Κατσε να το παρουμε στα χερια μας και θα βρουμε λυση. Ισως να μην δινει ρευμα στη μνημη του μηχανηματος και χανονται οι μνημες. Απο οτι καταλαβαινω αν κλεισεις τελειως το διακοπτη το μηχανημα δεν εχει ρευμα γιαυτο τις χανει
Printable View
Κατσε να το παρουμε στα χερια μας και θα βρουμε λυση. Ισως να μην δινει ρευμα στη μνημη του μηχανηματος και χανονται οι μνημες. Απο οτι καταλαβαινω αν κλεισεις τελειως το διακοπτη το μηχανημα δεν εχει ρευμα γιαυτο τις χανει
Σωστος ο συναδελφοςthumb
παιδια κατεβηκα τωρα μολις στο γκαραζ για να επιβαιβεωσω οσο αφορα το ραδιο με τις μνημες, λοιπον χθες που εβαλα την οθονη μου ειπε το παιδι εκει αυτα που ανεφερα πιο πανω οτι τις χανει με αυτον τον τροπο, χθες το βραδυ αποθηκευσα 3-4 σταθμους εκλεισα τον διακοπτει χωρις να κλεισω την οθονη και το αποτελεσμα σημερα ειναι οτι δεν χαθηκαν οι μνημες φιλοι μου :hyper:, δουλευει κανονικοτατα:thumbsup:, μηπως ειναι καποια ρυθμιση τελικα που εκανα καταλαθος???????????????????? μηπως ετυχε και αυριο μεθαυριο τις χασει?????????????????????? στην θεσ/νικη παντως τις εχανε τι να πω δεν ξερω......... σημερα βαζει την οθονη ο tsagio για να δουμε με την δικη του τι γινετε :mpaks:
Εγώ είμαι κομπλέ με πληρωμές κ μου έδωσε αριθμό αποστολής του courier (έφυγε σήμερα).
Επίσης μου συνέστησε έναν ηλεκτρολόγο με τον οποίο μίλησα στο τηλέφωνο κ μου είπε ότι το έχει εγκαταστήσει 25 φορές αυτό (!!) κ ότι το έχει κ στο αυτοκίνητό του ο ίδιος, αλλά μου είπε τιμή 80euro που μου φάνηκαν μάλλον πολλά (θα του πάρει 3 ώρες είπε). Αν θέλει κάποιος Αθηναίος πληροφορίες, στείλτε pm.
Επίσης, αν έχει κάποιος ηλεκτρολόγο που να ξέρει από αυτά κ να είναι γύρω στα 50 euro, ας στείλει ένα pm.
stef να σου αναφερω οτι και γω στο καμπριο που θα το βαλω την δευτερα , μου ειπε ο μηχανικος που εχει βαλει πολλα εργοστασιακα την κεραια του gps μπορει να μπει εκει που μπαινει και η γνησια χωρις να φενεται μπροστα στο μπαμπριζ.περισσοτερα την δευτερα που θα κανω την εγκατασταση.
αντε ωραια με το καλο να τις βαλετε και εσεις, η κεραια gps απο το dynavin δε φαινετε καθολου ειναι μεσα στο νταμπλο και κανει γειωση με ολο τ αυτοκινητο, εκπεμπει καταπληκτικα το εχω δοκιμασειthumb
Ορεξη και χρονο να εχετε να ασχοληθητε με αυτην την οθονη //// τα παντα ολα////:grin::cheers: