Παιδια για τα στοιχεια αποστολης καθως και τον τροπο πληρωμης ο ανθρωπος ειναι ενημερος απο την πρωτη στιγμη! Του εχω στειλει σχετικη λιστα! Δεν την ανεβαζω εδω για τον απλο λογο οτι περιεχει προσωπικα στοιχεια του καθενος!
Printable View
Παιδια για τα στοιχεια αποστολης καθως και τον τροπο πληρωμης ο ανθρωπος ειναι ενημερος απο την πρωτη στιγμη! Του εχω στειλει σχετικη λιστα! Δεν την ανεβαζω εδω για τον απλο λογο οτι περιεχει προσωπικα στοιχεια του καθενος!
Να προσθεσω οτι θελει ενα ενα μηχανιμα προγραμματισμο με την καρτουλα, μαλλον γι αυτο δε θα προλαβε να τα στειλει σημεραthumb
Ευχαριστω φιλε μου δεν θα σου χρειατει αυτη η κεραια( υποστηριζει αλλα δεν εχει δυνατο σημα ) για τον ψηφιακο δεκτη εχει δικες του που ειναι πακετο, κοιτα οποιος θελει να βλεπει tv και δεν μπορει να περιμενει κανα 2-3 μηνες για να πεσουν οι τιμες απο τον ψηφιακο και να γινει η καλυψει μεγαλυτερη καλα ειναι να την παρει 45 euro ειναιthumb
Mητσο καλοριζικο εκατσε τελεια στο εργαλειο σου
θα βαλω ψηφιακο δεκτη φιλε αλλα ελεγα σε κανα χρονο ωστε να πετυχω καλητερη τιμη και μηπως βγουνε συμβατοι με τα χειριστηρια ωστε να μην αναγκαζομαι να χρησιμοποιω το χειριστηριο του δεκτη. ουτως η αλλως στην αθηνα που μενω το αναλογικο σημα θα σταματησει τελος του 2011
Στην συνδεσμολογια ησουν παρων Δημήτρη?
ειναι δυσκολο?
ναι αξιζει να παρεις την αναλογικη κεραια αν σκεφτεσε ετσι απλα μετα θα την πεταξεις(1 χρονο 50 euro καλα ειναι σιγα τα λεφτα), το ξαναλεω ο ψηφιακος δεκτης εχει πακετο δικες του κεραιες οι οποιες οπτικα δεν μου αρεσαν καθολου, παιδια ξεχασα να πω και ενα αρνητικο που μολις θυμηθηκα, οταν βγαινετε απο το αυτοκινητο να κλεινετε πρωτα την οθονη και μετα να βγαζετε τα κλειδια, βγαζοντας τα κλειδια χωρις να το κλεισουμε χανονται οι μνημες του ραδιοφωνου δεν ξερω αν θα υπαρξει αργοτερα καποια λυση προς το παρον δεν υπαρχει:think: