Ρε παπαρες εχει κανει αιτηση ενα δικο μου ατομο για δουλεια στην επαρχια, και κοιταω μηπως εχουμε κανεναν εδω μεσα.......thumbthumb
Printable View
Αααααααααα έχεις σκοπό εσύ !
παιδια,εγω ασχολουμε με επισκευες αγροτικων μηχανιματων, δηλ αλυσοπριονα,σκαφτικα,ελαιο συλεκτες,ποτιστικα, ψεκαστικα κτλ καθως κ με γενικης φυσης μηχανολογικα,κοληματα,κατα σκευες,κτλ
Παιδιά καλησπέρα,
Δεν ξέρω αν είναι το σωστό μέρος εδώ, αν δεν είναι ζητώ προκαταβολικά συγνώμη.
Εγώ σπουδάζω Μηχανολόγος Μηχανικός.
Αφού είχα παρατήσει τη σχολή για διάφορα θέματα εδώ και 4 χρόνια, έκανα το μεγάλο comeback και καθάρισα 11 μαθήματα αυτό τον Σεπτέμβρη.
Πλέον έμειναν 4 και η διπλωματική.
Ένα εκ των τεσσάρων είναι και το Μηχανολογικό Σχέδιο 1.
Είναι μάθημα 1ου εξαμήνου και πέρα από το πρώτο εξάμηνο δεν έχω ασχοληθεί ΠΟΤΕ.
Η σχολή είναι στην Κοζάνη οπότε το πήγαινε έλα είναι λίγο δύσκολο (έχει χαλάσει και το μηχάνημα διακτινισμού).
Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι κάποιος από εδώ μηχανολόγος μηχανικός ο οποίος να έχει χρόνο και διάθεση να μου δείξει κάποια βασικά πράγματα; (πχ τομές, υπομνήματα, αποστάσεις και τέτοια).
Μιλάω για την ευρύτερη περιοχή της Αθήνας, ή και στην χειρότερη Θεσσαλονίκη (χειρότερη όχι λόγω πόλης, αλλά ότι θα χρειαστεί να ανέβω πάνω και να μείνω, υπάρχει η δυνατότητα)
Εννοείται με το ανάλογο αντίτιμο (αρκεί να μπορώ να το αντέξω).
Εκ των προτέρων ευχαριστώ.
Με μεγάλη χαρά να βοηθήσω κάτοχο Ε30. Χαρτί ή autocad είναι ;
ακομα ο Δαβιδ διδασκει σχεδιο? ειχα παει εκει για μια χρονια το 2000. μετα εδωσα ξανα και περασα πολ. μηχ. στην Ξανθη....
εγω οταν ειχα περασει να φανταστεις ηταν ακομα η δευτερη χρονια που λειτουργουσε και ηταν Αριστοτελειο Θεσσαλονικης....
Οποιος ενδιαφερεται για πανελ υπερυθρης θερμανσης για το σπιτι του ας στειλει πμ..τιμες σουπερ.
Αυτό είναι , άμα είναι απλά θα στα πει ο βοηθός.
καλημέρα... εκτυπώνει κανείς φωτογραφία σε πορσελάνη?
δεν εκτυπωνουμε στο γραφειο αλλα θα μαθουμε σιγα.... στην τελικη αν δεν βγει θα στο ζωγραφισω!
Μια που το επάγγελμά μου είναι πληροφορική, μπορώ να προσφέρω τις γνώσεις μου αφιλοκερδώς σε όλα τα μέλη του forum είτε πρόκειται για την υλοποίηση ενός carputer η απλά για τον υπολογιστή σας η γενικά ό,τι έχει σχέση με πληροφορική.
oποιος θελει να στειλει την γυναικα του ή την κοπελα του για γενικο rebuild να μου στειλει πμ η μανα μου ειναι αισθητικος και διατηρει μαγαζι εδω και πολλα χρονια!
φιλε,τι συμπτωση! ειμαι μηχανολογος μηχανικος απ το τει της κοζανης κ γω,τελειωσα το 09, τωρα ειμαι σε αλλη σχολη στην χαλκιδα,τεχνολογια αεροσκαφων! μακαρι να βοηθουσα,το σχεδιο ητα η αγαπη μου, 9 πηρα στο σχεδιο 1 κ 9 στο σχεδιο 2! δυστηχως ειμαι καλαματα!
Φίλε μου, επειδή το θρεντ είναι για βοήθεια μεταξύ μας σου λέω να μην ξοδεύεις άδικα χρόνο/κόπο/χρήμα σε αυτή την σχολή αν δεν έχεις σκοπό να δουλέψεις στην ΕΑΒ(και ααααν)..Αν σε ενδιαφέρουν τα αεροσκάφη και θες να δουλέψεις σαν μηχανικός αεροσκαφών δυστυχώς η σχολή δεν σου προσφέρει τίποτε! Δυστυχώς ήταν μια καλή ιδέα αλλά εφόσον οι σπουδαστές ΔΕΝ διδάσκονται/εξετάζονται στην ύλη του B1 πτυχίου κατά JAR/EASA Part-147 τότε ΔΕΝ μπορούν επουδενί να ''πιάσουν'' αεροπλάνο και να γίνουν Authorized Engineers!! Με απλά λόγια, μετά τα 4 χρόνια της σχολής θα χρειαστεί να ξαναστρωθείς σε τρελό διάβασμα ώστε να περάσεις τα 14 μαθήματα που απαιτεί η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας για να πάρεις το Β1 License και κατόπιν 3 χρονιά πρακτικής εμπειρίας σε αεροσκάφη η σε εγκεκριμένο κατά Part-145 οργανισμό συντήρησης!
Η σχολή θα έπρεπε εξαρχής να φτιαχτεί με ευρωπαϊκά πρότυπα, να πάρει δηλαδή πιστοποίηση εκπαιδευτικού/εξεταστικού κέντρου από την EASA ώστε οι μαθητές να βγαίνουν κατευθείαν Β1 Μηχανικοί..
Για όποια πληροφορία θες μην διστάσεις να με ρωτήσεις..αν θες να ασχολειθείς με πολιτική αεροπορία θα σου προτείνω πράγματα που μπορείς να κάνεις..thumb
ψαχνω ανθρωπο να μου στησει ηλεκτρονικη σελιδα πωλησεων υπαρχει καποιος απο εδω μεσα η ξερετε καποιον που ειναι καλος και λογικος στις τιμες του
χρηστο χιλια ευχαριστω αλλα πρεπει να ειναι Αθηνα οπωσδηποτε
Εχει και Αθήνα συνεργάτη νομίζω.
Συμφορουμίτες help για υπολογιστή φίλης.
Είναι desk δεκαετίας pentium4, 3,2 GHz.
Τα παιξε εντελώς, ούτε το bios φορτώνει αλλά ούτε shutoff έχει απ το Power on-off.
Τον κλείνω απ τον διακόπτη του τροφοδοτικού.
Ούτε μπιπ ουτε μιπ, σκέτη νέκρα.
Εβγαλα τα πάντα, ακόμη και τις μνήμες και άφησα επάνω μόνο την cpu.
Εβγαλα και τον ανεμιστήρα του pentium, και πριζάροντας τον, δεν ζεαταίνεται καθόλου .
Το τροφοδοτικό βγάζει τάσεις, δεν ξέρω όμως αν είναι οι κατάλληλες.
Το ερώτημα είναι υπάρχει πρόβλημα στην μητρική και δεν μπουτάρει και με την σειρά του δεν τροφοδοτείται και ο προσσέσορας, η φταίει αυτός ο ίδιος, και η μητρική μπορεί να ναι okey.
Τέσπα βρήκα μια μητρική με socket 478 και socket για ddr1 μνήμη στα 62ε την παρήγγειλα, αλλά αν τυχόν φταίει η cpu, τότε την πάτησα γιατί πάω για νέα cpu και νέα μητρική και νέες μνήμες και έχει συνέχεια το πράμα, μου μένει και μπλάστρι η μητρική που θα μου σταλεί.
Συνηθως μητρικη.
Παντως παρομοιο προβλημα ειχα και εφταιγε η καρτα οθονης (ηταν ομως ενσωματωμενη στη μητρικη)!!!!
εδωσες 62¤ μητρικη για p4 ??? δεν κοιταγες σε κανα site με μεταχειρισμενα καλυτερα.. εχω κι εγω μητρικη με p4 και καμποσες μνημες ddr1 δεν το ξερα νωριτερα να στα δωσω ετσι να τα δοκιμασεις
Θα μου πεις, μετά Χριστόν προφήτης. Αλλά κάνε μια ερώτηση πρώτα.
Είχα και εγώ socket 478 (κατά 99.9% γιατί είναι παροπλισμένος κάτι χρόνια).
Μόνο τα μεταφορικά θα σου στοίχιζαν.
Δουλευει κανεις σε καταστημα adidas???
ζητησε κανας πεθαμενος stan smith ρε;
αυτός δεν είναι τέκνο...τεκνό είναι.
Εγώ θέλω τις υπηρεσίες της αμαξάρας κάτω στην υπογραφή σου, για μερικές... Group μεταφορά γίνεται;
Όσο περίεργο και αν φανεί, επειδή παλαιότερα είχα 478 (φοβερό socket και ειδικά με τον επεξεργαστή αν δεν τρέχεις κάτι βαρύ δεν νομίζω ότι εύκολα το αλλάζεις) δοκίμασε να βάλεις ένα άλλο τροφοδοτικό επάνω πριν κάνεις οτιδήποτε. Το δικό μου το σύστημα έτσι το έδωσα κοψοχρονιά για καμμένο (και το τροφοδοτικό έδινε ρεύμα, αλλά μάλλον αυτό που είπες όχι το σωστό) και ο αγοραστής το χαίρεται ακόμα, απλά άλλαξε ένα τροφοδοτικό (ούτε format δεν έκανε).
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: το γράφω ξεχωριστά για να μπορεί να σβηστεί.
Βλέποντας ένα παλιότερο μήνυμα (πριν κανά δυο σελίδες) σκέφτηκα να ανοίξουμε ένα θέμα με τίτλο ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ, και να βάζει ο καθένας ότι θέλει να δώσει δωρεάν είτε για να του αδειάσει το χώρο είτε γιατί απλά θέλει να το δώσει.
Η ιδέα υπάρχει και εφαρμόζεται εδώ και 2 - 3 χρόνια στο adslgr.com. Μπορεί να αφορά τα αυτοκίνητά μας ή και οτιδήποτε άλλο. Ε τι λέτε ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΙ moderator/administrators;
αφου τον εχω υιοθετησει ... δεν το ηξερες?
Ειναι κουτσικο.... καθολου πιθανον να ειχα γυιο στην ηλικια του.....thumbthumb
Έτοιμο!!! https://www.bmwfans.gr/forum/forumdisplay.php?f=77
Γιατί εσείς το ζητήσατε!!!:D:D:D
Ευχαριστούμε πολύ για την ιδέα/πρόταση τον φίλο oldcar! :thnx::thnx::thnx:
Περιμένουμε και άλλες ιδέες/προτάσεις σας, ώστε να γινόμαστε ακόμα καλύτεροι thumb :warriorsmiley: :warriorsmiley: :warriorsmiley:
Απ την adidas θέλω να μάθω κάτι εταιρικό! Ελενη Πάσχα είναι κάθε μέρα πάω στο ταχυδρομείο και ρωτάω αν έχω δέμα με ξεχασες!γκρουπ μεταφορές με το εταιρικό δεν κάνω η ανάρτηση είναι πανάκριβη!