εγω μια απορια εχω αυτη την στιγμη αμα κοψουν κ αλλο απο δημοσιους υπαλληλους πως θα πληρωνουμε το δανειο οικογενειακος?που δεν θα φτανει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ?εκει τι πρεπει να κανω?ποιον να κυνηγησω?
Printable View
εγω μια απορια εχω αυτη την στιγμη αμα κοψουν κ αλλο απο δημοσιους υπαλληλους πως θα πληρωνουμε το δανειο οικογενειακος?που δεν θα φτανει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ?εκει τι πρεπει να κανω?ποιον να κυνηγησω?
κ πες οτι το κανω δεν θα μου παρουν το σπιτι?
εμένα ένα πράγμα μου την δίνει...μέσα στους αγανακτισμένους, πλέον υπάρχουν και άτομα
που μέχρι σήμερα βολεύονταν με την κατάσταση, μοίραζαν ψηφοδέλτια απο πόρτα σε πόρτα,
την έκαναν γαργάρα, έκαναν τα στραβά μάτια, ζούσαν εις βάρος άλλων με βολεμένη την
κ@λάρα τους πίσω απο ένα γραφείο για 5 ώρες δουλειά, χωρίς φόβο για το αν τους κουνήσει
κάποιος απο την θέση τους, με σίγουρη προαγωγή λόγο προυπηρεσίας, χωρίς να τους
καίγεται καρφί, για το τι κάνει ο διπλανός τους...σήμερα πολοί απ'αυτούς είναι στην πρώτη
γραμμή, κάνοντας έκλειση και στον υπόλοιπο κόσμο για διαμαρτυρία...δεν λέω. καλή είναι
η διαμαρτυρία, και πρεπει να γίνει, γιατί ο κόσμος πλέον είναι δυστηχισμένος απο όλη αυτή
την ιστορία που έχουν προκαλέσει τα κόμματα στην χώρα μας...αυτό που μου την δίνει όμως,
είναι αυτά τα άτομα τα οποία ενώ σήμερα διαμαρτύρονται, αν την επομένη καλόντουσαν για
να ψηφίσουν, πάλι πράσινο ή μπλέ ψηφοδέλτιο θα έριχναν...εγώ ένα θα πώ...το πόσο
γελοίοι είμαστε κατά πλειοψηφία, θα φανεί με το αποτέλεσμα των επόμενων εκλογών...
μέχρι τότε, δεν μπορώ να πω τπτ άλλο, εκτός απο το ότι πραγματικά παρακαλάω να κάνω
λάθος.
εγω προσωπικα δεν κοιταω τι θα ψηφησω κοιταω πως θα βολεψω τον μηνα με τα κολοδανεια εκει φτασαμε να χεσω τους ψηφους κ αυτους μαζι το θεμα ειναι που θα βρουμε λεφτα για να μπορεσουμε να ζησουμε αξιοπρεπος!
όλος ο κόσμος αυτό κάνει κωνσταντίνα...όλοι είναι στριμωγμένοι, και λένε το ίδιο
με αυτό που λές και εσύ και εγώ...να χέσω τους ψήφους...δυστηχώς όμως όταν
θα φτάσει εκείνη η ώρα (και δεν μιλάω για κάποιον προσωπικά), η κατάσταση θα
είναι διαφορετική...τες πα. επειδή και αυτό που λέω είναι υπόθεση, όταν θα έρθει
εκείνη η ώρα, θα δούμε τι θα γίνει...
μια αληθινή τιμωρία, είναι αυτή...οι άνθρωποι αυτοί έχουν ζήσει όλα αυτά τα χρόνια,
ασκόντας εξουσία στον λαό, και κάνοντας κατάχρηση αυτής...μεγαλύτερη τιμωρία
απο το να τους αφήσεις στο περιθώρειο κάνοντας τους ασήμαντους, πιστεύω πως
δεν υπάρχει...γιατί όπως αποδείχτηκε, φυλακή δεν θα κάνει κανείς τους...
λοιπον μαγκες ακουστε και αυτο για να μην απορειτε για το χαλι μας.οταν ημουν αμερικη το 2008 ενασ αμερικανος μου ελυσε καθε απορια σχετικα με το τι γινεται στη χωρα μας.του εκανα την απλη ερωτηση.εδω στην αμερικη οι πολιτικοι κλεβουν?η απαντηση ηταν φυσικα και κλεβουν.ομως υπαρχει μια διαφορα my friend μου ειπε .εδω οταν ο προυπολογισμος ειναι εκατο δις δολαρια, αυτοι θα φανε τα δεκα ,και θα δωσουν στον λαο τα ενενηντα στην χωρα σου κλεβουν ενενηντα και δινουν δεκα. τα συμπερασματα δικα σας κυριοι ...
καλα, μη συγκρινουμε την αμερικη
με την Ελλαδα κιολας.
αυτοι ειναι αλλου. σε εναν κοσμο δικο τους.
και για δειτε και αυτα ρε παιδια
https://www.youtube.com/watch?v=zc9O9aOTrsE
https://www.youtube.com/watch?v=-IxsWBuYrbI&feature=mfu_in_order&list=UL
(ευχαριστω τον Silent που το πρωτο-αναρτησε το λινκ για το βιντεο)