Αρχικό μήνυμα απο
Thomelef
λοιπόν...όσον αφορά τις αντιδράσεις του αυτοκινήτου με περίπου 100% αύξηση απο τους
300 ίππους. το αν το αμάξι φρενάρει στα 250 με τον ίδιο ρυθμο, είναι δεκτό και κατανοητό,
ακόμα και για ένα παιδάκι του δημοτικού...ομως. όταν τα 100-160 σε μια διαδρομή το αμάξι
τα πιάνει στον μισό χρόνο και χρειαστεί να φρενάρεις, τότε το φρένο είναι πάααααααααααρα
μα πάααααααααααρα πολύ λίγο. με λίγα λόγια. είναι δυνατόν το ίδιο φρένο να είναι το ίδιο
αποτελεσματικό σε αρκετά κιλά παραπάνω ροπής???δεν νομίζω. είναι δυνατόν ένα τέτοιο
αμάξι με έναν τέτοιο ανύσηχο οδηγό να μην στρίψει αν βρεθεί σε καμμιά γ@μ@τη διαδρομή?
πάλι δεν νομίζω...υπάρχει περίπτωση να ανταπεξέλθει η μαμά ανάρτηση του 335???ε μην
αρχίσουμε να γελάμε κιόλα!!! 335 είναι. και επειδή έχω οδηγήσει 335, η ανάρτηση του,
είναι μια ωραία άνετη ανάρτηση, πουδεν προδίδει το αμάξι, και τπτ παραπάνω. κοινώς, χλιαρά
πράγματα...για διαφορικό δεν αναφέρομαι, λίγο πολύ όλοι ξέρουμε πως συμπεριφέρεται ένα
μπλοκέ και ένα ελεύθερο. αν τώρα νομίζετε πως είναι περιττό, πάω πάσο. εγώ θα πιστεύω
πως αυτά τα άλογα είναι περιττά για ένα τελείως άστητο αμάξι σε σχέση με τα άλογα του.
για αξιοπιστία δεν θα πώ επίσεις, μιάς και είμαι σίγουρος πως ο στράτος γνωρίζει πως παίζει
με την φωτιά.
απο την άλλη όμως δεν μπορούμε να λέμε πως θα κάνουμε ένα αμάξι με 500 άλογα στους
τροχούς και να υποστηρίζουμε πως το στήσιμο και φρένο είναι περιττά, απο την στιγμή που
αυτά είναι που θα δώσουν αξία στα επιπλέον άλογα, τα οποία δεν είναι και λίγα...
πλάκα κάνουμε ρε παιδιά???με ελεύθερο διαφορικό, αν αυτό φουσκώσει καμμιά τετάρτη στα
στα 140 χιλιόμετρα και ξεκολλήσει ποιός θα το κρατήσει???μια που άφησες το γκάζι για να
ισιώσει, και μια που έφυγες με την μία απο την άλλη. για καθήστε καλά...τα πράγματα δεν
είναι αστεία.με την ασφάλεια δεν παίζουμε. τα λέω, γιατί πρίν 11-12 χρόνια και εγώ τις ίδιες
μ@λ@κίες έκανα...
130