Αρχικό μήνυμα απο
stamatis m3 e30
καταρχην ευχομαι να εισαι καλα γιατι απο οτι καταλαβα παλι επαιζες τα "συγκρουομενα"!!!
κατα δευτερον το εχω ξανα αναφερει αλλου αλλα θα στο πω και εδω!
πατησα με μπιλαρα...και παμε τα ιδια...στο ανεβα μας κοψανε,στο κατεβα ξεχασε να βαλει τις "γρηγορες" αλλαγες,στο ξανα ανεβα παμε κοπια! τελειωνω και ακουω μετα απο μια μερα οτι λογω οτι εκανε καποιες δοκιμες σε βρεγμενο εδαφος ειχε παρει νερα το φιλτρο,και δεχομαι προσκληση για δοκιμη.
μετα απο 2-3 μερες.......παταει ο μπιλαρας με τον κωστα απο καρδιτσα...με αποτελεσμα να πηγαινει κοπια! παταω εγω με κωστα...και πηγαιναμε κοπια αντε να ξεμυτιζε καποιος σε καποια αλλαγη και μετα παλι κοπια...
και ρωταω πατησαμε και οι δυο με το ιδιο αμαξι την ιδια μερα και ωρα και πηγαιναμε και οι 3 το ιδιο.....ειχε και εκει προβλημα η εισαγωγη;;;παλι ειχε παρει νερο και δεν τραβαγε σωστα;;;γιατι ειχανε περασει 3 μερες...λιακαδα ειχε!!!!
λοιποοοοοννννν δεν λεω...πολυ καλο το αμαξι του και πολυ καλη οδηγηση απο τον μπιλ γιατι ολα παιζουν ρολο σε ενα πατημα.....μακαρι γιατι εχω ριξει πολλα λεφτα με την αλλαγη του λουκ και το φανοπειο να μπορεσω να παρω καμια εισαγωγη αμμεσα,και ελα να δεις γλεντι σε ενα 0-700!!!!:thnx:
οποτε αναμονη γιατι τα πολλα λογια ειναι φτωχεια!!! προς το παρον με τον μπιλ εχουμε 2 πολυ καλα φπε!!!!thumbthumb