Έλα μια μέρα πρωί πρωί για να μήνα χρειαστεί να μείνεις αν δε το θες και θα φωνάξουμε και τον Πατρινό στο συνεργείο αν θες και σε κάνει να νιώσεις καλύτερα .
Έλα δυό ώρες δρόμος ειναι
Printable View
Έλα μια μέρα πρωί πρωί για να μήνα χρειαστεί να μείνεις αν δε το θες και θα φωνάξουμε και τον Πατρινό στο συνεργείο αν θες και σε κάνει να νιώσεις καλύτερα .
Έλα δυό ώρες δρόμος ειναι
Με τον Καζάκο μίλησες?
Και τι ειναι τα 4700 ρε φιλε? πες του,στραγαλια?Τετοια ποσα δεν δινονται ελαφρα την καρδια.Ισως,οπως γραφουνε και πιο πανω Αρη,θα επρεπε να το δει και καποια αντιπροσωπεια με περισσοτερη επισκεψιμοτητα.Δυστυχως δεν ειμαι ειδικος στις τηλεδιαγνωσεις (ολοι τον Πατρινο συμβουλευομαστε thumb) αλλα σε καθε περιπτωση ευχομαι να βρεθει το προβλημα με το μικροτερο δυνατο κοστος!
Άρη μήπως να κάνεις μια μέτρηση τον δυναμό σου?
Το προβλημα Βαγγελη δεν ειναι να ειναι ο Πατρινος εκει,το θεμα ειναι ο μαστορας να μπορει να δωσει λυση,εχοντας εμπειρια απο παρομοια ή ακομη καλυτερα απο ΙΔΙΑ περιπτωση!!!...στο ιντερνετ θα διαβασεις πολλες τετοιες.....τον μαστορα δεν βρηκα!!!
του εστειλα εδω και μερες ΠΜ.....δεν απαντησε και φυσικα τον δικαιολογω απολυτα!!!
...αφου δεν ειναι υποχρεωμενος να μοιραζει τις γνωσεις του ετσι αφιλοκερδως.thumb
:thnx: Μπιλ,τα αυτοματα σασμαν ειναι σπαζοκεφαλια σε βλαβες για πολλους μαστορους,που μπορει κατα τ'αλλα να ειναι πολυ καλοι.:original:
δηλαδη θα επρεπε να το σκεφτω εγω αυτο και κανενας απο αυτους που επισκεφτηκα???......
Aρη, πάρε το αμάξι και έλα εδώ. ο Χρήστος, όπως κάθε σοβαρός μηχανικός, δεν κάνει ''τηλεδιάγνωση''..γιατί πολύ απλά δεν θέλει να λέει ''μπούρδες''..αυτό που θα σου πει θέλει να είναι σίγουρος και θα σου δώσει λύση..
Έχω δει πάρα μα πααααρα πολλούς που έχουν έρθει σε αυτόν μετά απο επίσημα συνεργεία που τους είχαν πει για ζημιές χιλιάδων ευρώ..τελευταία περίπτωση ένα μαύρο Χ6 5λιτρο που κόμπιαζε και του είπαν σε γνωστή αντιπροσωπία 2500 για φτιάξιμο.. ήρθε στον Καζάκο και το πρόβλημα λύθηκε μέσα σε 2 ώρες με κόστος 150 ευρώ!!
Άρη πισμωσε το μωρο πολύ που τα έστησες με την παλιοcorolla του Πατρινού!! Πέρα απ την πλάκα,κατεβα Αθήνα,μια γκαζιά είναι,και τα παιδιά θα σε περιποιηθούν κατάλληλα!! Υπερβολικό μου φαίνεται να θες αντικατάσταση σασμάν...δεν επιτρέπονται αυτα τα πράγματα σε πεντακάθαρα αυτοκίνητα όπως η ασπρουλα σου...
εχετε δικιο για το Χρηστο,επειδη δεν απαντησε στο πμ.μου δεν σημαινει οτι δεν θελει να με βοηθησει,αντιθετα θα ελεγα, αφου μεσω του Κων/νου Ε60,απο την αρχη μου ειπε οτι πρεπει να κανω οπωσδηποτε καταχωρηση νεας μπαταριας!!!!....αμα θελω να ξεκινησω να βρω τη λυση στο προβλημα,...... με καλη εννοια λεω οτι δεν ειναι υποχρεωμενος να με βοηθησει.thumb
Άρη ότι και να λέμε δεν αλλάζει κάτι.thumb
Τα αυτοκίνητα αυτά είναι 10 χρόνια μπροστά από τα μαστόρια, τώρα το ότι πας ακόμα και στην αντιπροσωπία και βλέπουν απλά ένα κωδικό χέσε ψιλά και αγνάντευε. Θέλεις σπουδαγμένο άνθρωπο ή έστω να έχει εμπειρία (εννοείται δεν το λέω για να μειώσω κανένα φίλο εδώ μέσα).