Για πίστα ή για δρόμο?
Printable View
Στράτο δες λίγες σελίδες πιο πριν, πόσο κόστισε στον TSAF το δικό του. Το έχει ποστάρει ο Στάθης.
Σοβαρεψου κωσταααααααα
Φτιαξε κατι που να βγαινει και απο την Αθηνα για μια εκδρομη.
Δεν ειναι εποχες να ριχνεις χιλιαρικα σε joy machines
Φτιαξε ενα 36αρι τετραπορτο, ενα ωραιο 36αρι καμπριο, να βγαινεις και στην Εθνικη με τα παιδια να ξερεις οτι δεν θα εχεις γκρινιες.
Σε 5αρα σαν την παλια σου μπαινει;
Αυτο θα ηταν ωραιο!
Συνδυασμος εικονας Ε30 Μ3 και ηχου s54....Εκπληκτικο αποτελεσμα...
https://www.youtube.com/watch?v=nz6ATVRPHl4
Kατευθειαν το μυαλο μου πηγε στου Σαραφη το project M5 εντοσθια απο Ε39 . . .
https://www.youtube.com/watch?v=_kR0Aq6k6N8&feature=related
Θα μου μεινει αξεχαστο !!!
Κωστα sorry για το off topic . . .
Σταματη εχεις λιγο αδικο εδωπερα. Αμα το αυτοκινητο το κανει για παραδειγμα οπως το δικο μου, δεν θα εχει κανενα προβλημα να παει ταξιδι η να βαλει την οικογενεια του. Δεν νομιζω οτι το Ε36 ειναι καλυτερο απο το Ε30 και αυτο το βλεπουμε και στην αγορα. Τα καλα Ε30 κανουν λεφτα. Παντως αμα το αυτοκινητο γινει οπως πρεπει ουτε θορυβο θα κανει, θα εχει obc, θα εχει ΑΒS, θα εχει Α/C. Απλα σχεδον ολος ο κοσμος εχει συνδεσει το Ε30 με καφριλα το οποιο δεν ειναι παντα ετσι.
θα συμφωνησω 100% ,
δλδ πρεπει οποσδηποτε το αμαξι να ειναι γυμνο με προορισμο το ντριφτ?
Το δικο σου!
Ποσοι εχουν την διαθεση, τη γνωση, την τρελλα και τον μηχανικο να κανουν κατι παρομοιο;
Συνθηθως τα καημενα τα 30αρια τρωνε ενα μακροστενο εξακυλινδρο μπροστα και οποιον παρει ο χαρος.
Μακαρι ο Κωστας να ακολουθησει το "σωστο" δικο σου δρομο.
Αλλα (χωρις να το λεω για τον κωστα) οσους -εκτος απο σενα και αλλον 1- προσπαθησαν και τετοιο, με ενα ημιτελες αμαξι κατεληξαν ικανο μονο για καφριλες.
Κυριως γιατι πηγαν σε λαθος μηχανικο, εμειναν απο χρημα στα μισα γιατι εφαγαν φολα οτι "θα βγει φτηνο" και επειδη καπου εκει αποφασισαν οτι ενα χιουνταϊ FX κανει τη δουλεια χωρις μπελαδες.
Αν αποφασισει να το κανει, μονο με το δικο σου τροπο αξιζει.
Αλλιως ενα -παραξενο- 30αρι θα καταληξει να εχει.
-ημιαιμο- περιορισμενης χρησης.
Με αυτη την εννοια το λεω.
οπως και να γινει καλο, ή κακο ειναι πεταμενα λεφτα.