Αρχικό μήνυμα απο
kwstakhs_Z4
ναι! πηγαινω γηπεδο! πλεον λιγο.... καποτε πηγαινα σε ολα τα εντος και σε καποια εκτος με την ΑΕΚ....
απο το δημοτικο ημουν σε ακαδημιες ποδοσφαιρου και μετα μεχρι τα 18 μου επαιζα σε ομαδα δ εθνικης (στο εφηβικο οχι στο αντρικο βεβαια!) στα 18 μου ηταν παρασκευη μια μερα και μου ειπαν ελα αυριο σαββατο να κανονισουμε να σε δωσουμε σε ομαδα να παιζεις για αρχη στην αντρικη ομαδα ταδε και απο τοτε δεν ξαναπατησα το ποδι μου σε γηπεδο τετοιο για να παιξω! γιατι εβλεπα πως ηταν τα πραγματα απο μεσα και δεν τα γουσταρα απο καιρο....
σε ενα παιχνιδι θυμαμαι ειμασταν 2οι και θελαμε παση θυσια το ματς για να παμε πρωτοι και να προσπαθησουμε να παρουμε το πρωταθλημα...ε και μονο μπαλα δεν παιζοταν...στο τελος ολοι οι παικτες επαιζαν ξυλο μεταξυ τους....
θελω να πω οτι ναι οταν εισαι μεσα στο παιχνιδι πορωνεσαι και μπορεις να ξεφυγεις! υπαρχουν παικτες που ξεφευγουν αλλα και αλλοι που ειναι κυριοι!
για μενα ο αρχηγος πρεπει να ειναι ενας απο αυτους.....
να ξεκαθαρισω οτι δεν γραφω για να τσακωθω με καποιον και ουτε θα ηθελα ποτε να συμβει αυτο απλα πολλες φορες οι συζητησεις με ομαδες μπορει να καταληξουν εκει,,,ειμαστε μια ωραια παρεα και απλα γραφω την γνωμη μου εντελως καλοπροαιρετα! :thumbsup: :thumbsup: :original: