Μην αυτοκτονήσετε... επειδή φοβάστε να πεθάνετε!!!!!!!!!!!!
Αυτό μας συμβουλεύει ο Γιουνκέρ για να μην ξεχνάμε τις επιλογές μας!
Printable View
εκεινο το τραβα τη πριζα μερκελ... τωρα που μας ζωσανε τα φιδια που πηγε?
ψυχραιμια παιδια μην βιαζεστε να κανετε δηλωσεις το chiken game συνεχιζεται
και οπως ειπε ο Ντινος καλη τυχη σε ολους μας!!!
υγ. οπως και να εχει το θεμα απο οποια μερια και αν κοιτας ενα ειναι το σιγουρο οτι ακομα και ο ποιο αθωος, αδαης,εγκαθετος,φανατικος ή απλα μακακας καταλαβαινει οτι αυτη η εμμονη και η επιμονη των εταιρων σε υφεσιακα απαραδεκτα μετρα που ζητανε αιμα κατι κρυβει...
οσο για το δημοψιηφισμα ας προτεινουν κατι καλυτερο να ακυρωθει στη πραξη μιας και δεν θα εχει νοημα το ναι (μεγαλη πολιτικη πονηρια του μικρου που τελικα αποδειχτηκε μεγαλυτρερος) και να μην ενοχλουνται γιατι τουλαχιστον οι Ελληνες θα αποφασισουν για το μελλον τους και οχι για το αν θα παντρευοντια οι gay οπως οι εταιροι μας...
https://www.thestival.gr/society/ite...takseis-tapote
Άρχισαν τα όργανα.
Κρατηθείτε.
Το αυστηρό μήνυμα της Κωνσταντοπούλου στους Θεσμούς!!!
https://www.enikos.gr/politics/32642...ys-BINTEO.html
Αυτοι τουλαχιστον μας λενε τι θα συμβει την Δευτερα, εσυ και η κυβερνηση που εκπροσωπεις ποτε θα μας ενημερωσετε;
Eγω παιδια αρχιζω να πιστευω οτι στο τελος δε θα γινει δημοψηφισμα..Θα αποσυρθει//
Και ο Τσιμπλας θα υπογραψει καινουργιο προγραμμα..
Θα φανει σαν Νικη της Κυβερνησης, και υποχωρηση της Ευρωπης///
Οι Τραπεζες εκλεισαν για να μην γινει το Bank Run...Mα οποτε και να ανοιξουν το γιουργια ειναι δεδομενο... Αρα τι; θα βαλει οριο στις αναληψεις;;
Θα παρουμε καμποσα δις(τραπεζες) 8α αυξηθει σταδιακα το οριο αναληψεων ,εως να επανελθυει η ψυχολογια σε αγορα-τραπεζες-κτλ(δυσκολα βεβαια)...
Διαλυθηκε η ψυχολογια εντελως με το κλεισιμο των τραπεζων .....
Πολλα μαγαζια επισης δεν ανοιξαν σημερα....
Δυνατο το Παζλ...
Αυτο επρεπε να το συνεχισει και να το κανει, η να παρει ανταλλαγματα πριν 4μιση χρονια ο ΓΑΠ Τωρα ειναι προστατευμενες ολες οι Ευρωπαικες τραπεζες...
Υ.Γ. Κριμα για τους συνταξιουχους που ξεροσταλιαζαν για λιγα ψιχουλα.....
Βασίλης Λεβέντης...όλοι μας τον κοροϊδέψαμε και γελάσαμε μαζί του, αλλά μάλλον είναι ο μόνος που ήξερε και ξέρει τι λέει....
https://www.youtube.com/watch?v=nVglN8c58NY
+1.000.000.000.000...Μπραβο Γιωργο για την αναρτηση!!!Ειναι η πρωτη φορα που μιλάω για τα πολιτικα,κοινωνικα τοσα χρονια σε φορουμ.Σε αυτη τη πολυ δυσκολη στιγμη για τη χωρα μου και τους πολιτες της,τους συμπολιτες μου,τους φιλους μου,την οικογενεια μου και εμενα τον ιδιο θα ηθελα να πω το εξης:"Φιλοι μου ακουστε τον,δεν επεσε ποτε του εξω,δεν ειπε ποτε ψεματα,ακουστε τον επειδη ΗΞΕΡΕ και ΕΛΕΓΕ παντα την ΑΛΗΘΕΙΑ!!!"Ακουστε τον και μετα αποφασιστε μονοι σας για το μελλον...
Εμένα ένα είναι το πρόβλημα μου..ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ του τι γίνεται!! Δεν βγαίνει κανείς να εξηγήσει τι ΑΚΡΙΒΩΣ σημαίνει η κάθε επιλογή..παρακολουθώ εδώ και ώρα την εκπομπή του Χατζηνικολαου και έχει 2 ώρες που μαλώνουν για τα γαμημένα τα μικροκομματικά τους...δεν λέει κανείς τίποτε το ξεκάθαρο...και βγαίνει και το ''ψηφοδέλτιο'' και μου γράφει για ''Preliminary Debt Sustainability...και π@τσες μπλε και θα πάει την Κυριακή η θεία μου η Κρυστάλλω στο χωριό και θα πει ''Ααααα οκ, αφού είναι για το Sustainability θα ψηφίσω αυτό''.....@#$%^&**&^%$#@#$%^&**&^%$#@#$%^&*(* &^%$#@#$%^
Σιγα σιγα ολα θα τα πουνε ...
πρωτη ειδηση
Το ΔΝΤ δεν μπορει το ιδιο αυριο με την ληξη της οφειλης να μας κυρηξει σε χρεοκωπια .....
Για παμε να τα μαθαινουμε τα παιχνιδακια τους....
Ωρα 01.55 ανταποκριση απο το ΔΝΤ....
Βαλε Μεγκα να κλασεις στο γελιο ρε Γιωργη χαχχα χαμος
Γιωργο αν βλεπεις το Μεγκα θα ειδες τι ειπε ο Ρωμανιας για τα μετρα που θελουν να φερουν...
Η κρυσταλλω στο χωριο αν ειναι αγροτισσα γινεται αυτοματα ελευθερος επαγγελματιας καταργειται ο ΟΓΑ ,μπαινει στις εισφορες που δεν μπορει να πληρωσει ,και φορολογειται αυτοματα με 26% απο το πρωτο ευρω...
Να ενα που θα πρεπει να ακουσες φιλε !
Ναι να τα πούνε ΟΛΑ και μετά να ψηφίσουμε...Επιβάλλεται να ξέρει ο λαός τι ακριβώς γίνεται...
εδώ ακόμα και τώρα άλλα λένε αυτοί, άλλα οι Ευρωπαίοι..τι σκ@τα να πιστέψω εγώ μετά απο τόσες δεκαετίες ψεμμάτων και μπαρουφολογίας απο ΟΛΟΥΣ αυτούς? Τι να πιστέψω όταν πριν λίγες μέρες έλεγαν οτι αποκλείεται να κλείσουν οι τράπεζες και αυτή την στιγμή είναι κλειστές μέχρι νεωτέρας?
Ακριβως αυτο,οταν πας να ψηφισεις,ψηφιζεις συγκεκριμενα πραγματα,οχι γενικοτητες!!!
Τι να πιστεψουν και στην Ευρωπη Γιωργη, οταν ο ενας ελεγε Τιτανικο την Ελλαδα, διεφθαρμενους τους Ελληνες...Αρχιερεα της διαπλοκης ο αλλος....τραβεστι την οικονομια .. κτλ κτλ// και πηγαινοντας πισω παντα Καμμενη γη παραλαμβαναμε.,..... Απο την εποχη του Ιμπραημ που κατεκαψε την Πελλοπονησο....
:facepalm: :facepalm:
Ναι ρε φίλε συμφωνώ, αυτά δεν τα ξέρουν όμως όλοι και βγαίνουν και τα λένε 3 τη νύχτα..τι να πω...η κατάσταση είναι πολύ κρίσιμη και ακόμα και τώρα αυτοί ''σφάζονται'' για τα πο@στοκομματα τους και εμείς απο τώρα ξεκινάμε τον εμφύλιο..
και εγώ ιδιωτικός υπάλληλος είμαι και έχω 15.000 ευρώ κρατήσεις τον χρόνο! ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ!! χωρίς ανταπόκριση...θα βγει φυσικά τώρα ένας και θα πει, καλά ρε μεγάλε 15 κρατήσεις ποσά παίρνεις και μιλάς κιόλα? Παίρνω 3 φορές κάτω απο όσα παίρνουν συνάδελφοι μου έξω και βάζω το κεφάλι μου στον τορβά κάθε μέρα... είχα λεφτά στην άκρη και μου τα έχει δεσμεύσει η τράπεζα μεσώ cash colateral σαν εγγύηση γιατί έχω πάρει όλα τα δάνεια των γονιών μου και τα πληρώνω εγώ γιατί αυτοί δεν μπορούν! Αλλα φοβάμαι να πληρώνομαι με δραχμή και να εξοφλώ τα δάνεια σε ευρώ...
Νικο μου τα εχω γραψει πολλα χρονια δεν το παιζω ξερολας και εγω αγωνιω δουλευω νυχτοκαμματο δεν ψηφισα κανεναν αλλα ειναι η πρωτη φορα που εφτασε το μαχαρι στο κοκκαλο με την αρνηση να υπογραψουν ..
Η δυναμη αν μας αφησουν να την εχουμε θα μας κανει ικανους να συμφωνησουμε με καλυτερους ορους τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο το παραδεχονται πολλοι οτι δεν ΖΕΙΣ με αυτα που θελουν ετσι οπως θελουν να τα επιβαλλουν..
Κατς αυτο που λες δε το πιστευω οτι εγινε ετσι... Δηλαδη ειπαν του τσιπρα κλεισε τις Τραπεζες για να μη ψηφισει ο κοσμος;;;;
Η Κυβερνηση πηρε την αποφαση να τις κλεισει για να μην καταρευσουν,με φυγη κεφαλαιων..
Οπως λεω και σε ενα ποστ ποιο πισω δυσκολα θα επανελθει η ψυχολογια...
Ειμαστε λιγο πριν απο την ψυχολογια του Οχλου... Θυμαστε τι εγινε με τη Τραπεζα Κρητης;;; Παραλιγο να σπασουν το καταστημα της Βουκουρεστιου
Οποτε και αν ανοιξουν οι Τραπεζες θα γινει γιουρουσι απο το κοσμο να παρει τα λεφτα του....
Εκτος εαν εχει αποκατασταθει η ηρεμια.... Λιγο δυσκολο.... χωρις χρημα και εγγυησεις απο την ΕΚΤ...
Ξερετε ποσο ηταν το οριο καθημερινης αναληψης στην Ιταλια απο το 2008 και μετα?
250 ευρω και εως 3 φορες την εβδομαδα ...
Οποιος θελει μπορει να σπειρη πανικο ,ευτυχως ομως ο κοσμος ειναι μικρος και μπορουμε να μαθαινουμε καποια βασικα πραγματα..
Το Σ/Κ μολις ανακοινωθηκε το δημοψηφισμα σηκωθηκε πανω απο 1 δις απο τα ΑΤΜ. Απλα τη Δευτερα θα σκουπιζαμε τις Τραπεζες,θα τα σηκωνα με ολα/- μα ΟΛΑ....
Γιωργο μου δεν ειπα,και σε καμια περιπτωση δεν υπονοησα οτι το παιζεις ξερολας!!!Με ξερεις αλλωστε,τι ανθρωπος ειμαι και τι κανω και το πως μπορω να ζησω,τι δυνατοτητες εχω βασει της δουλειας μου...Ξερω πολυ καλα τι κανεις και δεν το αμφισβητω.
Αυτο που λεω εγω ειναι οτι ξερουμε οτι ειμαστε "υποδουλωμενοι",βεβαια οχι πληρως ακομα,θελουμε ολοι,αλλα δεν ξερουμε τον τροπο για να πετυχουμε το καλυτερο για την χωρα μας...
Κατι σαν το 1821
Dr. Paul Craig Roberts,
Τον τρόμο των ΗΠΑ, στην σκέψη ότι η Ελλάδα μπορεί να αποχωρήσει από την ευρωζώνη και να στραφεί στη Ρωσία με ότι αυτό συνεπάγεται γεωπολιτικά με αποτέλεσμα την διάλυση της β€αμερικανικής αυτοκρατορίαςβ€, περιγράφει ο πρώην Αμερικανός υφυπουργός οικονομικών επί κυβερνήσεως Ρ.Ρήγκαν, και πρώην εκδότης και αρθρογράφος των Wall Street Journal, Business Week, και Scripps Howard News Service, Dr. Paul Craig Roberts.
Και μόνο στη σκέψη, ο Ομπάμα έχει τρομοκρατηθεί, αφού μπορεί να φαίνεται απίστευτο λόγω της γνωστής β€πλύσης εγκεφάλουβ€ από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ, αλλά η «Μικρή» Ελλάδα μπορεί να βάλει οριστικά τέλος στην Αυτοκρατορία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.
β€Οι ΗΠΑ παρακμάζουν πάρα πολύ γρήγορα, και εάν υπάρξει κρίση στην ευρωζώνη, τότε όλα θα οδηγηθούν στην Κόλαση διότι, υπάρχουν πάρα πολλά παράγωγα συνδεδεμένα με ομόλογα, μετοχές, νομίσματα, και πολιτική αξιοπιστίαβ€.
Τον τρόμο του προέδρου των ΗΠΑ, αποκαλύπτει χαρακτηριστικά ο Dr. Paul Craig Roberts «Μέχρι πρότινος η Ουάσινγκτον είχε πάρει όλα τα ρίσκα και έβαλε εναντίον της Ρωσίας. Είχε υπολογίσει τον κίνδυνο σύγκρουσης με τη Ρωσία, τη διάλυση των πολύ κερδοφόρων οικονομικών σχέσεων των ΗΠΑ με τη Ρωσία, και την ανανέωση του Ψυχρού Πολέμου με τη Ρωσία. Τώρα κοιτάξτε, οι μπάσταρδοι τα πήραν όλα πίσω. Γιατί η Ουάσιγκτον το κάνει αυτό;
Μπροστά υπάρχει η αποσύνθεση της αυτοκρατορίας. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια ευρωπαϊκή χώρα να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ και η αμερικανική αυτοκρατορία τελειώνει. Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται. Τώρα βλέπουμε ποια θα μπορούσε να είναι αυτή η χώρα €“ θα μπορούσε να είναι η Ελλάδα.
Αν οι Έλληνες πουν, «Κοίτα, οι Ευρωπαίοι εταίροι μας δεν δίνουν δεκάρα για εμάς? Πρόκειται να μας χώσουν ακόμα πιο κάτω στο έδαφος. Έτσι και εμείς αποχωρούμε», και στη συνέχεια στραφούν προς τη Ρωσία, αυτό θα σημαίνει και το τέλος της αυτοκρατορίας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.
β€Πρέπει να αναρωτηθούμε, αφού αυτοί που κυβερνούν τις ΗΠΑ τύπωσαν δισεκατομμύρια δολάρια για να σώσουν τις JP Morgan, Citibank, Goldman Sachs και τις βρετανικές τράπεζες γιατί δεν τυπώνουν χρήμα και για την Ελλάδα ώστε να λύσουν μια και καλή το πρόβλημα; Επειδή προτιμούν την καταπίεση των ανθρώπων από το να σώσουν την Αυτοκρατορία τους, έτσι λοιπόν τα πράγματα μπορεί να εκραγούν ανα πάσα στιγμή.β€
Σε άλλη του συνέντευξη είχε μιλήσει για την προσέγγιση που θα πραγματοποιούνταν μεταξύ Αθήνας και Μόσχας λόγω της γενοκτονικής λιτότητας που επέβαλαν και θέλουν να συνεχίσουν οι δανειστές.
Αυτο το the game is over μαλλον δεν επρεπε να το πουν...
Υπ'οψιν οτι σημερα επαθαν καθιζηση και οι Αμερικανικες τραπεζες...
Ισχύει ότι αν δε πληρώσουμε σήμερα τη δόση στο ΔΝΤ είναι αναγκασμένοι να τη ζήτησουν από την ευρωπαϊκή τράπεζα που είναι ο εγγυητής; Αν γνωρίζει κάποιος ας πει.
https://www.newsbeast.gr/financial/a...plirosei-to-dd
επίσης, σχετικά με τον ELA, δεν ξέρω αν το γνωρίζετε οτι μπορεί να απαιτηθούν και τα 90 δις ΑΜΕΣΑ απο τις ελληνικές τράπεζες. αυτό σημαίνει κούρεμα καταθέσεων με όριο που κανένας δεν γνωρίζει και άμεση απαίτηση του υπολοίπου ποσού.
η εγγύηση του ελληνικού τραπεζικού συστήματος προς τον μηχανισμό στήριξης για αυτά τα 90 δις γνωρίζετε ποια είναι? είναι 150 δις εγγυήσεις ενέχυρα απο τραπεζικά προιόντα. τι σημαίνει αυτό? αυτό σημαίνει ότι πολύ μεγάλο μέρος των στεγαστικών, φεύγει απο την διαχείρηση των ελληνικών τραπεζών και περνά στις ξένες.
auto thoma isxyei alla tha to kanoun oi europaioi mono an theloun na mas staurosoun ,
εγώ θα ήθελα όλοι να σκεφτούμε για μια φορά λογικα με βάση το καλό της χώρας και των παιδιών μας. δεν μπορώ να διαβάζω ΜΑΛΑΚΙΕΣ δεξιά και αριστερά για πράγματα τα οποία κανείς δεν γνωρίζει και τι αποτέλεσμα μπορούν να φέρουν.
οι ευρωπαίοι λέει ο άλλος στέλνουν ένα ένα τα τελεσίγραφα. η νδ λέει ο άλλος, ο συριζα λέει ο παράλλος. ρεσεις...δεν έχουμε βουλευτικές εκλογές. δεν μπορεί η μισή ελλάδα να ψηφίζει ναι επειδή του την σπάει ο τσίπρας και η άλλη μισή όχι επειδή του την σπάει η ευρώπη και οι προηγούμενες κυβερνήσεις.
ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ. αυτοί κοιτάνε τον κώλο τους και δεν δίνουν φράγκο για την χώρα και για εμάς. η ευρώπη κοιτάει τα δικά της συμφέροντα, ο σαμαράς χαίρεται γιατί μετά το μπαμ θα γυρίσει και θα μας κουνάει το δάχτυλο λέγοντας μας ότι εγώ σας τα έλεγα, ενώ ο τσίπρας μας πέταξε το μπαλάκι και θα την βγάλει ζάχαρη. ε ναι ρε φίλε. αν γίνει το μπαμ, θα σου πεί ο λαός αποφάσισε. αν βγεί ναι, πάλι ο λαός αποφάσισε και εγώ δεν είμουν αυτός που πείιρε τα επώδυνα μέτρα, ενώ όπως και οι άλλοι, έτσι και αυτός δεν έκανε ΤΠΤ ΑΠΟΛΥΤΩΣ απο αυτά που υποσχεθηκε.
και εμείς πετάμε αετό. δεν γουστάρω τον τσίπρα, ψηφίζω ναι. δεν γουστάρω τον σαμαρά και την ευρώπη, ψηφίζω όχι. αλήθεια, ο φωτόπουλος, ο παναγόπουλος και κάτι άλλα εκλεκτά αγόρια τι πιστεύετε ότι θα ψηφίσουν? που με την ιδέα του μπαμ ξέρουν ότι έρχεται το τέλος στο τυράκι που τρώνε τόσα χρόνια? όπως επίσης κάτι διευθυντές με κάτι μισθούς που ξεπερνάν τα 10κ? ξερετε...αυτοι που εκαναν αγώνα να φύγει η νδ για να έρθει ο αλέξης.
βάλτε μυαλό όλοι και σταματήστε να λέτε παπαριές για πράγματα τα οποία δεν έχετε την παραμικρή ιδέα. και αν έχετε, πείτε μας τι ακριβώς γίνεται. πείτε μας αν θα ανοίξουν οι τράπεζες τη δευτέρα, πείτε μας αν θα γίνει κούρεμα καταθέσεων, πείτε μας αν θα φύγει το ημερήσιο όριο ανάληψης κτλ κτλ. και μην μου πείτε για πιστωτικές, θα σας τραβήξω το αυτάκι. αν έχεις μαγαζί, εσύ που θα το πείς σε προκαλώ να κάνεις όλες σου τις πωλήσεις μέσω τραπέζης και με κάρτα και όχι στο χέρι.
βάλτε μυαλό και πράξτε ανάλογα, ψηφίστε με την λογική. τώρα θα μου πείς ποια λογική? εδώ μας έχουν δυο @@ που περιμένουν να μας σουβλίσουν, αλλά το πρόβλημα είναι το πιο χρώμα θα διαλέξουμε. λες και αν πάρουμε την κόκκινη αντί της μαύρης θα πονέσουμε λιγότερο.
εγώ το ξαναείπα. δεν σκύβω το κεφάλι, θα μείνω να πολεμήσω. την χάρη όμως σε αυτά τα κ@ριόλια δεν θα την κάνω να πάω και να διαλέξω τον τρόπο που θα με γ@μήσουν. όταν θα με γ@μ@νε, τουλάχιστον θα ξέρω ότι εγώ με την αποχή μου αντιστάθηκα. και όλοι οι άλλοι, μπορούν να συνεχίσουν να τους βρίζουν πιστεύοντας ότι οι επιλογές τους ήτανε σωστές.
Δεύτερη κωλοτούμπα μέχρι στιγμής από τους ''θεσμούς''.
Άρα λοιπόν υπήρχανε περιθώρια αλλά θέλανε να μας στραγγαλίξουνε,μπορούσανε να δώσουνε αλλά δεν θέλανε να δώσουνε.
Οι 8.000 αυτοκτονίες μάλλον δεν τους λένε κάτι.
Ένας στα Γιάννενα χθές βούτηξε στο πηγάδι και στις αρχές του μήνα ένας άλλος ΕΣΚΑΨΕ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΝΕ ΣΥΓΩΡΙΑΝΟΙ ΤΟΥ.
Αυτα οχι απο παπαγαλακια απο το αστυνομικο δελτιο.
Όλα τα αλλα τα ακουω βερεσε........
Και η συμφωνία τώρα δε θα περιλαμβάνει το ΔΝΤ. Θα γίνει όπως θα πρεπε ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Μήπως η μπλόφα -μαγκιά του τσιπρα έπιασε; ας κάνουμε υπομονή μέχρι το βράδυ...
Μια καχύποπτη σκέψη, που ελπίζω να μην ισχύει: Μήπως είναι όλο στημένο, ώστε οι πολίτες να αποδεχτούμε με ανακούφιση την όποια συμφωνία (με νέους φόρους, περικοπές κλπ), η κυβέρνηση να πει, ορίστε έκανα το μάγκα (και ξεχνάμε τα προεκλογικά), οι θεσμοί, ορίστε σας κάναμε τη χάρη (και παίρνετε αυτά που θέλαμε εξ αρχής) ενώ ταυτόχρονα περνάει το μήνυμα προς όλα τα κράτη-μέλη, είτε δεξιά είτε κέντρο είτε αριστερά (podemos) τα ίδια θα έχετε;:whistle:
Γιώργο εδώ ο φίλος Κατς σου δίνει την μία πλευρά, και όχι όλες τις διαστάσεις... αλλά αυτό πιστεύει
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει ο αγρότης να πληρώνει 1000 ευρώ το χρόνο εισφορές , αλλά να μπορεί να πάρει 500 ευρώ το μήνα σύνταξη (500Χ12= 6000 ευρώ το χρόνο) αλλά ο ελεύθερος επαγγελματίας να πρέπει να πληρώνει τα 6 πλάσια (900Χ 6 =5400 ) για να πάρει σύνταξη 800-900 ευρώ!!!!!
Από την ώρα που πλέον ο αγρότης θα πληρώνει φόρο κανονικά σαν επαγγελματίας ..... μάλλον δε θα μπορεί να λειτουργεί όπως σήμερα, αλλά σαν επιχείρηση, πιο οργανωμένα, με τα έξοδα μιας επιχείρησης αλλά και την οργάνωση της ,τους υπαλλήλους της... ασφαλισμένους, με τις πιστοποιήσεις... κλπ... (ίσως δε θα μπορεί να έχει ο καθένας το χωραφάκι του κλπ κλπ
Μάλλον πρέπει να ενημερωθούμε από όσες περισσότερες πηγές μπορούμε εσωτερικού και εξωτερικού. Τους δικούς μας όλα αυτά τα χρόνια , δεν μπορούμε να τους έχουμε εμπιστοσύνη. Με ψέματα βγαίνουν, με ψέματα κυβερνούν κλπ κλπ
Γιατί θα έπρεπε να σε κριτικάρουμε όταν ο μισθός που παίρνεις , είναι για εργασία πραγματική που κάνεις... δεν σου τον χάρισε κανείς, δεν σε βόλεψε κανείς, ένας ιδιώτης θεωρεί τη δουλειά σου υπεύθυνη και καλή και σε αμείβει τόσο !!! ΄Όσο για τις κρατήσεις .... Θα πάρεις μεγάλη σύνταξη:hystericalbs1: Βασικά πληρώνεις για να δώσουμε τις σημερινές συντάξεις αλλά δε το λέμε, γιατί μερικοί θίγονται :whistle: Συγνώμη για το ειρωνικό ύφος μου, αλλά δεν αντέχω.
Φίλε μου Γιώργο , ο κόσμος που θέλει να τα κάνει όλα μπουρλότο, δεν αγχώνεται, όπως εσύ. Θεωρεί τη δραχμή λύση για όλα. Πραγματικά είμαι πολύ περίεργος (το απεύχομαι...) , αν πάμε σε δραχμή, για το που θα σταματήσει η μπίλια της υποτίμησης , μιας και θα τυπώσουμε δραχμές... πτωχευμένοι.
Εδώ να πω, ότι μόλις ανακοινώσαμε το δημοψήφισμα και σχηματίστηκαν ουρές λόγω δικού μας πανικού, οι δικοί μας άνθρωποι που Κυριακή πρωί μας βεβαίωναν ότι όλα είναι καλά, αποφάσισαν το απόγευμα να πάμε σε capital controls για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση που εμείς δημιουργήσαμε.
Ας έκαναν δημοψήφισμα νωρίτερα. Πριν λήξει η τετράμηνη παράταση που ζήτησε ο Σύριζα, στην 2μινη παράταση που είχε ζητήσει ο Σαμαράς. Φταίνε οι άλλοι που εμείς δεν πήραμε απόφαση;
Πρέπει να μας στηρίξουν λίγο ακόμα, μέχρι να πάρουμε την οριστική απόφαση να τους μουτζώσουμε ή όχι ;;
Γιώργο οι ξένοι φταίνε, που δεν μπορείς να πάρεις τα δουλεμένα λεφτά σου!!!!!
Ευρώπη ΔΕΝ είναι μόνο η Γερμανία φυσικά. Άλλες 18 χώρες ψηφίζουν.... απλά δεν μας αρέσει.... έπρεπε να ψηφίζουν υπέρ των δικών μας ιδεών (κλειστά επαγγέλματα, 45άρηδες συνταξιούχοι, φοροδιαφυγή κάργα κλπ κλπ )
Αυτά τα έγραψα το πρωί...
Ξέρω στεναχωριέστε που τα ΔΕΝ τα δημοσίευσα ακόμα αλλά είπα να μην αφήσω κανέναν με παράπονο.
Μακάρι να βρει λύση και ας είναι για τα μάτια του κόσμου.
Μακάρι να γυρίσει τις επόμενες ώρες, ήρωας, λέγοντας στο λαό ότι τα καταφέραμε, θα κουρευτεί το χρέος, θα πάρουμε και μερικά μέτρα... και θα ηρεμίσει η κατάσταση
Θα φανεί τις επόμενες ώρες....
Αν επιστρέψει και δηλώσει νικητής .... μπορεί να νικήσει η χώρα, και όχι το κόμμα.
Αν επιστρέψει και αρχίσει να λέει για ανένδοτους ξένους κλπ κλπ... τότε τελειώσαμε.... Όλοι , ακόμα και αυτοί που μπορεί να είχαν 5 δραχμές, ακόμα και αυτοί που μπορεί να συντηρούσαμε 5 ανθρώπους , ακόμα και αυτοί που περίμεναν τη κρατική μέριμνα-βοήθεια κλπ .... όλοι....
Βέβαια για να επιστρέψει, πρέπει πρώτα να πάει!!!!
Στη θέση του, θα ήμουν ήδη εκεί. Θα κάθιζα τους πάντες σε ένα τραπέζι και θα τους έλεγα ότι πρέπει να βρω άμεσα λύση για τη χώρα, ότι δε θέλω να γυρίσω με υπόνοια ότι θα γίνουμε Ουγκάντα, ... δε θα έφευγα αν δεν πετύχαινα το καλύτερο για το λαό μου... Τώρα , άμεσα...
Δεν ξεκιναει να παει στις Βρυξελλες βολτα Βαγγελη.
Παει να υπογραψει κατι. Το τι ειναι αυτο το κατι μενει να δουμε. Ελπιζουμε ολοι να ειναι καλυτερο και απο αυτο που μας προτειναν εκεινοι τελευταια, αλλα και απο την δικη μας προταση
Εχω φερμαρει, και περιμενω να δω να ξεκιναει...
https://www.flightradar24.com/37.92,23.87/11