311 απολελέ, συγγνώμη αν σας πήξαμε! :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Printable View
313 ΚΕΕΜ-ΚΕΤΧ-ΠΑΠ 80 ΤΥΠΕΘ
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
277,κορινθος,4 μηνες σχολη πυροβολικου μεγαλο πευκο Εφεδρος Αξιωματικος(ειδ.διαβιβασει ς),8 μηνες 96ΜΕΘ Χιος,απολυθηκα απο το μεγαλο πευκο.ωραιες οι περισσοτερες στιγμες στο στρατο με πολυ καλους φιλους.το τελευταιο ευκολο πραγμα που εκανα στη ζωη μου πριν αρχισουν οι ευθυνες!
292 '05 Γ ΕΣΣΟ
(Κ)Αυλώνα ψαράς Μαύρος
585ΤΠ Άργος Ορεστικό ειδικότητα χειριστής TOW/Kornet
80ΕΑΝΕΘ Οικοδόμος (τι γελάτε ρε χτίζαμε! Πώς θα παίρναμε καμιά άδεια? :th_Laie_67-1: )
8Η ΕΑΝ Καλπάκι υποτίθεται για απόλυση, βύσμα τριφασικό μου βύσμα
Αυλώνα οργανικός και γειά σας
Πολεμικό Ναυτικό Σειρά 03 B (Μάρτιος 2003).
Κατετάγην κάπως μεγάλος λόγω σπουδών (MSc, PhD) και υπηρέτησα 15 μήνες.
Η βασική εκπαίδευση ήταν στον Πόρο, εν συνεχεία κάθισα για περαιτέρω εκπαίδευση ΤΠΒ (Τεχνίτη Πυροβόλων) στο Κ.Ε. Παλάσκας και 2 εβδομάδες αργότερα καθάριζα, σκούπιζα, φρουρούσα και έβαφα τον Νάυσταθμο Σαλαμίνας ως ναύτης της Δ.Δ. (Διεύθυνση Διοικήσεως).
Μετά από κάμποσους μήνες με τράβηξαν στο Διοικητήριο του Ναυστάθμου όπου έκανα βάρδειες με τον ΑΦΕ (Αξιωματικός Φυλακής Επιτελείου). Ακούγεται βυσματικό αλλά αν οι ναύτες είναι δύο, το να ξενυχτάς μέρα παρά μέρα επειδή έχει άσκηση, βούλιαξε ένα ρυμουλκό ή μπήκαν ψαράδες στον δίαυλο είναι τρελό τσιμπούκι.
Τελικά μετά από 3 μήνες εκεί πήρα τα γαλόνια μου (κελευστής) και μου ήρθε απόσπαση στο Τάγμα ΓΕΕΘΑ στο Πεντάγωνο. Συγκεκριμένα, έπρεπε να παρουσιαστώ στο τμήμα ΓΣΜΑ (Γενικού Συντονισμού Μέτρων Ασφαλείας). Αυτό σήμαινε ότι θα έκανα βάρδειες στην Πύλη του Πενταγώνου χαιρετώντας αξιωματικούς, ελέγχοντας οχήματα και ταυτότητες κλπ. Την πρώτη κιόλας μέρα άνοιξε ο πισινός μου γιατί ήρθε κάποιος καλός Συνταγματάρχης και τράβηξε εμένα κι άλλον έναν στο Γραφείο Τύπου του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ. Η θέση απαιτούσε υπευθυνότητα και τα μπαλλάκια πηγαινοέρχονταν, αλλά ήμουν με πολιτικά ρούχα και κάθε βράδυ 9 η ώρα έφευγα για το σπίτι μου.
Στη συνέχεια απολύθηκα, παντρεύτηκα κι έκτοτε αναπολώ τι ωραία που ήταν στο Π.Ν. Ααααχχχχ!
207 ΣΕΙΡΑ 90 Δ ΕΣΣΟ
θερμα νιγριτας 563 κεντρο νεοσσυλεκτων πεζικου
χαιδαρι αθηνα κεντρο διαβιβαστων
νεα σαντα κιλκις κεντρο οδηγων
ροδοπολη σερρων 609 ταγμα πεζικου
ελ.δυ.κ. κυπρος συνταγμα ελδυκ μαλουντας λευκωσιας
εδεσσα δευτερη μεραρχια ταγμα πεζικου
και γεναρης του 92 απολελε και τρελελε
252 98Α - Κ.Ε.Ε.Μ (ΣΕΜ)
Ακολουθει αναλυση θητειας:
2 μηνες Σπαρτη
2 μηνες Πατρα
2 μηνες Σινδο Θεσσαλονικης
1 μηνα Ρεντινα (οδηγος των καταδρομεων)
1 μηνα Σινδο Θεσσαλονικης
1 μηνα Νεστοριο Καστοριας συνορα Αλβανιας (οδηγος των καταδρομεων)
1 μηνα στον Ολυμπο Κ.Ε.Ο.Α.Χ (οδηγος των χιονοδρομων καταδρομεων)
6 μηνες Λαρισα Στρατοπεδο Μπουγα
Αυτα τα λιγα.
246 (97 Α' ΕΣΣΟ)
2 μηνες Κορινθο
6 μηνες Λερο
1 μηνα Καρεα
1 μηνα Παπαγου
8 μηνες ΣΔΑ
:gr:
302 seira.
mono stin arta eimoun 2 mines kai meta terma alla to mono pou mporo na po einai oti itan kali empeiria .( tha itan amartia na po oti ekana kai strato)
ας πω και εγω την δικη μου θητεια..
280 σειρα 02' Ε ΕΣΣο.
1.παρουσιαστικα Μεγαλο Πεύκο
2.μετα πηγα Μυτηληνη για Τπεν (δλδ εκπαιδευση για να παρουμε τον πρασινο πολυποθητο μπερε) και συγχρονως ειδικοτητα εκει
3.ξανα πισω στο Μεγαλο Πευκο για να περασουμε ΛΥΒ οπου βγηκα Λοχιας και συγχρονως και προτινομενος για Αλεξιπτωτα, ομως την θεση μου τελικα μου την εφαγε καποιος βυσματιας Πεζοναυτης.:ranting2:
4. και τελευταιο πηγα στην μοναδα οπου ανηκα δλδ στο 4ο ΕΤΕΘ της Σαμου σε Μοιρα Αμφιβιων Καταδρομων οπου και απωληθηκα απο εκει..
Συνολο θητειας 14μηνες.
Εχουμε και λεμε...
Σειρα 237, 95Δ
Παρουσιαστικα κορινθο μετα πολυκαστρο κιλκις στο 525 κατοπιν ΛΥΒ
σταυρουπολη ξανθης, ξανα πολυκαστρο, πεσαμε πανω στα Ιμια:ranting2:
ξανα μεταθεση πεπλο εβρου σε φυλακιο οπου απο εκει καλημεριζα τον
αχμετ για κανα δυο μηνες! :th_Laie_67-1:
στρατο θα μιλησω ειλικρινα, ειδικα στην αρχη δεν παλευοταν.. αλλα μετα το πηρα ξερεις καπως αλλιως. ηθελα να δω τα ορια μου τα οποια φυσικα ξεπερασα κατα πολυ.ουτε περιμενα οτι εγω θα πηγαινα εκει και ποσο μαλλον θα απολυομουν απο εκει.
οταν εβλεπα καποιον ενω ηδη ημουν στο κοκκινο ελεγα απο μεσα οχι ρε..δ μασαω σιγα δλδ αυτος τη ειναι καλυτερος απο μενα ποιο μαγκας ειναι??
κ ετσι καπως συνεχισα..αλλα μετα πλεον ειχα συνιθησει και πλεον μ φαινοταν ολα κανονικα!!
302,A'ΕΣΣΟ'08.ΤΡΙΠΟΛΗ ΒΑΣΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ,251 ΓΝΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΣΤΕΛΛΙ ΠΕΔΙΑΔΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (133ΣΜ) ΑΠ'ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΘΗΚΑ!!!!!
Πολεμικό ναυτικό 94Δ
Φρεγάτα Μακεδονια F-458 (μηχανικός)
εχουμε και λεμε
σειρα 294 γ εσσο 2005 μηχανικο
ναυπλιο (2 μηνες)- αρχοντας
λουτρακι (3 βδομαδες)-αρχοντας
μυτιληνη (5 μηνες)-εκει περναω λυβ και γινομαι λοχιας (λεμε τωρα)...
κορωπι (σχολη ευελπιδων) (4 μηνες)-αρχοντας
297, 2006, Δ ΕΣΣΟ...Αεροπορία Στρατού.
Ι1, 12μηνο.
Κέντρο: Παρουσιάστηκα στην Ρεντίνα μαζί με τους "πρασινομπερέδες", γιατί η Α.Σ. θεωρείται ειδική δύναμη.
Μονάδα: Στεφανοβίκειο Βόλου...(20 λεπτά από το σπίτι μου στη Λάρισα)
- 1ο ΤΕΑΣ (Τάγμα Ελικοπτέρων Αεροπορίας Στρατού)
Μετάθεση εσωτερική σε άλλη Μονάδα (υπάρχουν 5 μονάδες με φαντάρους μέσα στο στρατόπεδο)
- Σχολή Αεροπορίας Στρατού.
Ακολουθει αναλυση θητειας:
2003 Γ HELLENIC NAVY
Στρατευσιμος Κελευστης
6 μηνες Μ/Τ ΑΡΕΘΟΥΣΑ (σκατο πλοιο - κατασκευης του 1938)
5 μηνες Ρ/Κ ΘΗΣΕΑΣ (Α Ρ Χ Ο Ν Τ Α Σ)
1 μηνα αβαβα
----------
the end
222σειρα 93α εσο.μηχανικο ειδικοτητα ΧΕΙΡΓΕΡΦΟΡΕΚΣΤΑΦ.μεταφρασ , χειριστης γερανου φορτωτου εκσκαφεα ταφρων.ναυπλιο,λουτρακι [που μου εβγαλαν την πιστη] ξανθη 724τμχ.
306 σειρα.παρουσιαστηκα αρτα υγειονομικο,5 μηνες μυτιληνη κ την υπολοιπη θητεια Επιτροπη Απαλλαγων Αθηνων για οποιον εχει ακουστα.... ;)
χαχαχα τυχαια ψαχνωντας επεσα πανω σε αυτο ο συντακτης ασφαλως δεν ειμαι εγω....Ο τυπας αναφερεται στο 2006 πρεπει να θεωρει τον ευατο του τυχερο που δεν βιωσε την ιδια σκηνη απο το 1983 εως το 1998
Ανώνυμος
398 ΕΑΡΜΕΘ....Ένα όνομα, μια ιστορία θα έλεγα,γράφω όχι γιατί ξέρω κάτι συγκεκριμένο γι' αυτή την μονάδα, αλλα γιατί μόλις είδα το post γι' αυτή τη μονάδα μου ήρθε στο μυαλό μια φοβερά έντονη εικόνα που δεν την ξέχασα ποτέ στη διάρκεια της θητείας μου και δεν νομίζω να την ξεχάσω ποτέ.
Καλοκαίρι 2006, χωριό Αγ. Παρασκευή έξω απο την Καλλονή, συνοδηγώ σε ένα ΡΕΟ και μεταφέρουμε πυρομαχικά στην 398 για μια βολή στο καμμένο δάσος (πεδίο βολής για τα άρματα της 398), ΔΕΑ εγώ, μετράω τον τελευταίο μου μήνα στο νησί και στο δρόμο απο Μυτιλήνη για Καλλονή (1,5 ώρα με το ΡΕΟ φορτωμένο) ο ΕΠ.ΟΠ Δνεας που έχω για οδηγό αρχίζει να μου λέει ιστορίες για την 398, " Δόκιμε, η χειρότερη μονάδα στο νησί, Μαύρη όνομα και πράμα, η αναβολή είναι σα να ζητάς υπηρεσιακό" κτλ, κτλ. Τα είχα ακούσει και άλλοτε αυτά άλλα τα θεωρούσα και λίγο θρύλους του στρατού. Φτάνουμε στην πύλη....και αμέσως με διακατέχει μια νευρικότητα,ένα στρατόπεδο μέσα στο χώμα, μια κινητικότητα λες και η μονάδα ηταν σε πολεμική ετοιμότητα, φωνές απο παντού για το κάθε τι, στρατιώτες να τρέχουν απο δω και απο εκεί. Έβλεπα όλους τους στρατιώτες απο τα άρβυλα μέχρι τους μπερέδες να είναι λες και κυλιόντουσαν στο χώμα, ένα χώμα κιτρινοπό και τόσο ψιλό, σαν άμμος, που είχε κάνει τις παραλλαγές τους και αυτές κιτρινοπές. Σταματάμε και αρχίζει το ξεφόρτωμα, έρχονται 5-6 στρατιώτες και έβλεπα τα χέρια τους να έχουν πληγές απο τα κουνούπια, αμυχές στα χέρια, μάλλον απο κάποια αγγαρεία, και τα βλέμματα τους θολά, κουρασμένα. Δεν είχα λόγια να μιλήσω και τότε με πλησιάζει ένας στρατιώτης που μου θύμιζε κάτι. Με πλησιάζει και μου χαμογελάει και μου λέει "Ρε Δόκιμε με ξέχασες? Τόσο καιρό έχουμε να τα πούμε?" Τα έχασα, ήταν ενα γειτονόπουλο απο το εξοχικό μου στη Ν. Μάκρη, ΔΕΝ τον γνώρισα, και ας είχαμε περάσει τόσα καλοκαίρια μαζί. Πρίν προλάβω να απαντήσω συνεχίζει και μου λέει το πιο αφοπλιστικό "Πως κατάντησα έτσι ε?". Ήταν η πιό δυνατή στιγμή στη θητεία μου των 17 μηνών, δεν ήξερα τι να πώ και περιορίστηκα σε λίγα λόγια γιατί ποιός μπορούσε να πεί περισσότερα. Δέν ξέρω αν λέει κάτι αυτό που έγραψα αλλά μόλις είδα 398 ΕΑΡΜΕΘ ήθελα να το γράψω.
Ελπίζω να μην σας κούρασα και ευχαριστώ για τον χρόνο που διαθέσατε για να διαβάσετε τις γραμμές που έγραψα.
στο ναυπλιο ειχα χασει περιπου 20 κιλα,απο το τρεξιμο,το κακιστο φαγητο και την ζεστη,γιατι ειμουν καλοκαιρι εκει.....
οσο για το λουτρακι......αστα.....ο ορισμος του καψωνιου!!!!!
μιλαμε φυσικα για το 1991........91'δ.....213 σειρα.
αρα απο οτι εχω καταλαβει,εχουν βελτιωθει τα πραγματα.....
γιατι τοτε οι αυτοκτονιες σε καθε εσο,ηταν σχεδον δεδομενες!!!!
https://www.bmwfans.gr/forum/showpos...86&postcount=3
ειχα πολλες σειρες μου εκει λοχιες (πενταετης...ΟΠΥ)..χειριστες μηχανηματων...
αν θελεις στειλε με πμ,ονοματα απο λοχιες.......
πρεπει να ηταν 4-5 σειρες μου.
https://www.bmwfans.gr/forum/showpos...86&postcount=3
:hystericalbs1: :th_Laie_67-1: :thumbsup:
Αρουλη μου θυμισες αυτο:
https://www.youtube.com/watch?v=Tho9...?v=Tho9VS-j9Ts
αυτο για τον Φανη.thumb
07' Γ ΕΣΣΟ - (ναυτικο) !! παρουσιαστικα τελος αυγουστου στο Κ.Ε ΠΑΛΑΣΚΑΣ καπου κοντα εκει στον ασπροπυργο (ειχα διπλα μου και τον δωνη τον προπονητη τοτε της λαρισας βεβαια αυτος εδωσε ενα χαρτι και δρομο) μετα πηγα ΣΑΛΑΜΙΝΑ 5 μηνες και αλλους 5 μηνες μετα στο Ν.Ν.Α (ναυτικο νοσοκομειο αθηνων) στο κολωνακι!!! ειδικοτητα μαγειρας (λογω της δουλειας μου ζαχαροπλαστικη) παρολο που δεν μαγειρεψα ποτε μου και γενικα μπορω να πω πως περασα καλα!!!!!! :P
Eσενα σε τι σώμα/όπλο σε κάλεσαν https://www.car-accessories.cn/product/mini_jack/1.jpg?????? :D:D:D
Γιατι "εχω επιλεγει" αφου ουτε καν στο κεντρο δεν μπηκα ακομη? Μετα δεν παιρνεις την ειδικοτητα? Αλλαξε το συστημα? Bill σου ηρθε χαρτι απο την αστυνομια ή στο site το ειδες? (καπου ειδα πως κοψαν τα χαρτια).Παράθεση:
Κέντρο Εκπαιδεύσεως Τεθωρακισμένων (ΚΕΤΘ) (ΑΥΛΩΝΑ).
Έχετε επιλεγεί Διαβιβάσεις.
Τι βυσμα ρε, ουτε ο πατερας μου δεν ξερει το ΣΑ μου ακομα! Λεω να το παιξω κομαντο και αν δεν μου αρεσει να φυγω αλα Στρατος :D Μετα γυρναω πεζικο οπου κατσει ή παλι αυλωνα-διαβιβασεις? Το 1ο ε?
ΒΥΣΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΗ!!!!!!:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Λογικά κατά 99% θα παραμείνεις στις διαβιβάσεις thumb
Υ.Γ 1)Έχεις επιλεγεί,γιατί όπως θα μάθεις και μέσα αν είσαι σε γραφείο βέβαια και νταλαβερίζεσαι με έγγραφα,ολοι οι στρατιώτες είναι "οι κληρωτοί" ;) Kατα την ίδια λογική έχεις "επιλεγεί" ;)
2)Mην φοβάσαι αν θα σε πουν βύσμα.Προσωπικά δεν γνώρισα άτομο που να μην είχε κάτι (έστω και μπάρμπα).Ελάχιστοι είναι αυτοί που δεν το παλεύουν καθόλου βάζοντας κάποιο γνωστό/μέσο/βουλευτή/μπάρμπα κτλπ...
Για εξηγησε λιγο ρε Μπιλλ να καταλαβω τι γινεται..
Παλαιοτερα εμπαινες χωρις ειδικοτητα και την επαιρνες μετα? Τωρα αυτη τι ειναι? Γιατι εξ'αρχης λεει διαβιβασεις? Παραμενεις εκει (99%?) ή αλλαζεις μετα? Και πως αλλαζεις? Σε βαζουν οπου θελουν? Οποιος κοπει απο ΕΔ γυρναει εκει που ηταν ή γενικα πεζικο και ο,τι κατσει?
Πως σου φαινεται μεσα? Καλυτερα καμια ασκηση παραπανω ή καλυτερα να λουφαρεις? Ποσες εχεις ακομα?
Εγώ έχω απολυθεί παλικάρι μου...ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ????:D:D:D:D
Μπαίνεις ξέροντας αρχικά σε τι σώμα/όπλο ανήκεις.Την ειδικότητα και την παραμονή ή μετάταξη(δηλαδή απο διαβιβάσεις να σε πάνε πεζικό που λέει ο λόγος) την μαθαίνεις λίγες μέρες μετά την ορκομοσία σου στο κέντρο (εκτός και αν είσαι τόσο μεγάλο jack που το ξέρεις που θα πας πριν καν παρουσιαστείς)
Όλα ανατρέπονται αν διαλέξεις (ή σε διαλέξουν με το ζόρι -γκαντέμης-) να πας σε ένα σώμα/όπλο που είναι επιλογής,όπως ΕΛΔΥΚ,Ειδικές Δυνάμεις,Στρατονομία και τα σχετικά.
Αν πας σε αυτά και μετά φύγεις (δεν ξέρω μέχρι πότε μπορείς να το κάνεις αυτό και σε ποια -νομίζω μόνο για τις Ε.Δ- ),λογικά θα καταλήξεις πεζικάριος.
Οσον αφορά τι το καλύτερο,εγώ σου λεω φιλικά (επειδή είδα και μπόλικα παιρνώντας απο πολλές θέσεις για 9 μήνες) μακριά απο τέτοιες καταστάσεις.
Να περάσεις όσο το δυνατόν απαρατήρητος,λουφαδόρος και να φεύγει το βάσανο.
Φίλος καλός απο το πανεπιστήμιο που μπήκε μαζί μου ίδια σειρά,υπηρέτησε Ειδικές Δυνάμεις (έρχονται όσοι θέλουν,μένουν όσοι μπορούν) και μετά που απολυθήκαμε και βρεθήκαμε απο κοντά παραδέχτηκε μπροστά σε όλη την παρέα ότι ήταν η μεγαλύτερη μ@λακία που έκανε στην ζωή του.
Τώρα όλα είναι θέμα γούστου...
Διαλέγεις και παίρνεις...thumb
Υ.Γ Λογικά δεν θα σε διώξουν απο Διαβιβάσεις,αν και ποτέ δεν ξέρεις...Εδώ έδιωξαν εμένα απο το σώμα Έρευνας Πληροφορικής...:shok:
:hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1:
Ρε συ αυλωνα εχει τεθωρακισμενα, διαβιβασεις και υγειονομικο. Δεν σου ηρθε κατι παραξενο. Αυτα ειναι σωματα οχι ειδικοτητες... Βυσματικη η ειδικοτητα σου:whistle:.
Εγω απο τεθωρακισμενα που ημουν, πηγα πυροβολικο τελικα και ειμαι στα αντιαεροπορικα στα ΧΩΚ.
Εγω σου προτεινω παντως να αλλαξεις κεντρο και να πας Λαμια Υλικου Πολεμου..:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1: