Well done mr Alex!!!
Αναμενουμε εντυπωσεις και συγκρισεις οπως και δηποτε!
Υγ :Πως και πας κατευθειαν για upgrade χωρις να δεις πρωτα τι μολογα το οχημα;
να χεις και ενα μετρο συγκρισης κιολας...
Printable View
Well done mr Alex!!!
Αναμενουμε εντυπωσεις και συγκρισεις οπως και δηποτε!
Υγ :Πως και πας κατευθειαν για upgrade χωρις να δεις πρωτα τι μολογα το οχημα;
να χεις και ενα μετρο συγκρισης κιολας...
Και αυτοί που έχουν 116 η 316 τα γουστάρουν και τα έχουν και μπορούν να έχουν άποψη για το κάθε Εvo.Ειναι διαφορετικης φιλοσοφίας αυτοκίνητα και όχι άμεσα συγκρίσιμα .Συγκρινε καλύτερα π.χ το lancer 1.6 με το 316i f30....Η μήπως θες να μου πεις ότι έκανα μ@λ@κια που πήρα με 60000e το Ε60 αντί για το τότε evo3? 4? 5?( ποιο ήταν το 2005)Η μήπως δεν τα έφτανε η αλεπού......thumb (για μήνυμα koyotte)
Καλοτάξιδο Άλεξ!!!:clap1:
Την μεμβράνη μην ξεχνάς να του βάζεις:tease:
Καλοτάξιδο και καλή ευκολία σε όσα upgrades θα του κάνεις μηχανολογικά και λοιπά που σίγουρα δεν θα είναι λίγα! :)
Φιλική σύσταση: Μην ξανοίγεσαι... thumb
Απο στάση με 2ο στάδιο στο Μήτσου, μέχρι τα 200 υποψιάζομαι οτι θα βλέπεις τις εξατμίσεις του EVO και δεν ξέρω αν θα μπορείς να διαβάσεις ευδιάκριτα την λέξη evolution
Ας μιλήσει κι ο Φώτης που αντιλαμβάνομαι οτι έχει άποψη (κι απο EVO) αλλά δεν τον βλέπω να σχολιάζει.
:popcorn:
Καλορίζικο και καλοταξιδο να είναι! Ευτυχώς είμαι από τους τυχερούς που έστω και μια φορά το είδα από κοντά το καλοκαίρι στη συνάντηση!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άλεξ μου συγχαρητήρια! Καλορίζικο και καλοτάξιδο! Απ'όταν μιλήσαμε στο τηλ. ήμουν βέβαιος ότι η στιγμή που θα το πάρεις δεν θα αργούσε :original:
Mε ούτε 30.000 χιλιόμετρα και με δείγμα το γούστο σου, σίγουρα μιλάμε για αμάξι άστρωτο και σε τέλεια κατάσταση :thumbsup:
Με το καλό το ανέβασμα στα στάδια! Have fun! :cheers: :rally:
Μετα το post Νο 247 και 248 αρχιζει να αποκταει ενδιαφερον η συζητηση.....πηξαμε στα καλοριζικα και στα ασφαλη χιλιομετρα.
μόλις παραλάβαμε..., aem boost control solenoid valve - HKS wastegate actuator - aem x-series wideband UEFO AFR Sensor Controller Gauge - TurboSmart Dual Port Blow Off Valve
Μου τα έστειλαν με USPS PRIOPITY MAIL και τα παρέλαβα στο σπίτι με UPS courier!!!
Τα περίμενα με τα ELTA και μόλις είδα τον courier την κάτσαμε... ειπα, 894 δολάρια απόδειξη και δεν μου ζήτησαν ούτε ένα ευρώ για εκτελωνισμό, καλά πάμε!!!
συνεχίζεται...
Συνημμένο Αρχείο 40519
Συνημμένο Αρχείο 40520
ralliart... :original:
Συνημμένο Αρχείο 40521
Συνημμένο Αρχείο 40522
Συνημμένο Αρχείο 40523
Αλέξη, εύχομαι να το χαρείς!
Μάλλον θα ανοίξει θεμα με τίτλο "Τι καινούργιο προσθέσατε στο evo"
Οχι μονο πηρες αυτο που ηθελες αλλα καθε μερα ο ταχυδρομος σοτ φερνει καινουργια παιχνιδακια να τοποθετησεις.......ποσοι μπορουνε να το κανουνε αυτο πλεον στην χωρα μας????
Καλοριζικο και καλοστριφτο και στην ελληνικη πραγματικοτητα θα το χαρεις και θα το χρησιμοποιησεις περισσοτερο απο το Μ5 Ε60.
Πατρινέ! ακόμη νεαρός είσαι.
Σε βλέπω αντί για έφορο και κριτή, αγωνιζόμενο μέσα σε ειδική!
****Βλέπεις......στο είπα και σε στυλ μαντινάδας. :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Καλορίζικη η αλητεία...
Αλέξη καλοταξιδο και καλά μπαξιματα τα οποία δόξα το θεό είναι πολλά.
Raliart εχει διαφορα απο Evo ??
Εγώ δεν θα η θελα να έχω κανένα έξτρα όργανο στο αυτοκίνητο, δεν συζητάω καν για τοποθέτηση κάπου στην φάτσα στο ταμπλό.
Ο προγραμματιστής όμως θέλει wideband για τον προγραμματισμό και αφού θα μπει δεν είναι κακό κάπου-κάπου να του ρίχνω μια ματιά!!!
Το όργανο ειναι η νέα σειρά aem x-series πολύ λεπτό, θα μπει χαμηλά στο τασάκι προς το μέσα μέρος της κονσόλας και δεν θα με πολύ ενοχλεί... :original:
Συνημμένο Αρχείο 40527
Συνημμένο Αρχείο 40528
Συνημμένο Αρχείο 40529
Συνημμένο Αρχείο 40530
Θα μου αρεσε πανω στο ταμπλο ...του παει.
Σε μενα το θεωρουσα παραταιρο , στη κολωνα καγκουρια και τα βαλα εδω
Συνημμένο Αρχείο 40531
Ηθελα να ειναι και undercover.
Και για να μη χανω τις ενδειξεις τα εχω με μνημη οποτε τα τσεκαρω μετα.
Συνημμένο Αρχείο 40532Η RALLIART είναι το αγωνιστικό τμήμα της mitsubishi, μέχρι τον 4/2010 λειτουργούσε σαν θυγατρική με αυτόνομο διοικητικό συμβούλιο, από το 2010 και μετά ελέγχεται από την mitsubishi corporation japan.
Από τα μπακετ της έχουν περάσει κατά καιρούς ιερά... ονόματα του παγκοσμίου πρωταθλήματος.
https://www.ralliart.com/
Στο stage 2 Βαγγέλη δεν χρειάζεται άλλο όργανο παρακολούθησης, ένα wideband για τον έλεγχο αναλογίας αέρα-καύσιμου και πολύ του είναι...
Αν είναι να γεμίσουμε τον τόπο όργανα και να είμαστε με το ένα μάτι στο πυρόμετρο - μπαρόμετρο - κ@λοβυθόμετρο... κλπ, το χάσαμε το παιχνίδι!!!
Το μιτσου Βαγγέλη το πήρα για να οδηγήσω... και ο προγραμματιστής έχει καταλάβει τι ακριβώς θέλω...thumb
Καλοτάξιδος!!!
Θα το χαρείς πολύ περισσότερο από το Μ5 ως προς την πρακτικότητα, την καθημερινότητα κτλπ.
Σίγουρα δεν θα σου δίνει το χαμόγελο που έδινε ο ήχο, το σασμάν και η πλαγιολίσθηση μιας Μ5 αλλά τα πράγματα προχωράνε και η λογική επικρατεί στο συναίσθημα.
Αυτό που αγόρασες είναι ένα μαύρο με carbon ή Look carbon καπώ;
Όχι, αυτο που αναφερεις ειναι αυτο: https://www.car.gr/9289101-mitsubishi-lancer-evo-x-10
Το ζητούσε 30000 ευρώ μέσω μαντρά εδώ στην Πάτρα, του είχα προτείνει 28000 ευρώ και δεν το έδινε, τώρα το βλέπω στα 34900!!!
Καλοριζικο!
Περιμένουμε φωτο!
Λοιπόν, το θυμήθηκα χθές, ο φίλος που σου έλεγα, στο δικό του 10-άρι είχε την εργοαστασική (RockfordFosgate) 2-DIN μονάδα ήχου/multimedia.
Με σχετικό accessory της HKS αν θυμάμαι σωστά, έβλεπε -μέσω OBD- αρκετές χρήσιμες -real time- ενδείξεις με πολλές δυντότητες customization ως προ τό τί θα βλέπει και σε τί μορφή οργάνων.
Ακολούθως δεν χρειάζεται να "αναλώσεις" χώρο χαμηλά στην κονσόλα για το όργανο ΑΕΜ που έδειξες.
Σε εκείνο το χώρο θα βάλεις αργότερα τον ρυθμιστή της full ρυθμιζόμενης ανάρτησης TEIN που είμαι σχεδόν σίγουρος οτι θα τοποθετήσεις thumb
Συνημμένο Αρχείο 40533
Επειδή όπως πολύ σωστά έγραψες, εσύ θα θέλεις να οδηγείς (και επομνένως να έχεις τα μάτια σου στο δρόμο) το να τοποθετήσεις ένα όργανο χαμηλά στην κονσόλα δεν είναι "σοφό" γιατί για να δείς ένδειξη θα πρέπει να πάρεις τα μάτια σου απ'το δρόμο και όπως υποθέτω οτι θα το πηγαίνεις, δεν θα έχεις τέτοια "πολυτέλεια" ούτε για κλάσματα δευτερολέπτου.
Σκέψου το.
Αφαιρέσαμε τις ταπετσαρίες για να βαφτούν τα διακοσμητικά trim.
Τα trim του ταμπλό και στις πόρτες είναι από το εργοστάσιο βαμμένα στο εξωτερικό χρώμα του αυτοκινήτου, phantom black το αναφέρει η mitsubishi και είναι κάτι σαν το carbon black 416, μαύρο στο σκοτάδι και μελιτζανοκαφε με πολύ πέρλα στο φως.
Ανέκαθεν ήμουν αντίθετος με την μαυρίλα...στο εσωτερικό, θέλω φως στην καμπίνα, τα trim θα βαφτούν φωτεινό ασημί σατινέ όπως είναι τα δακτυλίδια των οργάνων και το τιμόνι.
Τα καθίσματα είναι αλκανταρα μαύρη χωρίς το παραμικρό σημάδι, δεν τα βλέπω όμως να μακροημερεύουν... :original:
Υ.Γ: πολύ εύκολο αυτοκίνητο στο λύσιμο, οι ταπετσαρίες γίνονται χίλια κομμάτια όλα με βίδες σταυρωτές και σίγουρα ποιοτικώς είναι πολύ καλύτερο από ότι το περίμενα!!!
Συνημμένο Αρχείο 40534
Συνημμένο Αρχείο 40534
Συνημμένο Αρχείο 40535
τα καθίσματα είναι αυτά:
Συνημμένο Αρχείο 40536
και θα γίνουν όπως είναι στο EVO X FQ 400, με τα carbon αυτιά για τις ζώνες σε ασημί ίδιο με τα trim :tt1::
Συνημμένο Αρχείο 40538
Συνημμένο Αρχείο 40537
Υ.Γ: δεν με κόβω να φτανουν τα λιεφτα... του Μ5 :facepalm:
:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup: :thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup: :thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:
Αλέξη δεν υπάρχεις λέμε...! Αν δεν το κάνεις κομμάτια ό,τι παίρνεις δεν το βγάζεις στο δρόμο! Πιστεύω ότι
το γδύσιμο παίζει ρόλο για την σχέση που θα χτίσεις με το αμάξι σου έτσι? Αν και το λέω με χιουμοριστική
διάθεση τελικά έχει μεγάλη δόση αλήθειας! Την πρώτη φορά που είχα βγάλει προφυλακτήρες στο civic
του 2002 όταν ήταν ενός έτους μου έπεσαν τα σαγόνια...τενεκές με ρόδες.Μια χούφτα ψεύτικα κλιπς
και από πίσω τελείως κενό.Μετά οι ταπετσαρίες, χάλια μαύρα.Από τότε η σχέση μας πήρε την κάτω βόλτα.
Ούτε superleggera ούτε tein super street ούτε πίσω δίσκους...τίποτα δεν έβαλα τελικά.Σέντρα σουτ στο Γ έφαγε.
Καλοτάξιδος ο μήτσος!!! ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΡΕΣ!
αύριο έρχονται και τα διακοσμητικά μαρσπιε, πλέον ξεχνάμε τα individual και τετοια..., ralliart και πολυ μας ειναι :original:
Συνημμένο Αρχείο 40539
Νίκο πρώτα βγαίνει η ψυχή του ανθρώπου και μετά το χούι του...
Όσο για την ποιότητα κατασκευής, όταν τελειώσω με τα εξωτερικά γυαλίσματα και εσωτερικό θα αρχίσω τα μηχανικά, τότε θα βγάλω τον εμπρός προφυλακτήρα αναγκαστικά για να αλλαχθούν οι σωληνώσεις του intercooler και θα αναφέρω με φωτο τι παίζει!!!
Στις ταπετσαρίες πάντως που έβγαλα μπορώ να πω ότι, το πλαστικό σε σχέση με του bmw είναι πιο φτηνό στο μάτι και φαίνεται, άλλα δεν πρόκειται ποτέ να ξεφλουδίσει... :original:
Alex θα το γυαλίσεις μόνος σου;
Θα χρειαστείς βοήθεια...;https://www.bmwfans.gr/forum/images/...66f75170-1.jpg