Μιτσο μου δωσες λαβη...
με ενα μπροστοκινητο "δαμαζεις"καλυτερα τη στροφη;
(δεν εχει τυχει να οδηγησω ετσι με μπροστοκινητο )
Printable View
Μιτσο μου δωσες λαβη...
με ενα μπροστοκινητο "δαμαζεις"καλυτερα τη στροφη;
(δεν εχει τυχει να οδηγησω ετσι με μπροστοκινητο )
Εμένα μπαίνει μόνο του! :th_Laie_67-1:
Καλαααααα Οταν δειτε τον Θανο να μπαίνει με το ναβάρα με τα Όλα στα πέταλα Με το συστημα νυχι - τακουνι και να φοράει και την ροζ παντουφλα, θα ξεχάσετε ότι ξέρατε μέχρι τωραthumb
άιντε ρε τράβα άλλαξε υπογραφή που μου θές και το πριόνι.
Nα ξεκινησουμε με το γεγονος οτι και με τους δυο τυπους διασκεδαζεις.
Ξεκαθαριζω λεγοντας οτι η πισω κινηση ειναι motorsport.
Η κινηση εμπρος ειναι ενα κλικ πισω.
Δεν νομιζω Πανο οτι μπορεις να δαμασεις καλυτερα μια στροφη με ενα μπροστοκινητο.
Δεν βαζω στην κουβεντα μας τους απολυτους χρονους και συνεχιζω λεγοντας οτι ειναι δυσκολο για μενα να δεχτω την μπροστοκινητη κατασκευη ως εργαλειο που θα δαμασει μια στροφη.
Σιγουρα σου δινει μια παραπανω σιγουρια να ριχτεις στην στροφη αλλα μεχρι εκει.
Στην ενδεχομενη αποσταθεροποιηση του πισω μερους επικρατει μια πολυ "αδεια" αισθηση η οποια,τουλαχιστον εμενα,με τρομοκρατει!
Δεν μπορεις ρε Πανο γαμωτο να δαμασεις τη στροφη οπως λες και συ,οταν στο τιμονι σου-στο πιο κρισιμο εξαρτημα εκεινα τα δεκατα του δευτερολεπτου,επεμβαινουν γυροσκοπικες δυναμεις που στην κυριλεξια αποσυντονιζουν ολο το σασι.
Οταν μπλεκει η κινηση με την διευθυνση αρχιζει το μπλεξιμο!
Αν καταλαβα καλα, με το μπροστοκινητο μπαινεις καλυτερα αλλα αν σου φυγουν τα "μουτρα" δεν εχεις δυνατοτητα να διορθωσεις, οποτε πας ευθεια χαχαχα
εν αντιθεση βεβαια με το πισωκινητο που κατι μπορεις να κανεις ,εχεις μια υστατη λυση βρε αδερφε...
πανο..ειναι απλα τα πραγματα αλλα ας φερουμε ενα παραδειγμα..
σε μια στροφη κλειστη πεταλο 180 μοιρων με καλο οδοστρωμα που το οριο ειναι 60-70χιλ και 2α στο σασμαν..το προσθιοκινητο επειδη μπαινει με γκαζι μπορει με υπερβολη να στριψει ισως ενα κλικ καλυτερα στην αρχη της απο ενα πισωκινητο που θα παλευει να ζυγισει το αμαξι...και καπου εκει τελειωνει το παιχνιδι για το προσθιοκινητο καθως απο εδω και περα ειτε αρχιζει να χανει ταχυτητα ή στην καλυτερη να κρατησει σταθερη την ταχυτητα του μεχρι να τελειωσει η στροφη..αντιθετα το πισωκινητο μολις "πατησει" το αυτοκινητο κατω, και κυριως τα μουτρα μπορεις να επιταχυνεις και να προσπερασεις το προσθιοκινητο μπροστα σου πχ...με τους τροπους που αναφερθηκαν στα προηγουμενα post μου..το ταλεντο και η δυσκολια εδω ειναι σε ποιο σημειο θα πατησει το πισωκινητο προκειμενου να "ανεβεις" στο γκαζι!!!!
το παραδειγμα που ανεφερα ειναι το worst case scenario για ενα δυνατο πισωκινητο καθως το πισωκινητο θελει παραπανω χιλιομετρα και λιγοτερο κοφτες στροφες για να αποδειξει το καλυτερο του πατημα απεναντι σε ενα δυνατο προσθιοκινητο...