Μετά από αρκετά χρόνια συμβίωσης με τις παλιές μου ζάντες 18αρες και 8,5αρες εμπρός πίσω αποφάσισα :judge:να τις αλλάξω με 18 RS 8αρες εμπρός και 9αρες πίσω :wub: . Στις 3 πρώτες φώτο είναι οι παλιές και στις 3 επόμενες είναι οι καινούργιες.
Printable View
Μετά από αρκετά χρόνια συμβίωσης με τις παλιές μου ζάντες 18αρες και 8,5αρες εμπρός πίσω αποφάσισα :judge:να τις αλλάξω με 18 RS 8αρες εμπρός και 9αρες πίσω :wub: . Στις 3 πρώτες φώτο είναι οι παλιές και στις 3 επόμενες είναι οι καινούργιες.
Πολυ καλες!!!!!
Αλλη φασηηηηηηηηηηηηηηηη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ωραιες Κωστα !!!!!!!!!!!!!!!!
Θελω βολτα . . . . . . .
Πολύ ωραίες!!!Μεγειά!!!!:D:D:D
Πολυβόλο απέξω, μπιμπελό από μέσα. Μεγειά Αλέξη ! :thumbsup:
Mε 'γεια!!!:thumbsup:
Εδωσαν αλλο αερα στο οχημα!!!!ανανεωση φοβερη!!!thumb
Με 'γεια Αλεξη!!!:thumbsup:
Αντε και αμα παρω το οχημα σου ,....μου κανεις δωρο και το ρολοϊ!!!!ετσι κι αλλιως και αυτο αγρατσουνιστο θα το εχεις....:whistle::th_Laie_67-1:
Τι μου θυμησες....το τελειο εσωτερικο!!!! :thumbsup:
Ωραία αμφότερα να σαι γερός να τα χαίρεσαι.
Επειδή από πιτσιρικάς έχω μια αδυναμία με τους χρονογράφους (έχω 5 seiko), όταν το είδα στην αντιπροσωπεία, το φορούσε και ο αρχημηχανικός που είναι και φίλος, αμφιταλαντεύτηκα για μια στιγμή, είπα να το χτυπήσω, αλλά σκέφτηκα ωριμότερα και είπα "πήγαινε οπίσω μου σατανά" :th_Laie_67-1:
Καλησπερα παιδια,πριν απο λιγο καιρο αλλαχτηκαν τα πισω φωτα του μ3Ε92,με τα νεα τεχνολογιας λεντ της φεις-λιφτ 3αρας κουπε..το αποτελεσμα ειναι πραγματικα ειναι εντυπωσιακο,η τιμη βεβαια τσουχτερη αρκετα,αλλα το αποτελεσμα πολυ δυνατο.Συντομα θα παραθεσω και φωτο απο το θηριο.Επι τη ευκαιρια πωλουνται σε πολυ καλη τιμη τα μαμα φωτα,πιστευω οτι πρεπει να ταιριαζουν και σε ολα τα Ε92..αν καποιος φιλος το γνωριζει σιγουρα θα με βοηθουσε η γνωση του στο θεμα...:mpaks: