μια απορια εχω, εγω χρειαζομαι την πρωτη βαση που βλεπουμε στο ποστ 594, η μια τρυπα θα κλεισει με το αντισπιν τις αλλες πως θα τις καλυψουμε?
Printable View
Πέρασα κι εγώ σήμερα απ το μαγαζί και είδα πάνω στον πάγκο το εργαλείο, αλλά το αφεντικό δεν είχε τα "κέφια" του φαίνεται και τα λόγια τα βγαζε με το τσιγγέλι που λένε.
Ούτε καν πάνω στο 46αρι δεν μου το δειξε που ήταν παρκαρισμένο δίπλα.
Τέσπα, οπτικά είναι πολύ όμορφο, αρκεί να βγεί και αξιόπιστο, καλοφόρετο σε όλο τα παιδιά του group-buy.
Ευχαριστω πολυ Γιαννη! Το επιβεβαιωσε και ο Ζερβουδακης! Ειμαστε ετοιμοι!
Νομιζω πως ειναι ιδιες αφου ειναι για το Ε46, αλλα εχω την απορια και εγω γιατι ειναι δυο οι φυσες! ΟΙ πλακε και οι στρογγυλες! Ακομα και αν δεν ειναι με την ιδια, ολα τα cd player πλεον εχουν ιδια φυσα την iso. Χρειαζεσαι εναν ανταπτορα απο bmw σε iso. Εχουν ολα τα car audio με μηδαμινο κοστος!
να ρωτησω για οποιον ξερει. εμενα το αυτοκινητο δεν ειχε τιμονι με κουμπια. εβαλα ενα m-pack με τα κουμπακια. και οταν ειχα παει για service του πα να μου περασει την καλωδιωση για το ραδιοφωνο οπως και εκανε και εκτοτε φωτιζονται κιολας. βεβαια ποτε δεν διαπιστωσα αν οντως δουλευει μιας και εχω πηγη pioneer χωρις interface για τα χειριστιρια. με αυτη την καλωδιωση θα δουλευει και το κουμπι του τηλεφωνου η θελει κατι αλλο?
Ανεβασα εδω καποια pdf. Το ενα εχει καποιες οδηγιες, στο αλλο φαινονται τα περιεχομενα της συσκευασιας (το νουμερο 8 ειναι η φυσα αρα ολα οκ)
https://www.bmwfans.gr/forum/showthr...7106#post57106
Αν εχει βαλει την μαμα καλωδιωση ολα οκ! Δεν χρειαζεσαι κατι αλλο...Αν εχει κανει καποια πατεντουλα...θα χρειαστεις ή επεκταση της πατεντας ή οριτζιναλ καλωδιωση!
το κουμπι φιλε ετσι και αλλιως δεν θα δουλευει παραμενει οπως εχει.η οθονη εχει ενσωματωμενο μικροφωνο επανω και ολες η λειτουργιες βρισκονται πανω στην οθονη.κληση θα κανεις μεσω της οθονης και θα ακους τον συνομιλητη απο τα ηχεια.το κουμπι του τηλεφωνου δεν λειτουργει.
σπυρο μου το βαλε η QS στην λεοφωρω βουλιαγμενης. το εβγαλα το pioneer προχθες και ειδα πως εχει μια φυσα που δεν ειναι συνδεδεμενη καπου. χρωματιστη φυσα και σαν ειχε καπακι στην ακρη ετσι μου φανηκε
και κατι τελευταιο οσοι εχουν κουμπια στο τιμονι να ξερετε πως δεν μπορειτε να αλλαζετε του αποθηκευμενους σταθμους..θα κανετε μονο search αλλα δεν μπορειτε να αλλαζετε σταθμους που εχετε στην μνημη .