Νεκροφορα αλα Mercedes κοβω να σου στελνει. :hystericalbs1::hystericalbs1: :hystericalbs1::hystericalbs1:
Printable View
Νεκροφορα αλα Mercedes κοβω να σου στελνει. :hystericalbs1::hystericalbs1: :hystericalbs1::hystericalbs1:
https://farm6.static.flickr.com/5263...f475d8474a.jpg
Ford F-150 με τερμα χαμηλωμα μπροστα - τερμα σηκωμενο πισω και τα Καμπερ απο τους αξονες στον ΘΕΟ. :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Αν δεν κανω λαθος φοραει ιδιο κινητηρα με το Ford GT
πως συνδεεται τo ps3 νετ? πρεπει να φτιαξω καποιο λογαριασμο? οτι κανουμε αυτη την βδομαδα μετα θα το τσιπαρω!
εγω τρεχω με 106 τουρμπ 250ps και κανω 8'30'' με καποια λαθη βεβαιως βεβαιως!
ναι πρέπει να φτιάξεις λογαριασμό μέσα απο το ps3
Βρε παιδία πιά η διαφορά του grand turism 5 με το grand turismo 5 putf8um?
Σε Putf8um εκδοση (επανεκδοση στην ουσια) βγαινουν παιχνιδια που ειχαν τρελες πωλησεις οταν πρωτοβγηκαν. Ειναι το ιδιο παιχνιδι σε πιο λογικη τιμη, κανενα χρονο αργοτερα απο την αρχικη εκδοση.
Καλα, μα κανεις εδω δεν ασχολειται με SKYRIM?
COD MW3???
-Θεοφιλος-
ευχαριστω πολύ
Kαλως ηλθα στον κοσμο του GT επιτελους,με μολις 10,50 ευρω κ ανταλλαγη 3 παιχνιδιων τα οποια μου ηταν εντελως αχρηστα,σε putf8um edition!!!Χθες το επαιξα λιγο για 1η φορα,πηρα τα διπλωματα μεχρι Α κατηγορια.Εχει πολυυυ πραμα,εχω ενθουσιαστει!!!
Εννοειται οτι εχω λογαριασμο εδω κ 3 χρονια,ΝICKtheDrifter.Θα αναμενω για την επομενη μαχη,αλλα εχω λιγη δουλιτσα μπροστα μου σε αγωνες,αμαξια,χρηματα κ στησιμο...
:original:
με κοντρολερ παιζεις Νικο ?
να σου στειλω κανα οχημα που δε χρειαζομαι ?
(μετα τις 2300 που θα παω σπιτι βεβαια)
και μιας και επαναφερεις το θεμα, θυμηθηκα μια ρυθμιση που εκανα που με βοηθησε στις εναλλαγες του τιμονιου στο ντριφτ!
αλλαζουμε το sensitivity στο steering και το τιμονι γινεται πιο γρηγορο.
βοηθαει!
το εχω στο 6 απο το αρχικο 1 (νομιζω)
πολλα!:D
οχι μωρε, απλως συνηθως τα ρυθμιζω ντριφταδικα για την πλακα.
καπνιζω κανενα άστιχο πότε πότε να περασει η ωρα.
τωρα που το λες, δεν ξερω, το πηγα δοκιμαστικα στο 6 απο το 1 και μετα το αφησα εκει.
αρχικα που ητανε στο 1 και ξεκινησα τα ντριφτ εβεντς, αργουσε το τιμονι και δεν εκανα δουλεια. μετα στο 6 με βολεψε καλα, θα δοκιμασω και πιο κατω βεβαια.
Nick κανε με add αν ψηνεσαι για drift Blade_GT7
λοιπόν καιρό έχουμε να ''χτυπηθούμε''!! Αύριο στις 8 ανοίγω loby... ετοιμαστείτε!!
pilotM3 το νικ.. στείλτε αίτημα, το lounge θα είναι πριβέ..:rally::rally::rally:
άντε βρε εμπάτεεεεεεε...1μιση ώρα περιμένω.. τελείωσε η βενζίνη από το μιτρίο!! χαχαχαχαχα...
Αν δεν δείτε κόντρα pilot-thomelef στο Ring, και οι δύο να οδηγούν CSL, δεν έχετε δεί τίποτα στο GT5.
Νιώθω τυχερός που το έχω παρακολουθήσει.
άντε ρε Τοοοοοοοοοοοομ...:rally:
μπαινω.....
δε μ'αφηνει ησυχο η γυναικα ουτε 1 γυρο να κανω ολοκληρο...
:ranting2::ranting2::ranting2:
οχι οτι θα περνουσα το Γιωργο στο ρινκ δηλαδη
:th_Laie_67-1:
δεν είχαμε συμμετοχές.. μόνο τον Νικόλα είδα..next time..
6,55,603 στο Ring ειναι καλα για Ford GT?
Παλευω κ για πιο κατω,πιστευω με λιγο ρυθμισμα ακομα θα τα καταφερω...
Εγω δεν εχω προβλημα απο θεμα κουλομαριας,προχθες επαιξα drift για πρωτη φορα στο GT5 online με τον blade GT,ειχα M392 εντελως εργοστασιακο setup κ δεν μπορουσα να κανω τπτ,οτι να'ναι,αλλα ειχε χαβαλε,τωρα που το εστησα κ το Μ3 ειναι μια χαρα γιαdrift.
To θεμα ειναι εστω να μπαινουμε κ να κανουμε τον χαβαλε μας:thumbsup: