Leonidas_E39 (16-12-11), Thomelef (16-12-11)
Να γινει λεμε το μονο προβλημα ειναι οτι αφοσιωθηκα στο παιχνιδι και τα μικρα βομβαρδισαν το σπιτι ασε που μολις γυρισε η Μελινα σπιτι επαθε 8 εγκεφαλικα.
Περασε το απογευμα νερο καλο θα ειναι να ανοιξουμε νεο θεμα ΜΟΝΟ για GT5 οπου θα κλεινουμε τα ραντεβου και την κατηγορια των αυτοκινητων που θα εχουμε . Εγω παντως καθε απογευμα ειμαι στην διαθεση σας.
VanVIC (16-12-11)
καλά το red bull, απλά ασχολίαστο...
το 5.02 τα λέει όλα πιστεύω. ο βαγγέλης το πάει αίμα...ωραίος αντίπαλος, εν αντιθέση με τις άλλες δύο τις κουλομαρίκες...
να γίνει το θρεντ, και βασικά αν γίνεται να διοργανώσουμε το πρώτο gt5 trackday...xaxaxa!!!
με τον θείο και τον λεωνίδα, παίζει να τρακέρναμε ο ένας τον άλλο στην ευθεία για κάνα τέταρτο και...
κουφάλα θέιο, την πρώτη στούκα στον πρώτο γύρο που μου έριξες, μου χάλασες τρελό χρόνο...τερμάτισα με 6.20, ενώ κάτω απο την σημαία πέρασα στο 5.22...
λογικά αν όλα βαίναν καλώς, μιλάμε για εξάλεπτο ξερό...και εσύ μου το χάλασες...μιλάμε, κόντεψα να πετάξω το χειριστήριο στην τηλεόραση απο τα νεύρα μου...
απο τον στούκο, μαύρισε η τηλεόραση...![]()
sympether with chiefτης
Τράβηξα χειρόφρενο και πήρα τα πίσω μπρος.
Σε βρήκα κοφάλα στο δόξα πατρί.
Τροπέτο στο έκανα το παγκάνι.
ΑΑΑΑΧΧΧΧΧ το χάρηκα.
Είδες η βολβάρα?
Αθάνατα αμάξια τα βόλβο ρε...
πως μπορει να σας βρει κανεις? υπαρχει αιθουσα?
σηκώνουμε θρεντ πριν μπουμε
ανεβάζουμε το ριγνκ και μπαίνει οποιος θελει χωρίς περιορισμούς
σπέρνει το ζόντα λέμε...αίμα πάει, και το είχα παρεξηγήσει πολύ κιόλα.
μετά το ford gt, είναι το δεύτερο αγαπημένο μου...άλλη οδήγηση το ένα, άλλη οδήγηση το άλλο.
με το παγκάνι, λές μια προσευχή, τραβάς μια τιμονιά, και αν σου κάτσει έκατσε...
με το φορντάκι, είναι αλλιώς, απλά πονάνε οι αντίχειρες σου μετά το γυρολόγιο...
sympether with chiefτης