Συνημμένο Αρχείο 14327
Printable View
Hλιοθεραπεια κανει......
pluto kai run-tanplan!
Σαν πολύ σκυλολόι πλακωσε μου φαίνεται...
Θα κάνουμε συνάντηση έκτακτη και θα παίξουν σκυλοδρομιες!
Στάση 0-400μ και χιλιόμετρο.
Επειδη ειναι λιγο αντικοινωνικος ο δικος μου να κανονισουμε συναντηση γνωριμιας των σκυλων μπας και παρει τα πανω του ...βαζω μισο κιλο κροκετες οτι κρεας προτιματε για τα σκυλια σας..
Είσαι γενικώς φιλοζωος μου φαίνεται... Ε χαντούλη ;
Χθες παρέλαβαν πάλι οι γονείς μου τη σκυλίτσα μου από τον γιατρό έτοιμη για δράση...
Κάτι ξετρύπωσε και έφαγε εκεί που κάνει βόλτες όταν την αφήνουμε να παίξει και μάλλον ήταν ποντικοφάρμακο είπε η γιατρός ή φόλα(που δεν έφαγε) και απλά δηλητηριάστηκε ...Πάλι καλά δεν έπαθε τίποτα σημαντικό εκτός από τα συμπτώματα(να είναι ήσυχη και λίγο πυρετό) πλέον όλα καλά με λίγες μέρες αντιβίωση...
Ελα ρε,σιγα το δυσκολο.Τραβα μια φωτο με το κινητο σου,περνα την στο pc και ανεβασε την.Τις αλλες φωτο πως τις ανεβαζεις?
Αντε,και κανονισε να μας μαζεψεις για κανενα καφε!!!!
Να την και η Ραλού μου...την 1τη μέρα που την πήρα :thumbsup:
Και από όταν ήταν μικρούλα...αυτές είδα και την αγάπησα πριν την πάρω :thumbsup:
Αυτος ειναι ο Διας! Doberman ενος φιλου. Περιμενουμε γεννα το Σεπτεβρη απτο θηλυκο, και μπορουν να μου χαρισουν ενα. To σκεφτομαι σοβαρα, δεν ξερω τι να κανω..!
https://img687.imageshack.us/img687/...7072012278.jpg
O Ραμπο. Πεκινουα θειου αξιωματικου (εξ'ου και η αρβυλα)...Το γαυγισμα του δεν το ειχαμε ακουσει. Ηταν ερωτευμενη ολη η γειτονια μαζι του. Δυστυχως δεν ειναι πια μαζι μας.....
Συνημμένο Αρχείο 14390
Σπυρο μαθαμε τιποτα ?
https://blog.timesunion.com/kristi/f...010/05/dog.png
ο λουκας. το πιο γνωστο vespa-dog.
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...46640885_n.jpg
Φαραω, επρεπε να τον λενε,.....συμφωνα με τ' αυτια που εχει!!!:thumbsup:
ταιριαζετε ε?
ε οχι και ασχημα τα μπασετ ρε σασα.
εισαι ο πρωτος ανθρωπος που ακουω να λεει κατι τετοιο.
ιδιαιτερα στις γυναικες εχουν μεγαλη επιτυχια.
ο λουκας βεβαια δεν ειναι τυπικο μπασετ.
ειναι αγριουλης και καθολου φιλικος.
γούστα είναι αυτά...
και εμένα όλοι μου οι γνωστοί μου λένε ότι η δραγούμη είναι μπάζο, αλλά εγώ δηλώνω τρελός θαυμαστής.
Δεν έχω ξανακούσει στη ζωή μου πιό ρηχή παράθεση.
Εαν παίρνουμε παραδείγματα απο την βιολογική ψυχολογία και τα αναγάγουμε σε κανόνες σύγκρισης για την ανθρώπινη ψυχολογία, καλύτερα να μένουμε στις αναλύσεις των κατώτερων θηλαστικών και να αφήνουμε τον άνθρωπο απέξω, μέχρι να αποκτήσουμε ικανές βάσεις.
Για να μην κάνουμε ζημιές σε χαρακτήρες.
Είναι τουλάχιστον παράδοξο, μετά απο 45 τουλάχιστον ορισμούς της προσωπικότητας (λέγε με Allport) να συγκρίνουμε τα ασυνείδητα με τα συνειδητά.
Προφανώς εξ αιτίας δικών σου ανασφαλειών και ίσως απο κάποιες προσλαμβάνουσες που μου είναι αδιάφορο το γιατί τις ερμηνεύεις έτσι, προσπαθείς να ερμηνεύσεις τους άντρες, (και τα ζώα κατ επέκταση όπως βλέπω απο αυτό το θρεντ) ίσως με ορίζουσες καθαρά προσωπικές.
Στην εξατομίκευση καταλήγουμε αγαπητή μου Σάσα, όταν έχουμε διαγνώσει και προσπαθούμε να θεραπεύσουμε.
Δεν κάνουμε διάγνωση βάση της δικής μας εξατομίκευσης, ούτε κάνουμε "προβολή" των ψυχοσεξουαλικών μας σε κανόνες, διότι ως γνωστόν η ταύτιση δεν οδηγεί σε ατομική επεξεργασία.
Για το θέμα του σκύλου, προτιμώ απλά να πώ πως δεν έχεις γνώση του υποκείμενου που εξετάζεις, παρά να κάνω ανάλυση του γιατί δεν πρέπει να μιλάμε για πράγματα που δεν ξέρουμε.
Καταλήγοντας, είμαι διαθέσιμος, βγάλε τα νύχια σου ελέυθερα αν θες, αλλά μην νομίσεις ότι έχεις να κάνεις με σκύλο.
Αλλαξα και αβαταρ για να δωσω εμφαση.