Αρχικό μήνυμα απο
aristent
Την περασμενη Πεμπτη επιδιορθωθηκε ο πισω προφυλακτηρας μου σε ενα φανοποιειο εδω στη Λαρισα.
Τα καλα νεα ειναι οτι το τρακαρισμα δεν επηρεασε τιποτε αλλο!!!!:shok:....θηριο η πενταρα!!!!:thumbsup:
Τα κακα νεα ειναι οτι η δουλεια ηταν μετρια στο τοπικο βαψιμο/σβησιμο,με τη συμφωνη αποψη και του αφεντικου, που πρωτα απ'ολα δεν εμεινε εκεινος ευχαριστημενος και θελει σε 15 μερες να ξαναπαω να γινει τελεια η δουλεια του, γιατι τον ενδιαφερει παρα πολυ για το ονομα του και οπωσδηποτε επειδη δεν ειναι ενα παρατημενο και παλιο οχημα και αξιζει καλυτερου αποτελεσματος!!!....αναμεσα στα αλλα μου ελεγε:"τι στο καλο καποιος μας εφτυσε και μας παει στραβα εδω και μια εβδομαδα ενω οι δουλειες που παραδινουμε ειναι ολες αψογες !!!"
Ενταξη,ανθρωπινα λαθη γινονται, ετσι δεν ειπα και εγω τιποτε περισσοτερο και ας ταλαιπωρηθω μετα απο 15μερες και παλι......
Σημερα πηγα να παραδωσω τις εξουσιοδοτησεις για να εισπραξει απο την ασφαλιστικη τα χρηματα του(διγραμμη επιταγη προφανως...)αλλα,φευγοντας, για κακη μου τυχη δυο τσοπανοσκυλα που ηταν σε διπλανο μαγαζι,αλλα στην ιδια αυλη/περιφραξη, κυνηγησαν το επισκευασμενο πισω προφυλακτηρα και ο ενας μαλιστα τον ΔΑΓΚΩΣΕ!!!!:ranting2:....αφηνωντας πανω του δυο μικρα σημαδια απο τα δοντια του!!!!...εβγαλε χρωμα!!!!.....τι στο καλο να κανω τωρα?....εαν παω ξανα να τον επισκευασω εκει, στο φυγεμο μπορει να με δαγκωσουν παλι!!!
Τελος παντων!!!! θα τον παρω τηλ.αυριο να τον ενημερωσω για το συμβαν, φανταζομαι οτι στο δεκαπενθημερο που θα ξαναπαω, θα αναλαβει και αυτη την επισκευη γιατι ουτε αυτη η φημη τον συμφερει.....