Κοντραμαξα δηλαδη!
Ερε τι εχει να γινει με το γκρουπ βαγκ.
Θα σφαζομαστε στα φορουμ.
Printable View
υπομονη λοιπον .......οταν βγουν θα αλλαξουμε αυτοκινητο.....αν και σε 5χλμ πιανει τα 50.000 αυτο που εχω τωρα!!!!
γιατι οπως λεει και ο συμπεθερος 50.000 αμαξι ειναι γρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:th_Laie_67-1:
υ.γ πολυ παπαρας ο συμπεθερος μου!!!!!!!!!!!
Συμφωνω για τις τιμες.Αυτο που πιστευω οτι ποναει τον κοσμο που εχει bmw ή σκεφτεται να παρει ειναι το τεκμηριο για καποιους και μετα τα τελη κυκλοφοριας αν σκεφτεσαι να παρεις τουλαχιστον ενα 25αρι για να το ευχαριστηθεις.Εκτος αν παρεις καμια αδηλωτη μετατροπη και εισαι συνεχεια με το φοβο μη γινει κανενα ατυχημα κυριως απο ασφαλιστικης μεριας.Το 1600 bmw για μενα ειναι συμβιβασμος που δεν θελω να τον κανω.Τωρα βγαζοντας turbo 1600 εστω και με 150 αλογα κατι ειναι για τους λατρεις της πισω κινησης αφου με προγραμματακι φιλτρο εξατμιση θα φτανει 200 αλογακια για πλακα.
Εγώ είμαι πολύ θετικός για τα τούρμπο στα bmw.
Απλά εγώ δεν θέλω να οδηγώ τέτοιο !!!
Προτιμώ ατμοσφαιρικό...
Με μια πολύ μικρή επιφύλαξη, θα πω ότι ο gnx έχει δίκιο.
Το ότι το έγραψε κάποιος σε κάποιο blog, δεν σημαίνει και ότι το είπε ο Reithofer o ίδιος ;)
Όσο για τα νούμερα, ακούγεται ότι θα βγουν δύο τουρμπισμένοι τετρακύλινδροι κινητήρες. Ένας 1.6 και ένας 2.0 λίτρα. Τα 174 άλογα είναι πιο λογικά για τον πιο μικρό κινητήρα. Αντίθετα τα 218 και 245 ακούγονται πιο λογικά για τον μεγαλύτερο από τους δύο.
Επίσης, παίζει ρόλο και σε τι μονάδες μέτρησης της απόδοσης (hp, bhp, ps) αναφέρεται ο καθένας, γιατι ακόμα και αν οι διαφορές είναι μικρές, ωστόσο αντιστοιχούν σε μερικά άλογα!