:shok::shok:
δλδ?
δεν ειναι δικαιωμα μου να τις παιρνω 2 φορες τον μηνα?
πρεπει να τον καλοπιανω κιολας?
ε ρε σφαλιαρα που χει να πεσει!@!!!!:ranting2:
Printable View
χαχαχαχα ναι, απ' ότι καταλαβαίνω και δυο ανεξάρτητες μέρες μπορείς, όχι απαραίτητα συνεχόμενες ....βάλε και τα οδοιπορικά ...και βγάζεις 2 τριήμερα..... χαχχαχαχαχα :hystericalbs1: :thumbsup:
2*3=6 καθε μηνα
6*12=72 μερες το χρονο
με 2.5 μηνες πολλοι θα ειναι καλυμενοι πιστευω
με την ασφάλεια γίνεται και το εξής, συνάπτεις 3μηνο συμβόλαιο σε μια οποιαδήποτε ασφαλιστική (λογικά πρέπει να υπάρχουν 3μηνα) το ενεργοποιείς και το ακυρώνεις κάθε φορά που επιστρέφεις γιατί το επόμενο Μ νούμερο θα είναι διαφορετικό (δεν ξέρω αν μπορεί να σε καλύψει με τον πραγματικό αρ. κυκλοφορίας) Το ποσό που μένει να σου επιστραφεί το αφήνεις μέσα ...κάβα για την επόμενη ενεργοποίηση και ούτω καθεξής..
ειχα ακουσει οτι τα 3μηνα συμβολαιο καταργηθηκαν
ας το επαληθευσει καποιος
το λιγοτερο εξαμηνα, γιατι οι ασφαλιστικες ειχαν προβληματα εισπραξεων με τα 3 μηνα!
το θέμα είναι εαν μπορείς να επιλέξεις την ακριβή ημερομηνία έκδοσης της προσωρινης πινακιδας, ή κάνεις αίτηση και ΟΠΟΤΕ εκδοθούν. Εάν ισχύει το πρώτο, είναι όντως χρήσιμο εργαλείο.
Είναι σίγουρο αυτό. Μπορείς να πας την 1η του μήνα και να ζητήσεις για τη πχ 17η και 25η μέρα. Δεν ξέρω όμως αν μπορείς να πάρεις και τον αριθμό από πριν..
Παράθεση:
Το χρονικό διάστημα για το οποίο χορηγείται η προσωρινή άδεια κυκλοφορίας (δύο μέρες το ανώτερο το μήνα) αρχίζει να μετρά από την έναρξη της ημερολογιακής ημέρας για την οποία χορηγείται η άδεια και λήγει με τη συμπλήρωση μίας ή δύο ημερολογιακών ημερών, κατά περίπτωση.
δλδ
δεν μπορω να παω σημερα κ να πω οτι τις θελω γι αυριο?
Γιατί να μην γίνεται? επειδή αλλάζει ο μήνας? Δεν νομίζω να είναι πρόβλημα αυτό. Το μέχρι 2 μέρες το μήνα είναι ο μόνος περιορισμός που αναφέρει ..ενταξει δεν θα πας κι εσύ να ζητήσεις προκαταβολικά όλες τις μέρες που δικαιούσαι ...θα σε στείλει να πληρώσεις τέλη κυκλοφορίας ο έφορος...