Πιο κοντή που στα πολλά ειναι χειροτερο..
Πάντως και η 330 μου στην Τρίπολη ανετα στριβει με 220-230+ στις καμπες
Printable View
Πιο κοντή που στα πολλά ειναι χειροτερο..
Πάντως και η 330 μου στην Τρίπολη ανετα στριβει με 220-230+ στις καμπες
Ως προς το πιο κοντη η στο οτι στα πολλά ειναι χειροτερο;
πολυ καλη απαντηση και ευστοχη....
στην περιπτωση μου ομως....που ειμαι τρελλα ψυρας με το στησιμο-πατημα του αυτοκινητου και εχω στησει το αμαξι ουσιαστικα 3 φορες στα 3 χρονια που το εχω (παντα αυστηρα με μαμα ρυθμισεις..)..και εχω αλλαξει και τα σινεμπλοκ της γεφυρας..κρατωντας τα αλλα..μια και ηταν σε μια χαρα κατασταση..δικαιολογειται αυτη η μερικη ασταθεια???
επισης θα συμφωνησω οτι δεν γινεται να τα εχεις ολα...πχ..το mini cooper..φοβερο στο στροφιλικι αλλα για στριφτο με 200 σε μετριο οδοστρωμα...για να μην παω σε ακομα πιο παλια αμαξια-βλεπε rallye....
νομιζω οτι δεν προκειτε να βγει συμπέρασμα ετσι.
Ο Νικος παρατήρησε μια συμπεριφρά σε συγγεκριμένες συνθηκες με αρκετά χλμ και
με μαμα αναρτήσεις (τι χλμ έχουν κανει ?).
Υπάρχει καμπή που την παιρνεις άνετα με 230 και άλλη οριο στα ιδια χλμ.
Μονο στις ιδιες συνθήκες θα μπορούσαμε να κάνουμε συγκριτικο.
Εχω οδηγήσει αρκετα αυτοκίνητα, σχεδόν ολα κοντά στην τελική παρουσιάζουν νευρικότητα.
Τελος μπορεις να βάλεις καλη ανάρτηση που θα σου διορθωσει τις αδυναμίες της μαμα ανάρτησης, χωρίς να χάσεις μεγάλο μέρος της ανεσης.
για δειτε και αυτο το αρθρο...που ισως μας διαφωτισει γιατι τα m3 μας...δεν αποδιδουν οπως πρεπει...παρατηρηστε οτι τα 3 απο τα 7 προβληματα εχουν να κανουν με την αναρτηση!!!!
https://www.carthrottle.com/7-reason...e46-m3-part-1/
Μήπως η λύση είναι ενα csl καπώ ?
Aκριβώς! Εδώ είναι η ουσία: Άλλο να στρίβεις τις ανοιχτές καμπές της Αττικής οδου και άλλο να παλεύεις να στρίψεις στην άθλια άσφαλτο κάποιων εθνικών αρτηριών με τις ανάποδες κλίσεις.
Για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις ότι τα Μ3 δεν στρίβουν στα πολλά, διότι έτσι ακριβώς βγαίνουν στα φόρουμ διάφορα "urban legends", θα πρέπει να επισημάνουμε με το φιλαράκι μου το Νίκ ότι γενικά εμείς οι κάτοχοι Μ3 υπερβάλουμε και περιμένουμε από το Μ3 να κάνει παπάδες. Το αμάξι στρίβει, τόσο καλά και καλύτερα από τα περισσότερα παραδείγματα που αναφέρθηκαν συγκριτικά στο thread. Εντάξει δεν στρίβει στα πολλά σαν 458 italia που δημιουργεί 140kg αρνητική άντωση στα 200km/h...who cares?:original: