Ξερει κανεις κοστος αμορτισερ ελατηρια μ πακ;για ε46 καμπριο
Printable View
Ξερει κανεις κοστος αμορτισερ ελατηρια μ πακ;για ε46 καμπριο
Διαβαζοντας προσεκτικα αυτα που γραφετε θα ηθελα να γραψω 2 πραγματα και για το δικο μου. Οταν αγορασα το αυτοκινητο μου ηταν χαμηλωμενο με αγνωστης μαρκας ελατηριων διαφορετικα εμπρος και πισω και αμορτισερ μαλλον μαμα μιας και θελανε αλλαγη. Το αμαξι ειχε ενα ηλιθιο χαμηλωμα πιτα κατω λες και ηταν φορτωμενο απο πισω και ζαντες αφτερ μαρκετ 8αρες με 225 λαστιχο. Την πρωτη μερα που το πηρα πηγα για αλλαγη αμορτισερ κατευθειαν και για αρχη 2 πισω ελατηρια m pack για να ερθει στα ισα του. Ετσι και εγινε αλλαξα τα ελατηρια σηκωθηκε το αμαξι απο πισω ενω μπροστα αφησα τα ειδη υπαρχοντα (κατι κοκκινα αγνωστης μαρκας). Το λαθος μου εδω ειναι οτι πεταξα σχεδον 400 ευρω για να βαλω αμορτισερ power tech στον Κερασιδη πισω απο τον σταθμο των τρενων για οσους γνωριζουν. Ειχα εμπειρια απο bilstein στο Ε36 και ηθελα κατι πιο μαλακο οχι τοσο απολυτο. Χωρις να ψαξω πολυ γιατι επρεπε να ταξιδεψω για αθηνα εβαλα τα αμορτισερ και εφυγα. Οι εντυπωσεις απο αυτα τα αμορτισερ δεν ειναι καθολου καλες , το αμαξι κοπαναει εμπρος και νομιζω οτι ειναι πολυ μαλακο, δεν εχω παραπονο απο το κρατημα στις στροφες μιας και ειναι γνησιο m pack, νομιζω φοραει και πιο χοντρες αντιστρεπτικες. Στην πορεια αλλαξα ελατηρια μιας και το μπασταρδεμα δεν μαρεσει και εβαλα eibach pro kit. Το αμαξι σηκωθηκε λιγο μπροστα σε σχεση με πριν και εκατσε λιγο πισω (σε σχεση με τα m pack), πολυ ωραιο το οπτικο αποτελεσμα αλλα το αμαξι συνεχιζει να κοπαναει και βρισκει πολυ ευκολα ο μπροστινος προφυλακτηρας με αποτελεσμα να εχω ξενερωσει. Σκεφτηκα να βαλω το κιτ ανωμαλου οδοστρωματος της bmw τα πιατελα που αναφερθηκαν πιο πανω αλλα αυτο δεν θα μου δοσει περιθωριο ωστε να δουλεψει η αναρτηση παρα μονο υψος. Σκεφτομαι:
1) Να βαλω m pack ελατηρια και να το αφησω ως εχει?
2)Να βαλω 2 μπροστινα αμορτισερ sachs performance αν δεν κανω λαθος και να το αφησω ως εχει?
Τι λετε? Σορυ για το κατεβατο ευχαριστω για τον χρονο σας.
savva όταν λες ότι κοπανάει εννοεις και ότι σε ανωμαλια του δρομου τερματιζει ευκολα η αναρτηση?
Το pro kit δεν ειναι κανενα σκληρο ελατηριο.
Αν βαλεις σωστα αμορτισερ χαμηλωματος μια χαρα θα δουλεψει κ δε θα κοπαναει.
Αν βρισκεις απολυτα τα bilstein μπορεις να παιξεις κ με κιτρινα κονι που ειναι κ ρυθμιζομενα.
Τωρα βεβαια το σκληρο ειναι σχετικο.
Τες πα.
Στο αλλο που λες.
Το πιατελο θα σου δωσει 1-2mm υψος.
Κ παραπανω να εδινε ομως, ειναι πανω απο το top mount κ δε θα δωσει διαδρομη στο αμορτισερ σου.
Κατεβαζει ολο μαζι το γονατο προς τα κατω.
Αποστατη μεταξυ αμοστισερ κ ελατηριου θα ηθελες για να πετυχεις αυτο που σκεφτεσαι.
Dark night νομιζω πως τερματιζει η αναρτηση και βγαζει ολη την πιεση στον θολο.
ghost-rider για τα πιατελα συμφωνουμε γιαυτο δεν προχωρησα στην αγορα. Και γω τελικα νομιζω πως το θεμα ειναι στο αμορτισερ απλα ελεγα μηπως με m pack ελατηριο δουλευε πιο καλα το αμορτισερ μου γιατι δεν ειμαστε για αλλαγες τωρα.
1. top mount εχεις αλλαξει με τα αμορτισερ? Θελουν αντικατασταση σε καθε αλλαγη αμορτισερ.
2. Οι θολοι σου ειναι οκ? Εχουν κανα φουσκωμα? Βαλε αν θες μια φωτο να σου πω. Το πιατελο το δινουν τζαμπα γι αυτο που προσφερει. Σαν ενισχυσει αξιζει.
3. Αυτη τη στιγμη εχεις ενα πολυ καλο σετ ελατηρια κ οτι να ναι αμορτισερ.
Πιθανον δεν ειναι καν χαμηλωματος. Το λογικο ειναι να στησεις με βαση τα ελατηρια σου κ οχι με βαση τα αμορτισερ σου. Αν θες μ πακ πρεπει να αλλαξεις κ αμορτισερ κ ελατηρια.
Τα πισω top mount τα ειχα αλλαξει , απο φουσκωματα ειχα ενα ψιλο το οποιο εφτιαξα ,. Με βλεπω για αμορτισερ και τα ατιμα εχουν μονο 15.000χλμ.
Οτι κ να κανεις αλλαξε κ τα μπροστινα top mount.
Αποφυγε οπωσδηποτε κατι vaico κ συναφη φθηνα ιμιτασιον. Καθονται κ ξεσπαει η αναρτηση στο θολο.
Τα lemforder ειναι απο τις καλυτερες επιλογες.
Φανταζομαι κ αλλα οπως τα meyle θα ειναι πολυ καλα αλλα δεν τα εχω δοκιμασει.