Ε βέβαια το το άλλο τι το χρειάζομαι. ....:hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1:
:hystericalbs1:
Printable View
Την Δευτέρα που μας πέρασε έβαλα και εγώ τα περιβόητα δαχτυλίδια και άλλαξε η εικόνα του ταμπλό προς το καλύτερο. Μου τα έβαλε ο Πάρις Δερμάτης και τον ευχαριστώ πολύ...
Ηρθε και η αεροτομαρα μου. :thumbsup:
με γειες!
πολυ ενδιαφερον.... αλλα ενδιαφερον εχει και το στιριχτηρι της!
Πολύ ωραία Μήτσο, μεγειές... Θα γίνει φοβερή η μπέμπα...:thumbsup:
εμπαξα καινουργιο αεροσακο συνοδηγου με την ανακληση της bmw .... καταξοδευτηκα ...:th_Laie_67-1:
Bασίλη ρώτησε το παλικάρι αν είναι ίδιες οι βάσεις από τις δαγκάνες και του είπαν ότι θα χρειαστεί πατέντα με αντάπτορες ή να πάει σε μηχανουργείο... Είναι στο ψάξιμο να βρει δαγκάνες από 325 τώρα 36άρι και αν κατάλαβα καλά πρέπει να βρήκε μες στη βδομάδα αλλά δεν ξέρω αν τις πήρε...
Να πεις στο παλικάρι ότι αυτός που του είπε κάτι τέτοιο είναι ανίδεος...
Αν τυχόν έχει κάποιο μαγαζί - συνεργείο τότε αυτομάτως είναι επικίνδυνος για τυχόν λανθασμένες διαγνώσεις που θα κάνει και σε άλλους...
Τα Ε36 και Ε46 έχουν ακριβώς τα ίδια άκρα συνεπώς τα φρένα κάθονται κουτί...
Επειδή εγώ δεν ασχολήθηκα δεν μπορώ να πω κάτι... Εγώ του έκανα την πρόταση, από 'κει και πέρα δεν μπορώ να επέμβω...
:whistle::whistle::whistle:
με γεια Παρη!!!!:thumbsup:
ΥΣ...330 ηταν ο "δοτης".thumb
Μεγειές μεγειές Πάρη :thumbsup: Περιμένουμε φώτο φορεμένα! Άλλο αμάξι θα γίνει :rally:
Φαίνονται πολύ καλά!
Αρη δεν του λες να βαλει μεσα στο πακετο και τον κινητηρα δωρο του δοτη :whistle::whistle:
Ευχαριστω πολυ και απο εδω παρα παρα πολυ τον Αρη γαι την ολη βοηθεια του!
Τα καθισματακια σε πρωτη φαση θα μπουν ως εχει και το καλοκαιρακι που θα ξεμπλεξω με τα μαθηματα και θα δουλευω θα ντυθει εκ νεου μαζι με τις ταπετσαριες πορτων!
Ετοιμαζεται και αλλος για σαλονι.....:whistle::whistle:
Ονοματα δεν λεμε οικογενειες δεν θιγουμε!:hystericalbs1:
:mpaks:
Μεγειες Παρη..!!
Καλορίζικα Πάρη να ΄σαι καλά να τα χαρείς... :thumbsup:
Μεγειές Πάρη!!!! Το αλμαντάρα :D να φύγει τρέχοντας ;)
Καλοριζικα Πάρη!
Nα στε καλα παιδια !ψ:thanks::thanks:
Μολις εμπαξα αυτοκολητο ALPINA πρεπει να πηρε γυρω στα 8 με 10 αλογα :thumbsup::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Ψωνισα...
Συνημμένο Αρχείο 28931
Καλορίζικα τα αμορτισέρ φίλε μου!
Καλοπατητα Μαικ!
Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις του κωδικούς τους???
Είναι Β8 αυτά???
Λοιπόν απάντηση που πήρα πριν λίγο από έμπορο-προμηθευτεί Bilstein αμορτισέρ:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ VN7-4383/84 EINAI TO ΛΕΠΤΟ ΕΜΒΟΛΟ, ΚΑΙ ΤΟ VE3-B506/507 EINAI TO XONTΡΟ ΕΜΒΟΛΟ ΤΟ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΩΜΕΝΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΤΟΤΕ ΦΟΡΑΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ.
ΤΙΜΗ ΤΕΤΡΑΔΑΣ VN7-4383/84(εμπρος) BE3-2698(πισω) ΕΙΝΑΙ 410euro(στην τιμη συμπεριλαμβανεται και ο φ.π.α.).
TIΜΗ ΤΕΤΡΑΔΑΣ VE3-B506/07(εμπρος) ΒΕ3-2698(πισω) ΕΙΝΑΙ 510euro(στην τιμη συμπεριλαμβανεται και ο φ.π.α.).
Άρα Μιχάλη εσύ πήρες τις χοντρομπούκαλες τις ενισχυμένες...
Την ίδια τιμή με την δικιά σου μου έδωσε...
Άρα Μιχάλη εσύ πήρες τις χοντρομπούκαλες τις ενισχυμένες...
Την ίδια τιμή με την δικιά σου μου έδωσε...[/QUOTE]
Ρε Βασίλη ξέρω καλά τι πήρα στο έγραψα παραπάνω :original::original:
Εχω βαλει και φώτο. ....φαίνονται οτι είναι χοντρό καλάμι
Ρε Βασίλη έβαλα φωτο που δείχνει οτι είναι χοντρό καλάμι,με ρωτας αν είναι Β8 και κωδικούς. ......σου απανταω και σου γραφω και τους κωδικούς και μου λες οτι πηρα αυτα που εχω γράψει......τι θα ήθελες λοιπον να σου απαντήσω??
Τωρα αν είναι τα σωστά θα μας το πει ο μηχανικός την Τετάρτη όπως και με τις πρώτες βολτες θα γραψω και τις εντυπώσεις.θελω να δω τι διαφορα έχουν απο τα λεπτοκαλαμα που φοράω τώρα.
:mpaks::mpaks:
Kαλοπατητα!
Μήπως γνωρίζει κάποιος σε CABRIO E46 χαμηλωμένο (5,5-3,5)τα πίσω αμορτισέρ ειναι τα BE3-2698 η κάποιος άλλος κωδικός;είχα βάλει τετράδα bilstein πριν καμία διετία,έκανα ελάχιστα χιλιόμετρα και το πίσω αριστερά εχει πετάξει το λάδι και έχω μια υποψία ότι ίσως μπήκαν λάθος κωδικοί.
Παντός τα bilstein τα κίτρινα στο ε46 το τετραπορτο του πατέρα μου με τις 16 άρες ειναι εξαιρετικά,όπως και στου γαμπρού μου το κουπέ με τις 17αρες,στο δικό μου (cabrio με Hr 5,5-3,5 και 18αρες)ειναι σκέτη απογοήτευση το αμάξι κοπανάει.