Δεν νομίζω να ειναι επίσημο και final. Έχουμε ακόμα να δούμε διάφορα.
Printable View
Είπαμε. Στο τέλος στο excelάκι πρέπει να βγαίνει το ΙΔΙΟ νούμερο (αν όχι μεγαλύτερο) . διότι αν δεν βγαίνει θα τα πάρουν από αλλού π.χ. βενζίνη, έμμεσοι φόροι κλπ.
Τα υπόλοιπα περί δικαιοσύνης ειναι για λαϊκή κατανάλωση για τα πρόβατα.
Παιδια ειμαστε χρεωκοπημενοι τι ψαχνετε τωρα???.
Κατι πρεπει να δειξουνε στα αφεντικα οτι κανανε ασχετα αν θα εχει αποτέλεσμα, εμεις αυτα εχουμε υπολογισει θα τους πούνε.........τι ψαχνετε τωρα????
Αφου δεν παραγουμε τιποτα και οι εξαγωγες πατωσανε εντελως.Ειμαστε τελειωμενοι εδω και καιρο........
Αν καταλαβαινω καλα (και εφοσον η ειδηση ειναι εγκυρη) η μειωση στα τελη εγινε για να φρεναρουν καπως αυτους που σκεφτονται να καταθεσουν πινακιδες και οχι για να ξαναβγαλουν αυτοι που ειχαν παλια. Γιατι και 150€ να μειωθουν στα 2λιτρα και πανω δε νομιζω να παει ο κοσμος να ξαναβγαλει πινακιδες ωστε να εισπραξουν συνολικα περισσοτερα.
Ποια μείωση? Τα 15 ευρώ δεν είναι μείωση, είναι κοροϊδία μες τα μούτρα μας.
Άλλωστε δεν νομίζω ότι κάποιος που έχει σκεφτεί να καταθέσει, να το ξανασκεφτεί επειδή θα γλυτώσει 15 ευρώ.
15 ευρώ και το λένε μείωση. Μας περνάνε και για μ@λακες από πάνω
παρηγορια στον αρρωστο ειναι υποθετω, ή τυρακι για τις επομενες προεκλογικες εξαγγελιες ("εμπρακτα μειωσαμε τα τελη" κλπ)
Σαφως καιε ιανι κοροιδια, δε σωζεσαι απο 50 έουρος, αλλα οπως ειπαν σωστα ο λογαριασμος πρεπεινα βγει θετικος.
Ρε παιδια θυμιστε μου. Ο φορος πολυτελειας για 2λιτρα παυει μετα την 5ετια ή 10ετια;
10ετια
σταλθηκε απο τον χειριστη σχοινοσυρμου!!!!!!
Ευχαριστώ!
Εχω μια ερωτηση, που μπορει να εχει απαντηθει εδω και καιρο εν μερει, αλλα εξακολουθω να την εχω την απορια.
Ειπαμε πως η εκτακτη εισφορα ισχυει για τα φορολογικα χρονια. Οποτε το τελευταιο φορολογικο ετος για μενα ειναι το 2017 ( αφου το αυτοκινητο ειναι τον 03/2008).
Για το 2017 ομως, θα χρεωθω τον φορο για ολο το ετος, η μονο μεχρι και τον 3ο του 2017 (δηλαδη 3/12 * 440*30% = 77 ευρω ) ?
Εάν κατάλαβα καλά, εννοείς τον Φόρο Πολυτελείας (Φ.Π.)......οι οποίος για τα άνω της 5ετίας ΔΕΝ είναι 440€ αλλά 308€. Πέραν τούτου, επιβαρύνεσαι για όλο το έτος και η επιβάρυνση αποτυπώνεται στην φορολογική δήλωση του έτους και ουδεμία σχέση έχει με τα Τ.Κ πλέον.
Οπότε, το τελευταίο έτος επιβάρυνσής σου για Φ.Π είναι το 10ο έτος, ήτοι το 2018. Δηλαδή, με την υποβολή της φορολογικής σου δήλωσης την άνοιξη του 2019, που θα αφορά τα εισοδήματα του 2018, θα είναι η τελευταία φορά που επιβαρύνεσαι για τον Φ.Π.
ΥΓ: Στην ίδια κατηγορία-χρονιά έχω και το δικό μου....
o φόρος πολυτελείας υπολογίζεται σε 5% επί του τεκμηρίου του αυτοκινήτου εάν το αυτοκίνητο το έχεις 1 μήνα στο έτος θα υπολογιστεί ως εξής πχ 2000 κ.ε καινούργιο
8800χ5%/12= 36,60 ευρώ
Στην Ελλαδα πρεπει να εχεις πτυχιο οικονομικων ωστε να προβεις στην αγορα αυτοκινητου και να μπορεις να υπολογισει τελη κτλ
Επανερχεται το σεναριο συνδεσης των Τ.Κ με την αξια του αυτοκινητου,τουλαχιστον για τα τελευταιας πενταετιας. Πενια τεχνας κατεργαζεται,που ελεγαν οι αρχαιοι.!
Η ιστορία έχει αποδείξει ότι δεν μπαίνουν σε τέτοιο κόπο για τον απλούστατο λόγο ότι μπορεί να γίνουν λάθη και να αποφέρουν λίγότερα έσοδα..... Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρουν τέτοιο ρίσκο για νέους υπολογισμούς με αβέβαια αποτελέσματα.
Μπαίνει Νοέμβριος σε λίγο. Πρέπει να αρχίσουν να τα αποστέλλουν.
Προσωπικά θεωρώ ότι θα ακολουθήσουν την πεπατημένη για σιγουριά. Το ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ να κάνουν κανά ανακάτεμα στην σούπα για να ρίξουν στάχτη στα μάτια.
Μην περιμένετε ΚΑΜΙΑ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗ. Οχι μόνο στα τέλη, γενικώς. Μήνα με τον μήνα την βγάζουμε, ψάχνουν να βρουν να πληρώσουν μισθούς και συντάξεις. Καλά έρχονται τρελές μειώσεις...απλά ψάχνουν στο λεξικό του μπαμπινιώτη την κατάλληλη λέξη, γιατί η λέξη ανάπτυξη δεν φτουράει πιά.
Καλημέρα,
ζεστό νέο, μια ακόμη υπόθεση δηλαδή....
«Χρυσά» τα Τέλη Κυκλοφορίας 2017 για πάνω από 1 εκατ. ιδιοκτήτες ΙΧ, παρελθόν τα «Μηδενικά Τέλη»
Σαν καααααατι να παλευουνε προς την σωστη κατευθυνση,κουτσα-στραβα απο το ''ολοτελα καλυτερα και η Παναγιωτενα'' που λεει.
Η μόνη κατεύθυνση που έχουν είναι η αύξηση των εσόδων.....
Δεν γίνονται κινήσεις με γνώμονα τους ρύπους , τη δικαιοσύνη κλπ κλπ ....
Βάζουν κάτω ποιας ηλικίας αυτοκίνητα κυκλοφορούν περισσότερο, δοκιμάζουν δύο - τρεις περιπτώσεις, και καταλήγουν σε κάποια που θεωρητικά θα αποφέρει περισσότερα έσοδα. χαχαχαχα
Με λιγα λογια οι αποφασεις περνονται βγαζοντας το δαχτυλο απο την.οπισθια οπη και αναλογα με το που φυσαει ο ανεμος!!!!!!!
σταλθηκε απο τον χειριστη σχοινοσυρμου!!!!!!
Και εννοειται και οι άλλοι να κυβερνούσαν παλι τα ίδια θα λέγαμε.
Το θεμα των Τ.Κ. το εχουμε πραγματικα τερματισει. Οπως πολυ καλα εχουν καταλαβει οι περισσοτεροι εδω μεσα, υπαρχει για την αυξηση των εσοδων του κρατους.
Οι οποιες αλλαγες γινουν, αν γινουν, ειναι με γνωμονα την αυξηση των εσοδων του κρατους και ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
Τις οποιες και θα εφαρμοσουν αν ειναι σιγουροι οτι θα αποφερουν αυξηση. Τωρα καποιες απο τις αλλαγες πιθανον να βολεψουν μερικους και να ξεβολεψουν αλλους, απο διαφορετικη σκοπια τα βλεπει ο καθενας, δεν εχουμε ολοι τα ιδια αυτοκινητα
Με αυτα τα περι δικαιοτερης μεταχειρησης και φορολογησης στα Τ.Κ. μην ασχολειστε σοβαρα, απλα δεν υπαρχουν τετοιες σκεψεις
Στις 24 Αυγούστου 1978, η κυβέρνηση κατέθεσε νομοσχέδιο "περί μέτρων για την περιστολή της φοροδιαφυγής και άλλων διατάξεων", που θέσπιζε νέα τεκμήρια διαβίωσης από το 1979.
Φυσικά, από τις διατάξεις του νόμου, δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν τα ΙΧ αυτοκίνητα.
Αντίθετα με ό,τι θα περίμενε κανείς, τα τεκμήρια των αυτοκινήτων ήταν επιεικέστερα σε σχέση με πριν. Εξαίρεση αποτέλεσαν τα επιβατικά έως 7 φορολογήσιμους ίππους, στα οποία υπήρξε μια μικρή αύξηση 5.000 δραχμών.
Έτσι, η ετήσια τεκμαρτή δαπάνη καθορίστηκε στις 180.000 δρχ. από τις 175.000 δρχ που ίσχυε τότε.
Στα δημοφιλή αυτοκίνητα των 8 φορ. ίππων, το τεκμήριο μειώθηκε στις 220.000 δραχμές, από τις 240.000 πριν, ενώ μειώσεις υπήρξαν και σε όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες.
Στους 9 φορ. ίππους τα νέα τεκμήρια ήταν 260.000 δραχμές (από 280.000), στους 10 φορ. ίππους 310.000 δραχμές (από 320.000), στους 11 φορ. ίππους 360.000 δραχμές (από 405.000), ενώ στους 12 φορ. ίππους 500.000 δραχμές (από 540.000). Αντίστοιχες μειώσεις προβλέπονταν και στα αυτοκίνητα μεγαλύτερου κυβισμού, με εξαίρεση αυτά των 16 φορ. ίππων των οποίων το τεκμήριο παρέμεινε αμετάβλητο, στις 900.000 δραχμές.
Σε περίπτωση που μια οικογένεια διέθετε δεύτερο ιδιωτικό επιβατικό αυτοκίνητο, η ετήσια τεκμαρτή δαπάνη είχε προσαύξηση κατά 15% . Για κάθε επιπλέον αυτοκίνητο υπήρχε προσαύξηση κατά 30%. Ως πρώτο αυτοκίνητο θεωρείτο το μεγαλύτερο σε ιπποδύναμη.
Πηγή Υπουργείο Συγκοινωνιών
Έχουν γερά θεμέλια όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις. Από τοτε η αρπαχτη και η κοροϊδία πήγαινε σύννεφο.
Ποσο ηταν ο μισθος; 20000-30000 δρχ; φανταστείτε τι σήμαινε τοτε να εχεις διλιτρο αμάξι (14 φορ. ίππους) . Καραφραγκατος!!!
αν και δε ζουσα τοτε αντιλαμβανομαι πως αν το 1978 ειχες 2λιτρο αμαξι, ε, ησουν φραγκατος!
Τα τεκμηρια (που αλλαζουν κατα το δοκουν, δηλαδη οποτε τους κα@λωσει) ειναι μια απο τις εξαιρετικες επινοησεις του Ελληνικου κρατους για τις λεγομενες αρπαχτες.
Οπως εχουμε ξαναπει, το αυτοκινητο ειναι ενα αλλο καταναλωτικο αγαθο και η φορολογηση του πρεπει να γινεται στην πηγη, κατα την αγορα του δηλαδη και μονο. Απο κει και περα θα επρεπε να υπαρχει ενας μηχανισμος ωστε η οποια επιπλεον επιβαρυνση, για να ειναι δικαιη, θα επρεπε να ειναι βασισμενη στην χρηση.
Με το ποθεν εσχες (που καλως υπαρχει) διασφαλιζεται η φορολογηση στην πηγη κατα την αγορα. Απο κει και περα εγω γουσταρω τα νομιμα φορολογημενα λεφτα μου να τα κανω αυτοκινητο και να το βαλω στο σαλονι του σπιτι μου να το βλεπω. Γιατι πρεπει να το πληρωνω καθε χρονο αυτο δηλαδη?
Οσο για τα Τελη Κυκλοφοριας (που τωρα μονο Τελη Κυκλοφοριας δεν ειναι αλλα Τελη Κατοχης) θα μπορουσαν να υπαρχουν πχ 3-4 κατηγοριες με το βασικο τελος κυκλοφοριας να κυμαινεται απο 50 εως 150 ευρω ας πουμε και η οποια επιπλεον επιβαρυνση να ειναι με ενα μικρο τελος της ταξως των 5-10 λεπτων στην βενζινη. Για να υπαρχει και μια πραγματικη σχεση του Τελους Κυκλοφοριας με την κυκλοφορια.
Αλλα δεν το βλεπω να γινεται τιποτα απο ολα αυτα
Βρίσκουν και τα κάνουν (μαζί με όλα τ' άλλα) .
Σε άλλη χώρα θα είχαν καταθέσει ΟΛΟΙ πινακίδες για αντίδραση. ΟΛΟΙ ! Μηδέν έσοδο.
Αυτό θέλει κοινωνική συνοχή όμως , όχι σκεπτικό να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα.
5 μέρες να μην κυκλοφορήσει ούτε παπί και θα δεις πως στρώνουν όλοι...
Δεν έχουμε καταλάβει την δύναμη που διαθέτουμε
Οταν θα αρχισει ο μεσος Ελληνας να εχει την στοιχειωδη οδηγικη παιδεια και σεβασμο στους απεναντι του, κατι μπορει και να γινει.
Οσο ομως βλεπεις οδηγους που χωνονται απο οπου βρουν για να βρεθουν μπροστα στο φαναρι η στην διασταυρωση, μπροστα απο εσενα δηλαδη που βρισκεσαι ηδη εκει για να περασεις το ιδιο φαναρι, μην περιμενετε και πολλα.
Αυτη ειναι μια χαρακτηριστικη σκηνη που συμβαινει καθημερινα στους δρομους (και ειμαι σιγουρος οτι ολοι την εχετε αντιμετωπισει) και δειχνει αυτο ακριβως που περιεγραψα παραπανω
πολύ σωστός!
Ακόμα για τα τέλη μιλάμε;;
Τα τέλη δεν αλλάζουν για το 2017 σύμφωνα με το Βήμα και το Σκαι.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Τώρα μπορείτε να ξεκινήσετε να γράφετε ολτι εικασία θέλετε για τα Τ.Κ 2018...
Δεν είχαν χρόνο λέει....
Χαχαχα
Τα ιδια Παντελη μου...
Καλα οχι οτι περιμενα κατι διαφορετικο. Εχουν αποδειξει οτι και αυτοι για τον π@υτσο ειναι, θα εκαναν την διαφορα εδω?
Η αρπαχτη που υπολογιζαν για φετος, δεν τους βγαινει οπως θα ηθελαν, οποτε ειπαν να ψιλοβαδισουν στα σιγουρα μονοπατια, δηλαδη στην αρπαχτη που ηδη εφαρμοζουν και ξερουν πανω κατω τι θα αρπαξουν
Γ Τ Π Κ
Λίγο ιστορικη μελέτη χρειάζεται. Ειναι τόσο προβλέψιμο αυτό το κράτος.....
Ποστ #2258
Ήρθανε τυπώστε τώρα και αφήστε τα λόγια....Εγώ τύπωσα. Συνημμένο Αρχείο 40218