Ειλικρινά πιστεύω πως ο κόσμος τον έστειλε μόνο κ μόνο για την εμπλοκή του στο θέμα των αποζημιώσεων...για κανέναν άλλο λόγο.
Printable View
εγώ πάλι πιστεύω ότι αυτός βρίσκεται εκεί που βρίσκεται λόγο της απεριόριστης φελάδας του έλληνα.
Ο Γλεζος ειναι ενα ζωντανο συμβολο αγωνα και μη υποταγης.
Αυτο και μονο αρκει για να εχει μια, καθαρα συμβολικη, θεση στην ευρωβουλη.
Κι εχει αποδειξει οτι, σε αντιθεση με τον μεσο 90χρονο που ειναι ταβλαδρος στο καφενειο, αυτος και στο δρομο κατεβαινε μεχρι προτινος και χημικα στη μουρη εφαγε παρεα με το Μικη απο καποιον "ραμπο" των ΜΑΤ που τους θεωρησε μαλλον πολυ επικινδυνους
Δεν μπηκε στην ευρωβουλη ο Γλεζος για να χαραξει την πολιτικη του Συριζα αλλα καθαρα σαν συμβολο αγωνα, που ηταν και παραμενει.
έξυπνο παιδί είσαι, μην κάνεις τον χαζό. σχετικά με τη συγνώμη του τι έχεις να σχολιάσεις?
Δεν ξέρω αν είμαι έξυπνος, αλλά τον χαζό γιατί τον κάνω?
Επειδή έχω κατανοήσει τους πραγματικούς λόγους για τους οποιους είναι (και πρέπει να είναι) στην ευρωβουλή ο Γλέζος?
Επειδή δεν περιμένω, όπως πιθανόν εσύ και όσοι άλλοι τον κατηγορούν, να μου αναλύσει εις βάθος οικονομικές θεωρίες ή να χαράξει με λεπτομέρεια την πολιτικοοικονομική στρατηγική ενός χώρου, σημαίνει ότι θα μηδενίσω την αξία του?
Εδώ δεν το κάνουν άλλοι και άλλοι, δήθεν επαϊοντες (είτε γιατί δεν θέλουν, είτε γιατί δε μπορούν), ο Γλέζος που μέχρι και τα 90 του παλεύει για τα πιστεύω του μας πείραξε?
Και μόνο η εμπειρία ζωής που έχει ένας τέτοιος άνθρωπος αποτελεί ικανό προσόν για να είναι εκεί που είναι και να έχει βαρύτητα η άποψή του.
Για τη συγνώμη που λες έχω απαντήσει ήδη.
Ήταν κατα τη γνώμη μου βιαστική, αλλά θα κριθεί σε βάθος χρόνου γιατί ίσως και να είχε δίκιο τελικά. Πάντως αυτή τη στιγμή είναι μάλλον βεβιασμένη και υπερβολική σαν ενέργεια, ιδίως απ'τη στιγμή που είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα παρθούν καινούρια μέτρα λιτότητας.
Πάντως, δεν παύει να είναι δείγμα υγείας σε μια παράταξη το να ασκείται κριτική και να υπάρχει πολυφωνία, σε αντίθεση με το μέχρι πρότινος "ναι σε όλα".
Με το συμπαθειο αλλα να καταλαβω κατι...
αυτη τη στιγμη η προσπαθεια διαπραγματευσης γινεται απο την Ελληνικη Κυβερνηση (οχι απο τον συριζα) εμεις τι θελουμε??
Θελουμε μια καλυτερη μερα για ολους τους Ελληνες ή θελουμε μια παταγωδη αποτυχια οπου θα εχει αντικτυπο (ενας Θεος ξερει ποιο και ποσο) για την Πατριδα.
Ειπε ο γλεζος μια παπαρια και βαρια γιορτη, αυτες τις αποψεις εχει η συνιστωσα που εκφραζει αυτα λεει,τι πρεπει δηλαδη να γινει να τα γκρεμισουμε ολα για να ευχαριστησουν την αριστερη πλατφορμα ή τους μικροψυχους της αντιπολιτευσης που μπροστα στη καρεκλα ( ή την "ασυλια":whistle: ακους ντρουληηη) δεν εχουν ουτε Ιερο ουτε Οσιο?.
Πιστευει κανεις οτι ο Ελληνικος λαος που εξελεξε την κυβερνηση ηθελε να βαλει μπουρλοτο σε ολα? Η μηπως εγιναν οι Ελληνες κομμουνιστες? μη τρελαθουμε τωρα!!!
Οχι κυριοι ψηφισε για να αλλαξει ο τροπος σκεψης στο τα χαριζω ολα ,σκυβω δεν σηκωνω κεφαλι, με φτυνουν και με εξευτελιζουν ,στο δημιουργω ανθρωπους που τρωνε απο τα σκουπιδια και εκατομμυρια ανεργους!!
Ειπαν λεει την τροικα θεσμους! Ναι και καλα εκαναν δεν θα μιλανε με τυπακια σαν τον τομσεν που το μονο που εκανε ηταν να τα κανει ολα λαθος και να βγαζει την εμπαθεια του απεναντι στην χωρα μας.
Ναι δεν θα μιλανε με τους υπαλληλισκους και θα παει σε ποιο θεσμικο οργανο η εποπτεια που ετσι και αλλιως υπηρχε και θα υπαρχει.
Πρεπει να γινουν μεταρυθμισεις? βεβαιως και πρεπει!! αλλα οχι ξεπουλημα των παντων και καταργηση καθε στοιχειωδους εργασιακου δικαιωματος, που σημειωτεον ισχυει σε ολες τιις αλλες χωρες. Πεντε χρονια τωρα μας τιναξαν τη πιτυριδα μας εκαναν κουρεμα καταθεσεων και ιδιοκτησιας με υπουλο και ποιο αργο τροπο,
Δεν τους εφταναν ομως αυτα και ηθελαν και αλλα, και εστελναν τις εντολες με γαμοmail σε τοση εκτιμηση μας ειχαν.
Τον αλλο τον γελειο τον ισπανο τον ειδατε ??? επειδη φοβαται μη χασει την εξουσια!!!
Η μηπως τη σαυρα τον σοιμπλα(προφορα) που δεν ευχαριστιεται με τιποτα
Εε λοιπον αυτο επρεπε να σταματησει η Ελλαδα δεν θα γινει τοπος αγορας φτηνης γης των γερμανων συνταξιουχων και να τους υπηρετουμε.
Καποιος επρεπε να σταματησει αυτη τη ξεφτιλα αυτη την εντολη εδωσε ο λαος και μαλιστα αν απογοητευθει αυτη τη φορα θα το πληρωσουν και για τους προηγουμενους.
Μεχρι τοτε ομως η προσπαθεια ειναι Εθνικη και οχι με μικροκομματικα συμφεροντα.
Ρε Γιάννη θα μας τρελάνεις τελείως ρε φίλε ;
Σε άλλο κόσμο ζείς ;
Σε ποια τυπάκια δε μιλάνε και δεν αποδέχονται πλάκα μας κάνεις ;
Σε νόμιζα έξυπνο άνθρωπο .
Που είδες πως δε μιλάνε σε αυτούς τους τρεις της τρόικας ;
Αυτοί πήραν τη λίστα πρώτοι απο όλους .
Απο αυτούς πέρασε και προχώρησε.
Με αυτούς ήταν κλεισμένοι 48 ώρες στην Ελβετία και μιλούσαν .
Μη τρελαθούμε τελείως .
Αν θέλετε να ζείτε με ψέμματα τότε πάω πάσο .
Η πραγματικότητα δεν εχει να κάνει με μικροψυχία της αντιπολίτευσης ,εχει να κάνει με το τι έχεις τάξει (τέλος τρόικα ,μνημόνιο ) την ώρα που τα έχεις αποδεχτεί .
Σαφώς και όλοι μας θέλουμε το καλό της χώρας και μακάρι να είναι αυτοί που θα τα καταφέρουν και αν πραγματι το κάνουν όλοι μαζί τους θα είναι .
Καταρχήν οι Έλληνες στο μεγαλύτερο ποσοστό τους ψήφισαν από αντίδραση. Έχει μεγάλη διαφορά από την ψήφο με σκέψη.
Προσωπικά θέλω να πετύχει μια καλή διαπραγματευση για το καλό του τόπου. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι όλοι σκέφτονται το ίδιο. Οι μισοί θέλουν να αποτύχει η κυβέρνηση και οι άλλοι μισοί το αντίθετο, όχι επειδή θα αλλάξει η ζωή τους προς το καλύτερο, αλλά για να επιβεβαιωθουν τα λόγια τους.
Τι να λέμε τώρα.
Στο μεταξύ έχω φέρει τη μικρή στο μπαλέτο και περιμένω να τελειώσει. Κάποιοι άλλοι γονείς έχουν πιάσει το πολιτικό.
Εδώ να ακούσετε και να γελάσετε. Όλοι μιλάνε σα να τελείωσε η κρίση και εμείς ακόμα περιμένουμε ανακοινώσεις.
Ρε θα τρελαθούμε ρε...
Εγώ πάντως το ξαναλέω. Εύχομαι ολόψυχα να αλλάξουμε τα πάντα προς το καλύτερο. Παρακαλάω να μην πάρουν την ίδια γραμμή με τους προηγούμενου. Και τότε, πρώτος εγώ θα πω ότι ήμουνα μλκς που τους έβριζα. Γιατί πολύ απλά, δεν φοβάμαι να κάνω αυτοκριτική. Πραγματικά το λέω και το εννοώ, εύχομαι τόσο καιρό να αποδειχθεί ότι έχω κάνει λαθος.
Οπως παντα ο Ελληνας βιαστικα χαιρεται η απογοητευεται και παντα ειναι ο προπονητης της εξεδρας που εχει αμεση γνωση και λογο για τα ΠΑΝΤΑ.
Εδω ακομα δεν εχουν καλα καλα "κυβερνησει" οπως πολυ σωστα δηλωσαν στο περιθωριο τοσων συσκεψεων και εμεις περιμενουμε αμεσως τα ΠΑΝΤΑ.
Δεν ειναι ετσι παιδια κολυμπανε στα βαθια και μακαρι να μπορεσουν να βρουν γραμμες πορειας για την υποσχεση τους οχι να συγκρουστουν με το καλημερα...
Υπολογιστε ποσα θεματα τρεχουν και ας κανουμε υπομονη ....
Καταρχήν να θυμίσω κάτι που μας διαφεύγει. Αυτή τη παρασκευή έχουμε τέλος του μήνα για υποχρεώσεις και πληρωμές. Η αγορά είναι στον πάτο και δεν λέει να συνέλθει από το ταρακουλο του Ιανουαρίου.
Το ότι η τρύπα θα μεγαλώσει και άλλο, Μαλον δεν λέει σε κανένα τπτ, γιατί 9 στους 10 που ακούω, είναι σα να τελείωσε η κρίση, απλά εγώ δεν το κατάλαβα ακομα...
Deep ουτε κυβερνητικος εκπροσωπος ειμαι ουτε νομιζω οτι ζω με ψεμματα τουλαχιστον περισσοτερα απο οσα μεχρι σημερα και πανω απο ολα δεν ειμαι και οπαδος τους (ναι ξερω δεν φαινεται!!)
Δεν ξερω ποιος παρελαβε τη λιστα δεν ελαβα γνωση τους παραληπτες, ξερω ομως οτι εγκριθηκε απο τους υπουργους των οικονομικων σε αντιθεση με παλαιοτερα που τα παντα περναγαν απο τον τομσεν.
Δεν ξερω με ποιον ηταν κλεισμενος ο Βαρουφακης αν ηταν αλλα δεν νομιζω να ηταν ο τομσεν και οι αλλοι δυο γυμνοσαλιαγγες χαχαχα.
Οσο για τον Βαρουφακη που καποιοι εδω μεσα μπαρουφακη τον φωναζαν απεδειξε περιτρανα την γνωστικη μαγκια του, την τεχνη της διαπραγματευσης και την απταιστη χρηση της γλωσσας δικαια λοιπον το business insider τον χαρακτηρισε ως τον ποιο ενδιαφερον ανθρωπο στον κοσμο!!
https://www.iefimerida.gr/news/19002...s-ston-planiti
Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. Δυστυχώς...άκουσα βαρουφακη σε συνέντευξη στο σι εν εν. Ακούγονται λέξεις άσχημες, όπως συζήτηση για βαθμό λιτοτητας...
Παράταση και από Γερμανία, δήλωση μερκελ...θέλω να βοηθήσω την ελλαδα.
Από αυτά που συμφώνησαν, σε σχέση με αυτά που έλεγαν προεκλογικά, ο Γλέζος έχει δίκιο
και έχει τα π@π@ρια να τους το λέει.
Είτε αρέσει είτε δεν μας αρέσει.
Τι συμφώνησαν?
Προτάσεις για να εφαρμοσθούν,
Ο μισθός στα 751 θα εφαρμοσθεί σταδιακά (πόσα σταδια θα πάρει, άγνωστο.)
Οι συντάξεις θα αναπροσαρμοσθούν μετα τον έλεγχο των αποθεματικών των ταμείων.
Τα κόκκινα δάνεια και οι οφειλές θα μελετηθούν εκτενέστερα
Θα παταχθεί η φοροδιαφυγή
Θα παταχθεί η φοροαποφυγή
Θα παταχθεί το λαθρεμπόριο τσιγάρων και καυσίμων.
Από τα 3 τελευταία πιστεύουν θα βρεθούν τα επιπλέον χρήματα.
Αλήθεια ψέμματα αυτά τα βασικά συγκράτησα απ την TV.
Μαλιστα...Δλδ με λίγα λόγια, ακούμε το τι και αν θα χαρίσουν. Σχετικά με την φορολογία τι γίνεται?
Ρωτάω, γιατί αν είναι να πάνε τον μισθό στα 751 και να διπλασιάσουν τη φορολογία, συγνώμη, αλλά σι και με.
Θα παταξουν τη φοροδιαφυγη(τη γνωστή πιπίλα που πιπιλανε ολοι). Πώς? Με αύξηση φορολογίας η με μείωση? Η αύξηση πάντως απέδειξε ότι τν εκτοξεύει.
Αυτές είναι ανακοινώσεις και μέτρα που πάνε πάντα συνάρτηση με το φορολογικό. Γιατί αν 751 με 2% ΦΠΑ και φορολογία 1% ακούγεται ιδανικό.
Εδώ αναλυτιικότερα η λίστα Γαρουφάκη.
Δεν ξερω αν αυτο ειναι το καταλληλο νημα,αλλα θα ηθελα να αναφερθω σε ενα θεμα που με στεναχωρησε παρα πολυ.Ολοι ανεξαιρετως θεωρουμε την Ελλαδα μας ως την γη της επαγγελιας αλλα μαλλον ζουμε σε εναν μικροκοσμο.Η μητερα μου πηγε για 5 μερες στην Κωνσταντινουπολη και μετα λυπης μου μου μετεφερε ποσο ανεπτυγμενοι ειναι και ποσο πισω εχουμε μεινει εμεις,θεωρουμε το μετρο σαν κατι το σπεσιαλ και αυτοι εχουν φτιαξει μεχρι και υπογεια τελεφερικ
Ποσο λυπαμαι που ολοι ασχολουμαστε με τα οικονομικοπολιτικα και χανουμε το τρενο...
Η για να ειμαι ποιο σαφης πηδηξαμε απο το τρενο εν κινησει...
Πηγα τον Ιανουαριο sheriff. Αστα..
Χιονιζε και σκουπιζαν οι μαγαζατορες για να υπαρχει περασμα. Τσιγαρα και τσιχλες πουθενα. Κερασμα τσαι παντου. Κανενα αδεσποτο. Τραμ καθε 30 δευτερολεπτα.
Εχουν αλλα αρνητικα, σε αυτα που σου μετεφερε η μητερα σου ειμαστε σιγουρα πισω.
Ερωτηξης...μήπως η τετραμηνη παράταση γίνεται επίτηδες για να προλάβουμε τις εκλογές Ισπανίας και πορτογαλιας που είναι σε τρεις μήνες? Αν δεν κάνω λάθος, αμέσως μετά ακολουθούν και τις ιταλιας...
Μήπως τελικά υπάρχει σχέδιο
Ολοι ενας αριθμος για τους προδοτες αυτου του λαου...
https://news247.gr/eidiseis/koinonia...s.3326650.html
Ρε αλητες καταραμενοι εσεις και τα κλεμμενα σας ξεσκισατε τις σαρκες καθε ανθρωπακου αδυναμου και εχετε το θρασος να μιλατε για πολιτικη ...
ΟΥΣΤ ΡΕ....
Δεν κάνει το ράσο τον παπά.
Δε θα κάτσω να μιλήσω περί κεντρικής τουρκίας και της κατάστασης που επικρατεί εκεί(γιατί είναι πολύ εύκολο να στήσεις μια ωραία γειτονία στύβοντας 10 άλλες), αλλά...
Τα τεχνολογικά επιτεύγματα, τα υλικά αγαθά, οι κατασκευές και το χρήμα δεν συνεπάγονται πολιτισμό.
Αμα θέλουμε να μην χάσουμε το τραίνο πρέπει να εστιάσουμε ακριβώς σε αυτό το σημείο.
Τι να τα κάνεις όλα αυτά άμα έχεις χούντα?
Ένα πρόσφατο παράδειγμα.
"Φυλακή 20 χρόνια για προσβολή του Ερντογάν αντιμετωπίζει η Μις Τουρκία
Ποινή φυλάκισης 20 χρόνων αντιμετωπίζει η πρώην μις Τουρκία Μερβέ Μπουγιουξαράκ με την κατηγορία της προσβολής του Ταγίπ Ερντογάν
Σύμφωνα με το δικηγόρο της το μοντέλο συνελήφθη τον περασμένο μήνα επειδή διακίνησε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram ένα σατιρικό ποίημα.
Ο εισαγγελέας στην Κωνσταντινούπολη απαιτεί τη δίωξη της Μερβέ και δικαστήριο θα αποφασίσει εάν θα ξεκινήσει τη νομική διαδικασία ή όχι.
Η ίδια δήλωσε ότι δεν είχε πρόθεση να προσβάλει τον Ερντογάν και ότι απέσυρε αμέσως την ανάρτηση της μόλις ένας φίλος της την προειδοποίηση ότι μπορεί να διωχθεί ποινικά"
https://www.topontiki.gr/article/979...-i-Mis-Tourkia
Σχεδιο υπαρχει σιγουρα αλλα απο την πλευρα της Γερμανιας....πηραμε τετραμηνη διοτι τοτε ληγουν τα ομολογα των 12 δις που μαζι με τις υπολοιπες ταμειακες αναγκες το ποσον φτανει τα 20 δις(κατα τους γερμανους 35-40)και τοτε θα σου πουν δεν παιρνετε φραγκο και αφου θελετε διαπραγματευη.... ελατε,Τοτε βλεπω τον Σοιμπλε να πεθαινει στα γελια.
Μήπως ο γερο- ευρωβουλευτής, τελικά δεν τα χει χαμένα και έχει κάποιο δίκιο?
Τα τύμπανα συνεχίζουν να λαλούν εκ των έσω.
Ειναι "οι φωνές" που πρέπει να ακούγονται ωστε να φτάνουν στα αυτιά των εταιρων και να "δηλώνουν" οτι ο Τσίπρας πέον ειναι παιδι της ευρώπης !
Τεχνητά είναι κ.Γιώργο όλα. Τα ίδια δεν εκανε και ο Αντρέας ?
Copy paste το εχουν το σενάριο. Στην προκειμένη περίπτωση ο Τσίπρας
κερδισμένος βγαίνει ασχέτως αν σε κανένα 6μηνο θα αρχίσει να "καθαρίζει" τους Σταλινικούς και τους Μαρξιστες και θα βαφτιστεί σοσιαλιστής.
σε οσα πραγματα ειναι καθηστερημενη η τουρκια, ειναι σε αλλα τοσα κ η ελλαδιτσα, απλα διαφορετικης φυσεως. η τουρκια ειναι το τελευταιο διαστημα η κοντινη "κινα της ευρωπης" με ολα τα μεγαλα εργοστασια να εχουν εγκατασταθει εκει την τελευταια 20ετια. τι να λεμε;
Παίδες πιστέψτε με, δεν θα θέλατε να ζείτε στην τουρκία.
Το συνολικό ποσό το οποίο καλείται να αποπληρώσει η Ελλάδα για το 2015 είναι 29,1 δισ. ευρώ εκ των οποίων 7,6 δισ. ευρώ προς το ΔΝΤ, 6,7 δισ. ευρώ προς την ΕΚΤ και άλλα 14,8 δισ. ευρώ προς τους κατόχους εντόκων γραμματίων.
Η μηνιαία καταγραφή των υποχρεώσεων όπως είχαν οριστεί από τις προηγούμενες κυβερνήσεις και έχουν γίνει αποδεκτές, μέχρι στιγμής, από την τωρινή κυβέρνηση έχει ως εξής:
Μάρτιος: 6,1 δισ. ευρώ
Απρίλιος: 2,8 δισ. ευρώ
Μάιος: 3,5 δισ. ευρώ
Ιούνιος: 3,5 δισ. ευρώ
Ιούλιος: 5,9 δισ. ευρώ
Αύγουστος: 4,2 δισ. ευρώ
Σεπτέμβριος: 1,5 δισ. ευρώ
Οκτώβριος: 0,4 δισ. ευρώ
Νοέμβριος: –
Δεκέμβριος: 1,2 δισ. ευρώ
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...a90098f9f342f6
Παράθεση:
Αγαπητοί Έλληνες, ήρθε η ώρα, μας καταφέρατε. Πάρτε τα λεφτά μας, πάρτε και την Χελένε Φίσερ, μα σας παρακαλούμε απαλάξτε μας από αυτόν τον Υπουργό - Ηρακλή. Άντε, τον Κώστα Κορδάλη τον ανεχόμαστε, αλλά ως εκεί η χάρη μας!
https://www.youtube.com/watch?v=Afl9WFGJE0M
Και καλά,ο Γλετζος βιάστηκε.....
Όλοι οι υπόλοιποι ;
Ο Μηλιός που είναι της κυβέρνησης γιατι μιλάει για κοροϊδία ;
Ο Μίκης για ποιο πράγμα ντρέπεται ;
Άρχισαν τα όργανα ;
Πολύ ενδιαφέρον!https://www.fortunegreece.com/articl...arion-tin-ora/
Που πας ρε.....Γιανη https://videocosmos.eu/kiniki-omolog...oschediasmena/