:th_Laie_67-1:
Printable View
Στην Αυστρία δηλώνουν 10 λίτρα κάτω πάντως :)
https://www.spritmonitor.de/en/detai...html?cdetail=1
Να ευχαριστησω τον Πετρο για τις φωτος....
Και στην Αυστρια ειναι ψευτες μου φαινεται...:whistle::whistle::whistle:
Εχεις καλυτερη καταναλωση αν φορας σανδαλι με ασπρη καλτσα. Εχει feeling το γκαζι.
Λοιπον συνεχιζουμε...πλαφονιερες παραγγελια απο εξω...ηρθαν και τοποθετηθηκαν!!
Συνημμένο Αρχείο 45693
Συνημμένο Αρχείο 45694
Συνημμένο Αρχείο 45695
Συνημμένο Αρχείο 45696
Εξαιρετικός, Νίκο!
Μια απορία έχω μόνο. Από που αγοράζεις ανταλλακτικά για δαύτο, όπως η πλαφονιέρα, που δεν είναι τυπικό αναλώσιμο?
Πριν απαντησει ο Νικος, σε πληροφορώ πως τα ανταλλακτικα για τα «παλια» ειναι πιο ευκολα και αμεσα διαθεσιμα σε σχεση με τα «καινουργια» και μπορει να σε εκπληξουν ευχαριστα με τις τιμες τους αναλογικα με ενα οχημα 10ετιας η 20ετιας. (Εκτος αν μιλαμε για συνομοταξία Porsche 911 που ακομα και εκει αν δεν πας σε oem παλι φθηνα τη βγαζεις. Πληθωρα μαγαζιων για αυτα). Μην παραξενευτεις αν ακουσεις κανα 60€ Και διαθεσιμα σε 4 μερες).
Παιδια εγω εχω μεινει πραγματικα εκπληκτος απο το ebay...δεν εχω δοκιμασει amazon ακομα...αλλα αμα χρειαστει θα γινει και αυτο!!
Εχε και τον David Manners κατα νου. Απο τιμες μου λενε πως ειναι σωστος.
Κατ' αρχάς, όλος ο καλός κόσμος στο car.gr και στο marketplace τις ονομάζει ΜΠλαφονιέρες και όχι πλαφονιέρες. Θα τις γραμμένες και ως μπλαφωνιαίραις.
Έπειτα, πέρα από τον David Manners να έχεις κατά νου και τον Austin Powers. Κι εκείνος Shaguar οδηγεί, θα ξέρει να σε καθοδηγήσει.
Αυτά τα λίγα και ουσιαστικά από μένα.
Που να δείτε τι τράβηξα, που το βρήκα και κυρίως πόσο πλήρωσα για ένα ανταλλακτικό με πασίγνωστη ευπάθεια για CRX του 1991 (το panel του καλοριφέρ που σπάει σε ένα συγκεκριμένο σημείο). Το βρήκα ΗΠΑ, το πλήρωσα σχεδόν χρυσάφι και έκανε και ένα μήνα να έρθει (γιατί ο τσίπης πωλητής δεν ήθελε να το στείλει airmail και ασφαλισμένο και το έστειλε β' προτεραιότητα ανασφάλιστο)
Και ενα detailing στο χωρο του μοτερ...το πριν
Συνημμένο Αρχείο 45697
Συνημμένο Αρχείο 45698
Και το μετα..
Συνημμένο Αρχείο 45699
Συνημμένο Αρχείο 45700
Υγ..απειρες ωρες δουλειας και παλι σχετικα καλο αποτελεσμα...δεν μπορεις να κανεις πολυ καλυτερα..επειδη τα δοκιμασα και σε αλλα αμαξια τα συγκεκριμενα προιοντα εκαναν απιστευτη δουλεια...σαν καθαριστικο ειναι το eradicate της auto finesse και αφου ψεκασουμε με το πινελο μας βγαζουμε την πολυ βρωμια που σκουπιζουμε με πανι μετα...αυτος ειναι και ο σωστος τροπος!!
Μηχανοστάσιο σαν την τράτα του Στέλιου Καζαντζίδη, στον Άγιο Κωνσταντίνο.
Αυτο δουλευε αδερφε :th_Laie_67-1::whistle:
Και οπως ημαστε λοιπον μια ωραια πρωια...που εχω βαλει μπρος...αρχιζει και βαραει πανω το μοτερ...φωναζω Τακη και το ξεκινω παλι..σε 5 δευτερα φωναζει σβησε...το μοτερ δεν ανεβαζε λαδια στο εκκεντρο...βρισιδια κακο εγω...κατω γεφυρα..και ειχε σπασει τα δοντακια της τρομπας λαδιου..ευτυχως το προλαβαμε....ειδαμε και τα μεταλλα...τι λετε πρεπει να τα αλλαξω???
Συνημμένο Αρχείο 45702
Συνημμένο Αρχείο 45703
Αυτά που φαίνονται είναι χαρακιές ?!?!? Είναι αισθητές στην αφή ? Αν ναι, τότε θα πρέπει να τα αλλάξεις....
Οχι ρε. Με μια αλοιφη θα εισαι κομπλε.
Τα αλλαζεις αλλα συγγνωμη για την ερωτηση, ο Τακης «τοχει» με το αθλημα;
Γιατι στην αλλαγη στα μεταλλα δεν ειναι μονο ο μαστορας, αλλα και η διαδικασια που θα ακολουθησει.
Αγαπητέ Νίκο, τα έδρανα είναι για πέταμα. Πέρα από τις χαρακιές, έχει pitting corrosion, όπως λένε και στο χωριό μου.
Γιάννη, λογικά είσαι από το Adenau δίπλα στην πίστα του Nurburgring, έτσι?
Από το ξανθό μου μαλλί το κατάλαβες; Ναι, από κει είμαι, μετά σπούδασα τη μηχανολογία στην Αγγλία, στο πανεπιστήμιο του Πούτσεστερ, και τελικά κατέληξα ερωτικός μετανάστης στην Πάτρα.
Εγω νομιζω σε πηρε χαμπαρι απο το πεδιλο με την ασπρη καλτσα
τι ερωτηση ειναι αυτη ??? :grin:
φυσικα και το εχει ,δεν φαινεται?
Συνημμένο Αρχείο 45705
ΦΗΛΕ ΛΟΙΓΑ ΓΙΑ ΤΑΚΗ..
ΕΧΟΙ ΚΛΗΣΕΙ 3 ΣΥΝΕΡΓΗΑ ΤΖΑΓΚΟΥΑΡ (ΤΡΟΥ ΣΤΟΡΙ)
Σε συνεχεια του γκαλοπ....τα μεταλλα αντεχαν τελικα??????
Οχι βεβαια.
Ποσα χιλιομετρα ακομα αντεχουν...?
Hint εχουμε ενα μοτερ που δεν ξεπερνα τις 3-3.500 rpm...
Δεν μπορω να μιλησω αρμοδιως καθως δεν εχω ειδικευση παρα μονον εμπειρικη γνωση επι του θεματος.
Μηχανολογικα λοιπον δεν θα τοποθετηθω.
Ως ψυχολογος/κοινωνιολογος ομως, θα αναφερθω στον Φροϋντ και στο « Οι δαίμονες δεν υπάρχουν, όπως και οι θεοί άλλωστε. Είναι απλά δημιουργήματα της ψυχικής δραστηριότητας του ατόμου» οποτε, ανεξαρτητα με το ποσο αντεχουν, αν τα βλεπεις ως δαιμονες που θα σε βασανισει η ακεψη τους, θελουν αλλαγη.
Αυτο επειδη ρωτησες.
Α και πουσαι….
50€ Κανει η επισκεψη.
λοιπον...
πραγματι τα μεταλλα ειχαν θεμα...αλλα...
για το jag που παει αργα και δε θα ξεπερασει ποτε τις 3500rpm...θα μπορουσαν ανετα να βγαλουν αλλα 10-20 χιλιαδες χιλιομετρα..ναι φυσικα δεν ειναι τριμεταλικα οπως στα m..και δεν χρειαζεται να δειξουν χαλκινα για να εχουν ζημια αλλα ειμαστε μακρυα απο αυτο..τουλαχιστον με τον τροπο οδηγησης ενος jag..τα μεταλλα εικαζω οτι εχουν να αλλαχτουν τουλαχιστον 25 χρονια..και φυσικα δεν πονανε εκει αυτα τα αυτοκινητα...απλα σαν προληπτικη συντηρηση γιαυτο γινονται τωρα οπως πρεπει να εχουμε ενα αμαξι στην εντελεια..μαζι με του στροφαλου θα αλλαχτουν και των κουζινετων μια και καλη..το κοστος ειναι σχετικα μικρο οποτε ας γινουν ολα..απο αυριο λοιπον κυριοι φωτος...πολλες καλημερες!!
Λοιπον...η αντλια λαδιου που χαλασε και παραλιγο να μας σπασει το μοτερ μας...
Συνημμένο Αρχείο 45720
Απο τη μια το προλαβα αλλα ηταν αρκετο να μη στειλει λαδακια πανω(καπακι) με αποτελεσμα τον ενα φαγωμενο εκκεντροφορο και τρια καπελωτα off
Συνημμένο Αρχείο 45721
Τα τρια αμυγδαλα μπρος ειναι χαλια
Συνημμένο Αρχείο 45722
Τα καπελωτα κατω απο τα φαγωμενα αμυγδαλα..ειπαμε το ενα παρασερνει το αλλο...
Συνημμένο Αρχείο 45723
Καινουργιο εκκεντρο -πηγε και αυτο λιγο τορνο γιατι δεν ηταν τελειο- αλλα ολα οκ!!!
Συνημμένο Αρχείο 45724
Βαφτηκε και το καρτερ...
Συνημμένο Αρχείο 45725
Τα παλια μεταλλα στροφαλλου και κουζινετων (ναι λειπουν 6 ξερω...!!)....τα καινουργια μεσα..δυστυχως δεν εχω φωτο...και παμε για στρωσιμο!!!
Συνημμένο Αρχείο 45726
Πολυ βενζινα μετα και 20km ολα καλα (yet!!)
Χουατ αρ διζ παπαρακια μαστορα;
Mετα απο απειρη βενζινη και 110km ολα οκ..Συνημμένο Αρχείο 45728
Mε το καλό το στρώσιμο!!! :thumbsup:
TZAΓΚ και τα μυαλά στα κάγκελα!
Ωραίο 70s σκηνικό, κάπου στα Νότια προάστια - ιδανικά στο Καβούρι, ο φράχτης, το αμάξι και φυσικά η θάλασσα. Σαν να περιμένεις παράνομο ραντεβού.
Την εικόνα χαλάει η σακούλα που μας προσγειώνει απότομα και τα δύο αμάξια στο βάθος.
https://www.youtube.com/watch?v=fliILaCkQts
Άν ο οδηγός του Volvo (volvo δεν είναι?) είχε το Jag θα πήγαινε αλλιώς η φάση, αλλά γενικά φαίνεται
ότι δεν πολυγουστάρει την πίεση το εργαλείο !! Έχει σιλουέτα πάντως μοναδική.