αυτο υποθετω οτι ειναι καλο ε?
Printable View
οχι απαραιτητα...το αμαξι με εργοστασιακα σωθικα αντεχει εως 0.6 με 0.7 μπαρ(ισως και λιγοτερο αφου δεν εχω βαλει παχυτερη φλαντζα)...αν εγω ειμαι παραπανω πρεπει να την μειωσω...είτε με μεγαλυτερη τροχαλια κομπρεσσορα..είτε με ρυθμιστη πιεσης...οπως και να χει ομως φτιαχνεται..
δες το κι αλλιως.
Μετα μπορεις να ανεβεις κι αλλο αν το θελησεις.
ο Καρρας στο αργος δουλευε εως 0.7 (ορισμενοι εχουν ανεβει και 1 μπαρ)με φλανζτα για περισσοτερη ασφαλεια..χωρις ιδιαιτερα προβληματα.! λογω του οτι δεν εχω ανοιξει μοτερ...θα παιξω χαμηλοτερα στο 0.5..ελπιζοντας η σχετικα χαμηλη συμπιεση του m43...να μου διατηρησει μια σχετικη αξιοπιστια!
να γινουν και η φωτογραφιες παρακαλω.........:whistle: :whistle: :warriorsmiley:
βρηκα κατι που ισως φανει χρησιμο.
https://www.youtube.com/watch?v=mD-D...eature=related
χρησιμο το λινκ...ειχα περασει, απο την μερσεντες(λαινοπουλο) για να ρωτησω για αλλαγη λαδιων στον κομπρεσσορα. μου απαντησαν πως δεν αλλαζονται τα λαδια ποτε( ειναι και αυτοι, οπαδοι του long life) και φυσικα δεν εχουν λαδια προς πωληση...οποτε με το βιντεκι,,ειδα τουλαχιστον οτι θελει αλλαγη καθε 50000μιλια...και επιπλεον μια μαρκα λιπαντικων ..
βαλε φοτο να αρχισουν τα σαλια να τρεχουν!
Μπράβο ρε Λευτέρη! Άντε με το καλό! thumb
Εμένα μου έφυγε πάτως η μασέλα που το είδα στην συνάντηση. Κάνει και έναν ήχο, σωστό τρυπάνι
οταν με το καλο το κυκλοφωρησεις σωστα λευτερη και πανε(θα πανε) ολα καλα θα ηθελα να εχουμε μια φωτο με το μηχανοστασιο σου πριν τη παραμικρη αλλαγη και αλλη μια με το τελος.
Καθομουν εχθες στο γκαραζ και το κοιταγα.Αν τα θυμαμαι σωστα, μιλαμε για ΠΟΛΥ ξυλωμα πριν καν αρχισεις....
χρηστακο..κομπρεσσορα εβαλα..εδω φιλτροσκουπα βαζεις και ξηλωνεις ποσα πραγματα..!!σε πληροφορω οτι μονο το φιλτροκουτι βγηκε , μεταφερθηκε η τρομπα ανακυκλωσης καυσαεριων και 1 ποντο μετατοπιστηκε το συστημα του abs...ολα τα αλλα παρεμειναν στην θεση τους!
hehehehe...Σε εσένα Λευτέρη έγινε έτσι...;)
Στο Ε36 και στο Ε46 έχει άλλα θέματα στη χωροταξία...
Eπίσης και αυτό για τα λάδια του κομπρέσορα https://cgi.ebay.com/ebaymotors/Eato...Q5fAccessories
:original: :original: :original:
;);););););)
Eπίσης κάτι που βρήκα ψάχνοντας για τον συγκεκριμένο κομπρέσσορα δυνατότητες κτλπ...
https://www.bmwfans.gr/forum/images/...t_128484-1.gif
και ένα λινκ με μπόλικα infos για τα διαγράμματα αυτά https://s115271005.onlinehome.us/TurboSaturns/
Aμα διαβάσεις το λινκ θα καταλάβεις λεπτομερώς Χρηστάρα...:)
Παράτησα τους υπολογιστές και άρχισα να διαβάζω μηχανολογία...LOL!!!!!:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
λοιπον...σημερα θα παω για μπαρομετρο...στην τοποθετηση...μπορω να το συνδεσω στο σωληνακι της υποπιεσης του μπαιπας ή θελει καπου συγκεκριμενα??
Ο λαος απαιτεί νούμερα!!
εκτιμώ 150 ρόδα!!
Άντε ρε Λευτέρη.... μα πως μπορείς και έχεις τόση υπομονή?
φιλαρακι....το καλο πραγμα αργει....ειδικα ,οταν κατι γινεται πρωτη φορα!!
φθανουμε στην τελικη ευθεια....πριν λοιπον βαλουμε το αυτοκινητο στο δυναμομετρο...εχει προγραμματιστει ενα γενικο σερβις( για να ειναι ,ολα ετοιμα...) ..σημερα εβαλα μπουζι πλατινας ngk, αυριο θα αλλαξω την τρομπα νερου(προληπτικα κυριως ,μιας και ειχε λιγο τζογο),και τεταρτη παει συνεργειο..για γενικο τσεκ απ.. λαδια -φιλτρα...και επ ευκαιριας σινεμπλοκ απο μ3....
Σκεψου το για τα συνεμπλόκ αλλη μια φορά. Αν βάλεις τα παράκεντρα να ξέρεις οτι το αυτοκίνητο θα ακούει πιο άμεσα και θα διαβάζει τα πάντα στον δρόμο! Μαζι και τις ανωμαλίες! όπου ο δρόμος κάνει νερά το τιμόνι σου θα στρίβει μονοτου και θα τις διαβάζει! Πρεπει ν ακρατάς συνέχεια το τιμόνι, αλλιώς δεν πηγαίνεις ευθεία
τα σινεμπλοκ μπηκανε( απο μ3) ...μαζι αλλαχτηκαν, μπουζι( πλατινας.), τρομπα νερου,λαδια, φιλτρο λαδιου & βεβζινης,ψυχτικο υγρο , εγινε τσεκ στο διαγνωστικο και ειναι ολα καλα! παρατηρηθηκε μονο μια διαρροη λαδιου ,απο την βαση του φιλτρου(θα το φτιαξω το σαβ/κο...μιας και για να γινει..πρεπει να ξηλωθουν ολα ξανα)...ευκαιρια...για τις μικροαλλαγες που ηθελα να κανω στην εισαγωγη!!
το οδηγησα για περιπου 15 χιλιομετρα ετσι...ειναι σαφεστατα πιο σφικτο...οχι ομως τοσο κουραστικο ,οσο το παρουσιαζεις! το τιμονι διαβαζει τα παντα,,..αλλα η αναρτηση ακομα κανει την δουλεια της! συμπερασμα δεν εχω βγαλει ακομα...ολοκληρωμενο...θα πρεπει να στριψω και να γραψω χλμ...αλλα οι πρωτες εντυπωσεις ειναι θετικες!
μπραβο ρε λευτερη πολυ καλη κινηση τα σινεμπλοκ!!και εγω που τα φοραω ειμαι πολυ ικανοποιημενος..το αμαξι γινεται αρκετα πιο σφιχτο αλλα εμενα μου αρεσει δε με κουραζει!σειρα εχουν τα φρενα να φανταστω τωρα εε?
στο μυαλο μου εισαι!! σημερα πηγα σε κανα 2 μαντραδες για φρενα,,,,κανεις δεν ειχε απο 330...( αν και απο οτι μου ειπαν, πισω δεν κανουν σε ζ3)...βεβαια και μικροτερα δεν τα αποκλειω..διοτι,δεν θελω μπροστα τερατα και πισω μικρα..(θα χασω ισορροπια )..οποτε η αναζητηση συνεχιζεται...