Δεν πας να δεις αν ερχομαι;
Printable View
εμενα μου φταιει η eurobank πες μου τι να κανω...
γιατι να αλλαξω τραπεζα για 2 υποκαταστηματα? γιατι να μην αλλαξουν αυτοι τραπεζα?χαχααχαχ
Καλά σας κάνουν και τις κλείνουν. Γιατί το 99% των φοιτητών είναι χατζικαυλίδηδες.
Πάνε Σαββάτο βράδυ να σηκώσουν 20 ευρώ. Σήκωσε βρε καραγκιόζη τα λεφτά στην αρχή του μήνα ... Δεν μπορείς να κουβαλάς στην τσέπη σου τα εκατομμύρια ε?
Εσεις δεν ειστε (δεν μιλαω για σενα Κωστα) που δεν μπορουσατε να καταλαβετε τις ανταποδοσεις...?
και των δεκο τα προνομια ανταποδοτικα ειναι με αυτη την λογικη.
και αν καταργηθηκαν τα προικο (καπου οχι ακομα και δεν μιλαω για τραπεζες) αντικατασταθηκαν απο επιδοματα παιδικων σταθμων, αριστουχου μαθητη και ενηλικιωσης τεκνου κλπ.
Απο τουριστικα προγραμματα και εχω παραδειγματα να φανε και οι κοτες!!!
Το εργασιακο καθεστως Πανο οσο αγριο και να ειναι αν δεν κανω λαθος ειναι υπο την ομπρελα της συλλογικης σας συμβασης κανω λαθος?
Τεσπα αυτο που ειπα στην αρχη κανουμε εργασιακη ειρηνη με διοικηση και υπουργειο και κατω ή πανω απο το τραπεζι παιρνουμε αυξησεις οχι με την μορφη ρευστου αλλα υπο την μορφη προνομιων.
Φυσικα το ονομαζουμε ανταποδοτικα ωφελη στις κρατησεις, κρατησεις που μας χαριστικαν ομως...
Για αυτο υπαρχουν αυτες οι διαφορες γιατι καποιες συντεχνιες δεν ειχαν την δυναμη να κερδισουν παρομοια ανταποδοτικα προνομια...
Οχι δεν βαζω τιποτα σε ζυγαρια!!
ώρα να κοπούν τα πάντα λοιπόν.
γιατί ενώ υπάρχει κόσμος που δεν απολαμβάνει και ούτε και έχει κανένα προνόμιο, άσχετα με το αν δουλεύει πολύ σκληρότερα απο αυτούς που τα απολαμβάνουν, αυτοί που τα'χουν δεν είναι και ευχαριστημένοι, και κοιτάν τι προνόμια έχουν κάποιοι άλλοι κάνοντας τους αδικημένους.
ναι κάνεις λάθος, δεν υπάρχει συλλογική σύμβαση για αυτούς που μπήκαν τα τελευταία χρόνια, εκτός και αν έρχονται με μεταγραφή από άλλη Τράπεζα, οπότε τη διατηρούν. Ολοι είναι υπάλληλοι θυγατρικών πλεόν και δεν έχουν συλλογική.
αλλά γιά ποιά συλλογική σύμβαση μιλάμε ? Ούτε έχει υπογραφεί κάτι τέτοιο τα τελευταία 3 χρόνια, ούτε και πρόκειται. Τα αφεντικά δεν δεσμεύονται από τίποτα πλέον, ότι θέλουν θα κάνουν.
Αρε Πανο καλα ειπα εγω να μην ανοιξουμε αυτην την κουβεντα παντα θα υπαρχουν καποιοι που αλλα λεμε αλλα καταλαβαινουν...
εντιτ για τη συμβαση του 2009 μιλαγα.
ομολογω οτι δεν ηξερα οτι δεν ισχυει.
Αυτο καταλαβες εσυ τωρα;
Οτι υποστηριζω τις τραπεζες η οτι περναμε εβδομαδα δαιμονοποιησης των ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ που δουλευουν στις τραπεζες;
Μας εφταιξε με σειρα:
Το δημοσιο
Οι επιχειρηματιες
Οι ταξιτζηδες
Οι κτελατζηδες
Οι φορτηγτζιδες
Οι δεητζιδες
Τωρα και οι τραπεζικοι.
Μπορουμε να καταλαβουμε πως φαιει η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ των συντεχνιων του ΚΑΘΕ κλαδου;
Ναι η ου;
Και πως αν πρπει να γινει επαναπροσδιορισμος αυτο δεν γινεται με reset αλλα με ομαλη μεταβαση;
Το θεμα τι ειναι;
Να χαθουν δουλειες η να εξορθολογιστει η κατασταση;
Αυτα ειναι παλαιοπασοκικες πρακτικες.
Διαιρει και βασιλευε.
Σταθαρα μου χρωσταω οσα μπορω να πληρωνω δεν διαμαρτυρομαι για αυτο και ουτε ζηταω καμια ρυθμιση η "κουρεμα" .
Η προφανης μου απεχθεια (επαναλαμβανω οχι προς προσωπα ΠΑΝΟ-ΣΤΑΜΑΤΗ) ειναι για την διασωση και παλι των συνδιαλαγομενων τραπεζιτων με τους διεφθαρμενους πολιτικους ,υπογειως και οχι μονο..
Και για τις πρακτικες τους στην χρυση τους εποχη που πολυ σωστα εγραψε ο Προεδρος και προς τιμην του που διαφωνησε τοτε..
Ο κοσμος ειναι κατευθυνομενος υπερκαταναλωτης του 21ου αιωνα και σιγουρα οταν ετρεχε για διακοποδανεια η αλλες παροχες ας προσεχε την φακα ,αλλα δεν θα κλαψω για τους κακομοιρους τραπεζιτες η τους καταθετες στην ελβετια..
Οι επιχειρησεις χρειαζονται στηριξη με χαμηλοτερους φορους οχι αλλα δανεικα..
σιγά ρε φωστήρα εσύ.
εχω πεί, ότι με ενοχλεί ο τρόπος με τον οποίο μέχρι σήμερα δούλευαν οι τράπεζες.
ούτε για τραπεζικούς υπαλλήλους μίλησα, ούτε τπτ.
όσων αφορά για τον εξορθολογισμό της κατάστασης σταμάτη, χέστηκα, αρκεί να τελειώνουν πια, να πούμε εδώ είμαστε πλέον, τωρα κανονίζουμε την πορεία μας.
Βρε Γιώργο ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πώς έχουν στοχοποιηθεί κατ'αυτόν τον τρόπο μέτοχοι των τραπεζών, είτε μεγάλοι, είτε μικροί.
Αυτοί είδαν τις περιουσίες τους/αποταμιεύσεις τους να μειώνονται κατα 95%, ας πούμε. Και αυτό, πρίν τις ανακεφαλαιοποιήσεις που θα τις μειώσουν άλλο ένα 70%. Τί συζητάμε τώρα;
Κοίτα εδώ :100%Χ(1-95%)Χ(1-70%)=1.5% Ειχες κάλτσα, έμεινες με το μπάμπαλο που αφήνει στο στεγνωτήριο.
Ωφελημένοι από τη διάσωση των τραπεζών είμαστε εμείς που διατηρήσαμε τα όποια μετρητά έχουμε στις τράπεζες.
Αλλο ειπα ρε συ. Ανταποδοτικο = τους κρατανε απο το μισθο τους.
τπτ δεν χαριστηκε.
Καμμια αυξηση. 25 χρονια στην τραπεζα και επαιρνε πολυ λιγοτερα απο αντιστοιχους αλλου...
Οσο για τις ΔΕΚΟ, αν εννοεις ως ανταποδοτικο την συνεισφορα τους (το μεγαλυτερο ποσοστο που προσληφθηκαν ξερεις πως) σαν κομματικους, τι να πω...γιατι κατι αλλο δεν ξερω να υπαρχει.
ε και εγω αυτο λεω!!
τον μισθο ομως τον καθορισαν η στη συλλογικη συμβαση ή σε κατ'ιδιαν συμφωνιες πχ. παρε δεκα αυξηση θα σου κανω αυξηση στις κρατησεις τα 8 και θα εχεις μεγαλυτερο εφαπαξ ή αλλα "προνομια".
Συμφωνιες ηταν αυτες και καταλαβε με, δεν ειμαι εγω που θα τις κρινω, καθε κλαδος εργαζομενων πρεπει να πασχιζει για καλυτερες συνθηκες, μη κοιτας τωρα που επεσε "φτωχεια" και η φτωχεια φερνει γκρινια.
Λες για τις δεκο και τον τροπο που προσλαμβαναν ναι ετσι ηταν αφου εφτιαχναν στρατο,αλλα ηταν μονο εκει? δεν γινοταν το ιδιο και σε ιδιωτικες επιχειρησεις? γιατι εγω ξερω περιπτωσεις που πηγαινες με σημειωμα μεχρι και στα καρφουρ για προσληψη.
Η μηπως σε μεγαλες διαφημιστικες που πηγαιναν τα τεκνα ημετερων...
Γιατι σημερα δεν γινεται? αν εχω την δυνατοτητα εγω να προσφερω θεση εργασιας δεν θα τη δωσω σε φιλο?
Τεσπα ολη η ουσια απο ολα τα νηματα και τα ποστ της επικαιροτητας πανω σε παρομοια θεματα ειναι στο ποστ του Σταματη, αν το καταλαβουμε ,τοτε ισως διωξουμε τα φαντασματα που κυνηγαν τον καθενα μας και να ξεκινησουμε σε μια νεα αρχη απο μια και οχι απο εκατομμυρια αφετηριες που πηγαινουν σε διαφορετικους προορισμους.
Εγω ποσταρα αυτο χθες
https://www.zougla.gr/kosmos/article/...ous-trapezites
Απο εκει ξεκινησε ο Πανος με χιουμορ πιστευω και εκτυλιχθηκε η κουβεντα μας ολων εδω πιστευω με καλη διαθεση και χωρις παρεκτροπες.
Αν ειναι λαικισμος, 'η δικια μας ελληνικη κλασικη φαγωμαρα πως γινεται να υπαρχει το ιδιο προβλημα σε χωρες πιο ανεπτυγμενες που δεν ξερω αν εχουν τετοια διαφθορα η τα αλλα ελληνικα κουσουρια (δεν τα αναφερω γιατι χιλιοειπαμε ολοι θιγονται με δικια και αδικα)??
Αυτος ηταν ο προβληματισμος μου..
Ένα ενδιαφέρον ανάγνωσμα: Εβδομαδιαίο Δελτίο Οικονομικών Εξελίξεων - Alpha Bank
https://olympiada.files.wordpress.co...a4ce91cea4.jpg
Πλήρες Κείμενο
πλήρωνε μλκ έλληνα δλδ...κατα τ'άλλα, ΑΕ ιδιωτικοποιημένη η ΔΕΗ.
βάλε ρε στάθη κάνα καινούριο εμότικον. εδώ μιλάμε για ειδική περίπτωση, και τα κλασικά δεν φτουράνε.
follow up post...
ο σαμαράς κάνει τον μονόφθαλμο πειρατή, ενώ θα τον αντικαταστήσει για την διαπραγμάτευση τελικά ο παπούλιας.
φαίνεται τελικά ότι δεν τσίμπησε ο αυνανόπουλος για να γίνει το εξηλαστήριο θύμα, και έτσι αποφάσισαν ότι πιο ορθό θα ήταν να καεί κάποιος που τα ψωμιά του είναι πολύ λίγα ακόμα.
απο την άλλη, ο αξιότιμος κύριος υπουργός οικονομικών τελικά αποφάσισε ότι λόγο υγείας, δεν μπορεί να αναλάβει το μπουρδ...γκουχ γκουχ υπουργείο οικονομικών, ενώ παραιτείτε των καθηκόντων του και ο αξιότιμος κύριος υπουργός ναυτηλίας.
ποιός ξέρει πόσο σκ@τ@ είναι τα πράγματα και συμβαίνουν όλα αυτά τις τελευταίες μέρες, ενώ η κατάσταση είναι τελείως εκτός ελέγχου.
φαίνεται ότι η πατάτα καίει πολύ περισσότερο απ'ότι νόμιζαν κάποιοι, και κοιτάνε να πηδήξουν όπως όπως απο το καράβι.
να δώ τώρα που μπαίνει η ισπανία στον μηχανισμό και θα σταματήσει το δανεικό απ'έξω τι θα κάνουμε.
Aπο την δευτερα εχουν νεκρωσει τα παντα,δουλεια 0, δευτερα πρωι και στα αστικα στον σταθμο υπηρχε νεκρικη σιγη...
Ο σαμαρας τωρα θυμηθηκε να κανει επεμβαση στο ματι,ο υπ. οικ. παραιτειται,το συριζα σιγει εντελως και η ολη κατασταση μοιαζει με ηρεμια πριν την καταιγιδα...
Με προβληματιζει οτι:
Δεν γνωριζε η Ελληνικη πλευρα το καταστατικο της ΕΕ που επιτρεπει ΜΟΝΟ σε Αρχηγο Κρατους η Πρωθυπουργο να παρισταται στις συνεδριασεις
Δεν γνωριζε ο συνταγματολογος Ε Βενιζελος οτι υπαρχει ασυμβιβαστο στο Υφυπουργικο αξιωμα και την συμμετοχη η ιδιοκτησια σε υπερακτιες εταιρειες
Εαν δεν ημουν σιγουρος οτι οι συμβουλοι ειναι παντελως αναξιοι, θα ελεγα οτι πηγαν να τη "φερουν" και στους εξω και σε εμας.
Δεν παιρνει λαθη νομιζω σε αυτα τα θεματα.
Δυστυχως βλεπω οτι πασχει ο μηχανισμος.
με προβληματιζει οτι δεν γνωριζει η δεξιά τι ποιεί η αριστερα (χειρα).
Για αυτο και θα φαμε την μεσαια (πετσα)
καλά έκανε ο κόσμος που ψήφισε μνημονιακά τελικά, ή όχι...τι πιστεύετε???
γιατί με την έλευση της ισπανίας και κύπρου, δεν νομίζω να συνεχίσουν να ασχολούνται με το ελληνικό πρόβλημα για πολύ ακόμα.
οσο μένουμε μέσα στο γήπεδο, όλο και μπορεί να σφυρίξει κανένα ψεύτικο πέναλτυ γιά παρτη μας ο διαιτητης Τομ, έξω από το γήπεδο δεν γίνεται καν ματς. Καντινες με βρωμικα έχει μόνο.
η κυπρος???
με τα οικοπεδα και τα κοιτασματα???
η Ισπανια με μια απο τις μεγαλυτερες βιομηχανιες??
χαχαχαχα ολα ειναι σαν τη μερα της μαρμοτας μονο που το ονομα της χωρας αλλαζει!!
αυτοι με ποιους τα φαγανε? ηταν κοπροσκυλα τεμπεληδες που δεν δουλευε τιποτα?
Ρε ψιλο γαζι μας δουλευουν...
ααα και τωρα που το θυμηθηκα, αφου η ευροζωνη εχει προβλημα και δεν μπορει να σωνει συνεχεια τα κακα κρατη που χρωστανε!! γιατι επαθαν κωλοπιλαλα μολις ειπε η κυπρος οτι δεν θα μπει στο μηχανισμο και θα δανειστει απο τον πουτιν? και αρχισαν τις απειλες για μη στηριξη αν το κανει????
πιό λιανά ?
εκτός μνημονίου δεν θα είχαμε καμμία ελπίδα, τωρα έχουμε μία ελάχιστη.
Δεν ξέρουμε τι ακριβως θα γίνει με την Ισπανία, ούτε εχουμε το ίδιο πρόβλημα με εκείνην. Οι Ισπανοί έχουν τεράστιο μέγεθος αλλά δεν ζητάνε λεφτά γιά να πληρώσουν μισθούς και συντάξεις. Αξιώνουν στηριξη στις Τράπεζες τους και έχουν κάθε δίκιο να το κάνουν, μιλάμε γιά Τράπεζες της ζώνης του ευρώ. Κανονικά θα έπρεπε να ηταν αυτονοητη η ανακεφαλααιοποίηση τους από την ΕΚΤ, αυτό σημαίνει ζώνη κρατων με κοινό νόμισμα. Αν είχαμε και μείς το ίδιο πρόβλημα (οπως η Κύπρος) θα ηταν εύκολο να επωφεληθούμε από την εξέλιξη στην Ισπανία.
Τελος πάντων, θα δούμε αν θα υπάρχει ευρωζώνη το χειμώνα και τι ευρωζώνη θα είναι αυτή. Φαντάσου όμως να υπάρχει, να είναι ισχυρή και εμείς να είχαμε φύγει μετα από εκλογές ... Αυτό λέω.
δεν ξέρω ρε φίλε. εγώ τα έχω τόσο μπερδεμένα πλέον, που δεν μπορώ να βγάλω κανένα συμπέρασμα.
αυτό που βλέπω μέχρι στιγμής είναι μια τελείως ανοργάνωτη χώρα, υπουργούς - βουλευτές - προθυπουργούς τελείως ανίκανους να διαχειριστούν την κατάσταση, υπευθηνότητα μηδέν, και φώς πουθενά.
εδώ μάλιστα ανακοινώνει η ΔΕΗ αύξηση έως και 17% στους λογαριασμούς ρεύματος.
εγώ ειλικρινά αρχίζω να πιστεύω ότι πραγματικά δεν υπάρχει σωτηρία είτε εντός, είτε εκτός ευρωζώνης με αυτούς που έχουμε μπλέξει.
αν δεν μπούνε οι ξένοι εδώ μέσα να εποπτεύουν την τήρηση του μνημονίου με απειλές ως προς τις δόσεις, δεν γίνεται δουλειά. και όταν λέω απειλές, ενοώ απειλές για την αυστηρή τήρηση του μνημονίου, και όχι σε ενναλακτικές λύσεις που δίνουν οι δικοί μας οι τραχανάδες εδώ και τρία χρόνια. αυστηρή τήρηση, με ακριβώς όπως τα ζητάνε οι ξένοι.
αν δεν γίνει αυτό, εγώ ειλικρινά δεν βλέπω κανέναν λόγο να μένουμε εντός πλέον.
δεν γίνεται να τους αφήσουν να δρούν ανεξέλεκτα πλέον και να κάνουν ότι τους κατέβει.
η χώρα θέλει συμμάζεμα, και μάλιστα μεγάλο. πράγμα που δεν μπορεί κανένας έλληνας πολιτικός να κάνει...