spar@ (24-06-12)
εμενα μου φταιει η eurobank πες μου τι να κανω...
γιατι να αλλαξω τραπεζα για 2 υποκαταστηματα? γιατι να μην αλλαξουν αυτοι τραπεζα?χαχααχαχ
Καλά σας κάνουν και τις κλείνουν. Γιατί το 99% των φοιτητών είναι χατζικαυλίδηδες.
Πάνε Σαββάτο βράδυ να σηκώσουν 20 ευρώ. Σήκωσε βρε καραγκιόζη τα λεφτά στην αρχή του μήνα ... Δεν μπορείς να κουβαλάς στην τσέπη σου τα εκατομμύρια ε?
Εσεις δεν ειστε (δεν μιλαω για σενα Κωστα) που δεν μπορουσατε να καταλαβετε τις ανταποδοσεις...?
και των δεκο τα προνομια ανταποδοτικα ειναι με αυτη την λογικη.
και αν καταργηθηκαν τα προικο (καπου οχι ακομα και δεν μιλαω για τραπεζες) αντικατασταθηκαν απο επιδοματα παιδικων σταθμων, αριστουχου μαθητη και ενηλικιωσης τεκνου κλπ.
Απο τουριστικα προγραμματα και εχω παραδειγματα να φανε και οι κοτες!!!
Το εργασιακο καθεστως Πανο οσο αγριο και να ειναι αν δεν κανω λαθος ειναι υπο την ομπρελα της συλλογικης σας συμβασης κανω λαθος?
Τεσπα αυτο που ειπα στην αρχη κανουμε εργασιακη ειρηνη με διοικηση και υπουργειο και κατω ή πανω απο το τραπεζι παιρνουμε αυξησεις οχι με την μορφη ρευστου αλλα υπο την μορφη προνομιων.
Φυσικα το ονομαζουμε ανταποδοτικα ωφελη στις κρατησεις, κρατησεις που μας χαριστικαν ομως...
Για αυτο υπαρχουν αυτες οι διαφορες γιατι καποιες συντεχνιες δεν ειχαν την δυναμη να κερδισουν παρομοια ανταποδοτικα προνομια...
Οχι δεν βαζω τιποτα σε ζυγαρια!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nino : 24-06-12 στις 20:03
ώρα να κοπούν τα πάντα λοιπόν.
γιατί ενώ υπάρχει κόσμος που δεν απολαμβάνει και ούτε και έχει κανένα προνόμιο, άσχετα με το αν δουλεύει πολύ σκληρότερα απο αυτούς που τα απολαμβάνουν, αυτοί που τα'χουν δεν είναι και ευχαριστημένοι, και κοιτάν τι προνόμια έχουν κάποιοι άλλοι κάνοντας τους αδικημένους.
sympether with chiefτης