:shok:
αστα αυτα και λεγε απο τι γραμμα αρχιζουν οι επωνυμιες τους!!!!:original:
πλακα κανω, αλλα εαν κανεις εχει μαθει κατι δεν ειναι κακο να μας το πει....
...αλλωστε ειδικα στην περιπτωση του φιλου μας εδω τον ενδιαφερει αμεσα!!!
Printable View
Ειλικρινά δε γνωρίζω, πάντως είναι απίθανο να πρόκειται για την Ε******.
Θα προσπαθήσω να μάθω, μιλούν για 3 ασφαλιστικές και μια μεγάλη αντιπροσωπεία αυτοκινήτων.
sorry, αλλά πιο car και μ@λ@κίες συζητάμε ρε παιδιά???συμβόλαιο δεν υπάρχει???τι γράφει αυτό
το συμβόλαιο???αυτά παίρνεις. αν σου πούνε γκουκ μουκ, δικαστικός, και καλύπτεσαι απο το ίδιο
το συμβόλαιο σου. αρκεί να'χεις υπομονή...
ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ...δεν μπορεί να πληρώνεις δόση για αποζημίωση
50.000 και να πάρεις 25 - 30 χιλιάδες επειδή το λένε αυτοί...τέλος.
Ελα ντε ...
Λοιπόν, έκανα μια πρώτη κρούση στον ασφαλιστή μου. Μου ανέφερε ότι άσχετα με το συμβόλαιο, θα παίξει ρόλο και η τρέχουσα αξία του αυτοκινήτου και ενδεχομένως να αποζημιωθώ για μικρότερο ποσό από το αναμενόμενο. Μάλλον ετοιμάζομαι για "μάχη"...
υ.γ. Αν και ακόμα ελπίζω (και θα ελπίζω για 90 μέρες) για θετική εξέλιξη :(
ρε παιδια ειναι δυνατον??Πληρωνεις ασφαληστηριο για ενα Χ ποσο και αν κλαπει να σου κανουν μανουρες για λιγοτερα λεφτα?
το προβλημα ειναι ομως ποσο καιρο θα κανεις να παρεις τα λεφτα σου και αλλα ποσα θα δωσεις σε δικηγορο..
αν είναι έτσι, πες του να πρόσεχε, και να σου άλλαζε το ασφαληστήριο σύμφωνα
με τις τρέχουσες ιμές της αγοράς...έπαιξες και έχασες πές του. ο δικός μου ο σαφαλιστής
δλδ μλκς είναι που μου χαμηλώνει την ασφάλεια κάθε χρόνο???μην ακούς τπτ...βούλωσε
αυτιά, και παίζε κασσέτα...ΘΕΛΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΛΗΡΩΝΑ. ότι και να σου
λένε.
ευχομαι το επομενο που θα κλεψουν να φοραει αντικλεπτικο που στελνει sms και δινει στιγμα ανα πασα στιγμη για την θεση που βρισκεται το αυτοκινητο και να ειναι οι ιδιοι που εκλεψαν και το Μ6 και να τα δουν ολα κωλυομενα μετα οι μπασταρδοι!!!
Από ποιον θα τα δουν κωλυομενα???