Τίποτα διότι από την στιγμή που δεν υπάρχει διαφορικό δεν μπορεί να "αντιληφθεί" την υπερστροφή.
Printable View
στεφανε να εξηγηθω...το κολλημενο..για μενα προσωπικα δεν κανει για καθε μερα..λογω θορυβου..και οχι τοσο λογω οδικης συμπεριφορας..φυσικα ικανη και αναγκαια συνθηκη για ενα αμαξι με κολλημενο ειναι ο πολυ σωστος ελεγχος των κινησεων του αμαξωματος, και αρα μια πολυ σωστη αναρτηση..και σκληρη φυσικα!!!
αρα κολλημενο+σκληρη αναρτηση= ιδανικο για παντες...καρτισια οδικη συμπεριφορα χωρις να ειναι πολυ επικινδυνο (φυσικα με εξοικιωση)...αλλα κουραστικο λογω θορυβου για καθε μερα
κολλημενο+μετρια αναρτηση=καλο στις παντες..πιο δυσκολη συμπεριφορα γιατι δεν ελεγχει πληρως την παντα..αλλα περα απο τον θορυβο πολυ πιο ανεκτο για καθε μερα..και αυτο που πιστευω οτι πρεπει να κανει ο μητσος εστω και για λιγο..θα το αγαπησει...φυσικα θα τρομαξει στην αρχη..
με βλεπεις διφορουμενο..διοτι πολυ απλα..θελω απο την μια να βοηθησω το δημητρη να περασει καλα με minimum κοστος αλλα απο την αλλη πρεπει να τον προειδοποιησω..οτι θελει πολυ συνεση...πολυ εμπειρια..πολυ υπομονη...για να οδηγησει σωστα και με ασφαλεια πανω απο ολα για αυτον και τους αλλους ενα αμαξι που γινεται απολυτο στις αντιδρασεις του...
υγ..μητσο θα ξαναπω...παντα..και το εννοω παντα καλα λαστιχα μπροστα με το κολλημενο..ιδιως στην 5αρα λογω βαρους!!
στεφανε ελπιζω να βοηθησα καπως και να ξεδιαλυνα λιγο το τοπιο!!
αυτο που ειπε ο νικ200 ειναι το καλητερο περνεις ενα διαφορικο μαμα
για το δικο σου και οποιο ειναι ποιο χαλια το κολας και κρατας και ενα μαμα
να ξανα βαλεις πανω!! το κακο ειναι οτι κανει αρκετο θορυβο μεσα στην καμπινα
και ειναι λιγο σπαστικο... σε ολα τα αλλα ειναι τελειο!!!
Jimmako παρτο και κολλα το ρε φιλε γιατι σε 5αρα με 18αρη μοτερ ενα μπλοκε ειτε εργοστασιακο ειτε Quaife θα το θαψει τ'αμαξι.Απλως να ξερεις οτι τ'αμαξι σου μετα θα θελει ιδιαιτερη προσοχη,σε στενους γλυστερους δρομους,βρεγμενο και γενικως δεν θα'ναι για μεγαλες ταχυτητες σε στροφες και καμπες γιατι θα εξαναγκαζεται συνεχεια σε πλαγιολισθηση λογω της ελλειψης διαφορικου.Κι επειδη δεν εχεις και δυναμη για να το κρατας στην επιθυμητη πλαγιολισθηση-πορεια,θα ντριφταρει με τη μαζα του.Κι αυτο δεν ειναι παντα καλο.....
Δημήτρη εγώ αν και τα γουστάρω τέτοια πράγματα, στο δικό μου αμάξι που βλέπει και συχνά πυκνά πιστούλα το διαφορικό δεν το κόλλησα. Για ντριφτ θα με βοηθούσε πιο πολύ απο το quaife που μου κόστισε συνολικά 1100Ε(τελειωμένο). Το θέμα είναι οτι είναι καθημερινό αυτοκίνητο, πελώριο, 1500 κιλά και 1800-8ν. Στην άσφαλτο που σου επιτρέπετε να παίξεις, ενα μαμα 25% στο οποίο μπορείς με πατέντα να ανεβάσεις το ποσοστό εμπλοκής μάλιστα, θα είναι ότι ψάχνεις. Και δεν χαλάς και την χρηστικότητα του αυτοκινήτου.
Γι αυτούς που ρώτησαν για το quaife έχω να πω ότι τα λεφτά του είναι πολύ λίγα γι αυτά που σου δίνει + οτι δεν έχει έξοδα συντήρησης + οτι έχει εγγύηση εφ όρου ζωής. Τα λεφτά του μαμα με τον χρόνο περνάνε το κόστος αγοράς του quaife. Σε δύναμη δεν είδα να κόβει, απλά επειδή το πίσω μέρος πατάει καλύτερα, θέλει και παραπάνω δύναμη. Όχι όμως ότι δεν μπορεις να κάνεις παντηλίκια, ίσα ίσα το αντίθετο.
Επειδή βλέπω ότι έχεις όρεξη για παιχνίδι θα σου έλεγα να δόσεις το θεριό και να πάρεις ή να φτιάξεις ένα Ε30 318ις. Και καλύτερη οικονομία θα δεις και είναι και πολύ φοβερό fun to drive αυτοκίνητο, στο οποίο μπορείς να κάνεις και ότι σηκώνει ο νους σου καθώς είναι πολύ απλό μηχανολογικά. Ασε που σου έχω και εγκέφαλο έτοιμο,είτε γραμμένο είτε άγραφο αν χρειαστείς. Πάρε Ε30 318ις:warriorsmiley:. Είναι κίνηση που δεν θα σου κοστίσει(ίσως και να βγάλεις) και θα δεις και τεράστια διαφορά σε όλους τους τομείς.thumb
Βρές μου να δώσω το θηρίο μια τράμπα με Ε30 Κώστα και δεν το συζητάμε thumb
Στο να πάρω Ε30 είμαι ανοιχτός.... Αλλά δεν βρήσκω.... Αν βρώ κάποιο και δεχθεί τράμπα τότε καλώς! Και λέω τράμπα γιατί να πουλήσω το 34άρι δεν πρόκειται να πουληθεί και 2ον δεν μπορώ να βάλω κ άλλο αυτοκίνητο στο κεφάλι μου.....
https://youtu.be/k855k3f7MEA
Εδω εχω κολησει το διαφορικο και μηλαμε οτι βγαζει γουστα.
Εχω και ενα κολημενο διαφορικο για ε36 αν εισαι κοντα εδω θεσ-νικη στο δηνω να το δοκημασεις.
αν και κουβαλαω καποια τρελα με τα παντιλικια..
δεν θα μου πηγαινε η καρδια να αχρηστευσω κατι τετοιο..
https://www.youtube.com/watch?v=yYAw79386WI
δηλαδη πλεον το αμαξι θα εχει περισσοτερα κοινα με μια αμαξα του μεσαιωνα παρα με ενα συγχρονο αυτοκινητο..
μπλοκε αλλιως βαλτου λιωμενα λαστιχα να γυρναει πιο ευκολα!
Καλό φαίνεται αλλά κάνει όντως θόρυβο στις στροφές..... :shok: