λες???
Printable View
λες???
https://www.flightradar24.com/
Α / Πριν κανα 2 χρονια βρεθηκα στην Αμβερσα για μια δουλεια, και ειχα μια μερα κενο.
Το μεσημερι βγηκα για ενα καφε, τον οποιο τον ηπια σε μια πλατεια, κατω απο τον ηλιο.
Μεσα σε λιγοτερο απο ενα 2ωρο, ο ουρανος ηταν γεματος απο συμμετρικοτατες, "οριζοντιες" & "καθετες" γραμμες, τα δε "ματια" που σχηματιζοντουσαν ηταν σχεδον ιδιου μεγεθους.
Δεν υπαρχει περιπτωση ουτε μιση στο εκατομμυριο, ολα τα (οσα) αεροπλανα εκεινα, να χρησημοποιουσαν τους γνωστους αεροδιαδρομους
Β / Τον περασμενο Μαρτη ημουν για διακοπες καπου στην Αυστρια.
Παρατηρησα επισης, ωραιοτατο "μπακλαβα" στον ουρανο, και μαλιστα (μαλλον επειδη ημουν ηδη αρκετα ψηλα), παρατηρουσα οτι τα αεροπλανα εβγαζαν, αυτο που εβγαζαν τελος παντων, μονο πανω απο συγκεκριμενο σημειο. Δηλαδη, εβλεπες το αεροπλανο, δεν εβγαζε τιποτε, ξεκινουσε να βγαζει για καποια λιγα χλμ, και μετα σταματουσε. Μετα απο λιγο ενα αλλο (ισως το ιδιο ??) λιγο διπλα απο την προηγουμενη γραμμη εκανε το ιδιο. Μετα καθετα, αλλη μια, και παλι....
Σε λιγη ωρα ειχε συννεφια....
Προσωπικα, ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι τυχαια αυτα τα ιχνη απο τα αεροπλανα...
:gr::gr::gr:
Με όλους αυτούς τους ''μπακλαβάδες'' μου ανοίξατε την όρεξη!!!:th_Laie_67-1:
Εγώ πάντως θα συμφωνήσω με τον pilot.....
Εστω, αυτο το ξερεις καλυτερα.
Γιατι ομως τα καυσαερια τους ηταν εμφανη μονο σε συγκεριμενη εκταση στον ουρανο ?
καταρχάς το κοντά είναι σχετικό.. αυτό που βλέπουμε από το έδαφος ως ''κοντά'' μπορεί να είναι και κάνα 2 χιλιόμετρα απόσταση(ιδίως όσον αφορά το ύψος πτήσης) οπότε μπορεί να είναι λιγότερο έντονα και να μην φαίνονται από το έδαφος, η μπορεί στο ύψος εκείνο να επικρατούν διαφορετικές συνθήκες και πολλές αναταράξεις..
ξαναλέω, σίγουρα θα παίζουν και πολλά..''τρελά'' πράγματα, αλλά το 99,9% αυτών που βλέπουμε είναι νεράκι από πολιτικά αεροσκάφη.. εξάλλου έχω χιλιάδες φώτο από αεροπλάνα που πετούν στην μέση του Ειρηνικού για παράδειγμα, κυριολεκτικά στην μέση του πουθενά και βγάζουν κανονικά contrails! εκεί τι ψεκάζουν? τις φάλαινες?
Επίσης σε μια πτήση από Θεσ/νικη για Αθήνα πέρυσι που ήμουν στο πιλοτήριο, είδα με τα μάτια μου ζεύγος ελληνικών F-16 να μας διασταυρώνει 5.000 πόδια ψηλότερα και έβγαζαν κανονικότατα contrails! Ψεκάζουν και τα ελληνικά μαχητικά δηλαδή???
καλά ε!! δείτε και την καλύτερη! Boeing B-17 βομβαρδιστικό φωτογραφημένο από άλλο αεροσκάφος του σχηματισμού κατά την διάρκεια του Β'ΠΠ!!
σημειώστε οτι τα μοτερια είναι εμβολοφόρα αλλά το αποτέλεσμα της εξαγωγής είναι το ίδιο!!thumb
https://img191.imageshack.us/img191/830/1225767.jpg
Uploaded with ImageShack.us
το φαινόμενο λοιπόν πάει πολύ πίσω στον χρόνο, από την στιγμή που τα αεροσκάφη έφτασαν σε μεγάλο υψόμετρο(τουλάχιστον 15-20.000 πόδια) και αυτό έγινε από πολύ παλιά, ήδη από το 1930.. απλά τα τελευταία χρόνια απασχόλησε τους συνομοσιολόγους!