Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 248

Θέμα: Αεροψεκασμοι - - - - - (συνωμοσιολογια?)

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    ΚΙΛΚΙΣ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο pilot Εμφάνιση μηνυμάτων
    σοβαρευτείτε παίδες! αυτό που βλέπεται είναι ίχνη συμπύκνωσης (contrails) απο το νερό που υπάρχει στα προϊόντα της καύσης απο τους κινητήρες! ακριβώς όπως συμβαίνει και με τα ''χνώτα'' μας τον χειμώνα οταν επικρατούν χαμηλές θερμοκρασίες!

δεν αποκλείεται να υπάρχουν πειράματα, κανείς δεν ξέρει με σιγουριά, ΑΛΛΑ όλες αυτές οι γραμμές είναι απο πολιτικά αεροσκάφη και μην σας φαίνεται περίεργο πως μπορεί να υπάρχουν δεκάδες και να διασταυρώνονται, ο εναέριος χώρος, ειδικά ο ευρωπαϊκός, είναι απο τους ποιο πυκνούς στον πλανήτη! κυριολεκτικά δεν μας φτάνει πλέον ούτε ο ουρανός!

δείτε για παράδειγμα ένα κομμάτι απο αεροναυτιλιακό χάρτη με διαδρομές high altitude:

Uploaded with ImageShack.us

αυτό είναι από Αμερική βέβαια..

δείτε επίσης μια φώτο από ένα 747-400..οι γραμμές είναι ολοκάθαρα πίσω από τον καθέναν από του 4 κινητήρες του, σε μια απόσταση βέβαια ώστε να προλάβουν να παγώσουν τα καυσαέρια..

Uploaded with ImageShack.us

θεωρίες συνωμοσίες υπάρχουν για τα πάντα..και ειδικά για το συγκεκριμένο θέμα όσα site και βιντεάκια υπάρχουν που να λένε οτι ''μας ψεκάζουν'' αλλά τόσα και περισσότερα μπορώ να σας βρω που λένε το αντίθετο.. εξάλλου νομίζω πως λόγω ειδικότητας κάτι παραπάνω θα ξέρω..
    εξάλλου, εγώ, όπως και χιλιάδες άλλοι που ασχολούμαστε με το planespotting, έχουμε χάρτες, ασυρμάτους κλπ και παρακολουθούμε όλες τις πτήσεις. ξέρουμε ποια εταιρία και ποιος τύπος αεροπλάνου είναι αυτό που βλέπουμε αυτήν την στιγμή, που πάει και από που έρχεται κλπ.. οπότε χαΛΛαραααααα..

πάρτε και ένα βιντεάκι: https://www.youtube.com/watch?v=7LSr...eature=related

ολα καλα και ωραια ολα αυτα......
    αλλα ας μου πει καποιος,πως γινεται να πετουν 2 αεροπλανα κοντα σχετικα το ενα με το αλλο.......και το ενα να αφηνει γραμμη και το αλλο να μην αφηνει.......το εχω δει!!!

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο individual Εμφάνιση μηνυμάτων
    ολα καλα και ωραια ολα αυτα......
    αλλα ας μου πει καποιος,πως γινεται να πετουν 2 αεροπλανα κοντα σχετικα το ενα με το αλλο.......και το ενα να αφηνει γραμμη και το αλλο να μην αφηνει.......το εχω δει!!!
    καταρχάς το κοντά είναι σχετικό.. αυτό που βλέπουμε από το έδαφος ως ''κοντά'' μπορεί να είναι και κάνα 2 χιλιόμετρα απόσταση(ιδίως όσον αφορά το ύψος πτήσης) οπότε μπορεί να είναι λιγότερο έντονα και να μην φαίνονται από το έδαφος, η μπορεί στο ύψος εκείνο να επικρατούν διαφορετικές συνθήκες και πολλές αναταράξεις..

ξαναλέω, σίγουρα θα παίζουν και πολλά..''τρελά'' πράγματα, αλλά το 99,9% αυτών που βλέπουμε είναι νεράκι από πολιτικά αεροσκάφη.. εξάλλου έχω χιλιάδες φώτο από αεροπλάνα που πετούν στην μέση του Ειρηνικού για παράδειγμα, κυριολεκτικά στην μέση του πουθενά και βγάζουν κανονικά contrails! εκεί τι ψεκάζουν? τις φάλαινες?

Επίσης σε μια πτήση από Θεσ/νικη για Αθήνα πέρυσι που ήμουν στο πιλοτήριο, είδα με τα μάτια μου ζεύγος ελληνικών F-16 να μας διασταυρώνει 5.000 πόδια ψηλότερα και έβγαζαν κανονικότατα contrails! Ψεκάζουν και τα ελληνικά μαχητικά δηλαδή???
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

3. The Following 3 Users Say Thank You to pilot For This Useful Post:

individual (07-11-11), kostas 325 (07-11-11), Kostas_1 (07-11-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP