ελα ρε Γιωργαρα !!!!
Printable View
Να εξηγήσω κάτι, Γερμανία πηγαίνω ήρεμα με 220-240.
Ο γλήγορος πήγαινε με 140, έκανε στην άκρη και μετά πάτησε τέρμα και κόλλησε προφυλακτήρα.
Εντάξει, η μέγιστη ΜΑΛΑΚΙΑ κατ'εμέ.
Είτε τρέχεις είτε δεν τρέχεις, τα υπόλοιπα είναι ανωριμότητες.
Οι 335/135 πάντως σαν ταύροι που τους κουνάς κόκκινο μαντήλι είναι, τα Μ3,Μ5,Μ6 δεν αντιδρούν έτσι (Στρατο μην με παρεξηγάς, για εδώ μιλάω).
Κατ'αρχήν ζητώ συγνώμη για το off-topic αλλά είμαι σίγουρος οτι ο Stratos μου επιτρέπει.
Αλέξη θεωρητικά συμφωνώ απόλυτα μαζί σου (είμαι πλέον σε θέση να το καταλάβω) αλλά τί γίνεται αν δεν μπορεί κάποιος εξ'αρχής να αγοράσει ένα Μ ?
Προσωπικά ξεκίνησα απο Ζ3 1.9 και "στον δρόμο" μου "άνοιξε η όρεξη" όπως το ερμηνευει κι ο Στάθης.
Λίγο το forum, λίγο το οτι οι δουλειές πήγαιναν καλά, δεν ήθελε και πολύ...
Τότε που αγόρασα το δικό μου μεταχειρισμένο, το Ζ3Μ (επίσης μεταχ) κόστιζε τουλάχιστον τα διπλά.
Στην δική μου περίπτωση αυτό που τελικά κατάφερα έιναι να νιώθω την χάρά της δημιουργίας ενός Ζ3 λίγο ξεχωριστού αλλά μου κόστισε και μια μικρή περιουσία (με σημερινές τιμές των Ζ3Μ ίσως να μπορούσα να έχω και 2 απο δαυτα τελικά...)
Για το αν άξιζε δεν πρέπει να σας πώ γιατί ενδεχομένως και να μην είμαι αντικειμενικός. Σίγουρα όμως δεν το 'χω μετανιώσει.
Και όταν καμιά φορά αρχίζω να με αμφισβητώ, αρκεί μια βόλτα...
thumb
Στα του Στράτου πάλι:
Κάπως έτσι τα βλέπει απο μέσα ο χειριστής της γνωστής πριονοκορδέλας:
:thumbsup:
Καλησπέρα από Διδυμοτειχο. Βρισκομαι 1080 χιλιόμετρα οδικώς μακριά από την ασπρουλα και δυσκολευομαι κάπως να απαντήσω και να κάνω διαγράμματα από το κινητό.
Αρχικά να πω ότι δεν ξέρω γιατί δεν υπάρχουν αφτερμαρκετ αντλίες. Η αγορά του 335 τουλάχιστον στην Αμερική είναι αρκετά μεγάλη
Τα Μπεκ μέχρι και πριν λίγο το προγραμα επαρκουσαν με duty cycle < 50%. Τώρα θα πρέπει να λογκαρω ξανά το κανάλι τους.
Θα ήθελα να κάνω και εγώ ένα μικρό οφ τοπικ μιας και δεν είναι το θέμα μας αυτό. Το 335 μαμά είναι πιο αργό σε εκκίνηση και πιο γρήγορο σε ρεμπριζ από ένα Μ3 αποδεδειγμένα. Το Μ3 μαζεύει την διάφορα μετά τα 180 και στα 220-240 έχει ισοφαρίσει την διάφορα. Πάντα για μη τσε ες ελ
Sent from my iPhone using Tapatalk
γεια σου Στρατακο..ελπιζω να εφτασες καλα επανω και να μην ταλαιπωρηθηκες πολυ! τωρα για τα διαγραμματα...καπου μας αφηνεις να πιασουμε το νοημα...μια βολτιτσα ομως, θα μας δωσει και την ουσια! να το χαιρεσαι ..φιλαρακι..και ελπιζω στην επιστροφη σου να κλεισεις αρκετα στοματα...!
ΥΓ.. βαλε καμια χαντρα και αγιασμο... υπαρχει και κακο ματι!
Μα'στα...
Στο θεμα μας τωρα.
Εδω κραταω το τευχος Οκτ του περιοδικου (τωρα κοιταω παλι το πρωτο ποστ του Στρατου που λεει "τευχος Νοε."). Δεν πειραζει, βιαστικα το πηρα, πηγαινοντας για δουλεια.
Στη στηλη "Dyno Fighters", εχει στα αποτελεσματα εναν Στρατο με 335i και 416ps. Μαλιστα. 'Νταξει, καλα ειναι...:D
Για να δουμε τον αλλο μηνα.
Τι αλλαξε απο τότε Στρατο, και πότε ηταν η πρωτη αυτη μετρηση ?
Αναλογως τα νουμερα τωρα, θα πεις να σου δωσουνε καμμια 5-ημερη τιμητικη !! :thumbsup:
Με την ευκαιρια, εχω πολυ καιρο (χρονια) να παρω το περιοδικο (και γενικα εντυπο).
Φαινεται πιο ποιοτικο σε περιεχομενο απο οτι παλιοτερα (αν θυμαμαι καλα).
Καλησπέρες από Βορεια και πάλι.
Η προηγούμενη δυναμομετρηση ήταν όντως 416.2 ps και 58.6 kgm ροπης η περίπου 586 Nm. Από τότε πέρα από την αλλαγή σκαστρας, τις διπλές εισαγωγές και το ψυγείο λαδιού που δεν προσφέρει ισχη έχει μπει πολύ διαφορετικό προγράμμα με εντελώς διαφορετική φιλοσοφία στην διαχείρηση καυσίμου και ανάφλεξης. Το προγραμμα είναι στην ουσία αυτό που έχει παίξει μεγάλο ρόλο.
Το νούμερο θα σας το ανακοινώσω σύντομα, μάλιστα θα έρθω σε συνενοηση με τον συντάκτη μήπως μπορέσω να το κάνω λίγο πιο νωρίς. Δεν είναι πολύ τραγικές οι διάφορες ιπποδυναμης όσο της ροπης που αν συνεχίσουμε έτσι ο συμπλεκτης θα μας αφήσει χρόνους σύντομα
Sent from my iPhone using Tapatalk
να γινει η αγορα αφτερμαρκετ και να καθεται στο ραφι.....για παν ενδεχομενο...