η 19αρα και 15αρα να ηταν , παλι στον υπνο μου θα την εβλεπα.
Πες λιγο τιμη για την 19αρα να ανατριχιασουμε!!!:hyper:
Printable View
Παιδια εχει φορεσει κανεις 18 ρελπικα της Ε46CSL?Πιστευω οτι το σχεδιο ειναι κορυφη!
Εμενα παντως οι προηγουμενες ρεπλικα m6 που ειχα 1.5 χρονο μου βγηκαν γερες!! παροτι και τις λακουβες μου τις ειχα "φαει" δεν χρειαστηκε να κανω ζυγοσταθμηση.
Μπορω να πω οτι οι παλιοτερες ζαντες ALUTEC που ειχα, στραβωναν πιο ευκολα, και ας ηταν και made in germany!
Tωρα εχω ρεπλικα csl, οι οποιες ειναι made in italy, το εχουν αναγλυφο πανω στην ζαντα, και οχι αυτοκολλητο.
Οι τελευταιες ειναι απο την εταιρια WSP, οι οποια βγαζει ρεπλικες για σχεδον ολες τις εταιριες της αγορας, εχω και ενα βιβλιαρακι με φωτο απο τις ζαντες που βγαζουν.
Τωρα αν ειναι πραγματικα ιταλικες η οχι, δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια!!
Ο χρηστος 330 θα ξερει να μας πει καλυτερα!
Υ.γ οι πρωτες να πω οτι ηταν απο Ταιβαν.
Τις εχει βαλει φιλος μου, αυτες στη φωτο ειναι, χωρις κανενα απολυτως προβλημα και ειναι πολυ ευχαριστημενος...thumbΠαράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο alexke46
Μπορείτε να αναφέρετε σαιτ (όχι Αμερικής, δεν συμφέρει) για αγορά ζάντας replica????
Είδα πως ο αγαπητός Joseph ανέφερε την WSP. Πρόκειται για μια σοβαρή εταιρεία με έδρα και εργοστάσιο στην Ιταλία η οποία κατασκευάζει μερικές από τις ανθεκτικότερες ζάντες replica.
Προσωπική εμπειρία δεν έχω, θυμάμαι όμως πολλούς με replica RS4 ζάντες της WSP στο προηγούμενο club οι οποίοι ήταν πολύ ευχαριστημένοι.
Κάποια στιγμή κοίταζα για Μ5 replica ζάντες για την Ε60 και απ' όσες είδα (οι περισσότερες κινέζικες), οι WSP ήταν οι καλύτερες με τεράστια διαφορά. Ζύγιζαν η καθεμιά 2 κιλά παραπάνω από τις εργοστασιακές αλλά δε μπορούσες να ξεχωρίσεις την OEM από τη replica. Τελικά βρήκα μεταχειρισμένες γνήσιες BMW σε άλλο σχέδιο κι αγόρασα εκείνες, η επόμενη επιλογή μου όμως θα ήταν οι ζάντες της WSP.
Βασίλη, ρίξε μια ματιά στο www.autorina.gr Είναι από Καλαμαριά. Δυστυχώς δεν τις έχει όλες ο καινούργιος κατάλογος, ενώ υπάρχει μια τάση να πολυδιαφημίζουν εκείνες με επίστρωση χρωμίου (μπλιαχ).
Eγω περυσι ειχα παει σε λαστιχα και μου ειπε οτι εχει ιταλικες και μολις τις εβγαλε απο το κουτι που εγραφε made in italy ,πανω τους δεν ειχε γραμμενο τιποτα.Τωρα απο που ειναι αυτες ξερει κανεις να απαντησει?
παιδια στην autorina δουλευα 2 χρονια!
ηταν επισημως αντιπροσωπος speedline τωρα φερνει ρεπλικα απο ιταλια(wsp)!
παραληλους εγκεφαλους steinbauer
καθως και τις ζαντες shmidt οι οποιες ειναι γερμανικες και καταπληκτικης αντοχης!!
εχει και καποιες της ιδιας εταιριες οι οποιες κατασκευαζονται απο ατσαλι(radinox)
με τα ιδια μου τα χερια βαρουσα το δειγμα(ζαντα) με την βαρια και εκανε σημαδι το σφυρι και οχι η ζαντα!!