Επίτημος προσελημένος ο Σνούπης. Ναι, οτι κάνεις έιναι μια αφορμή για έξοδο. Να πάμε να ξεμπουώσουμε λίγο ;)
Printable View
Επίτημος προσελημένος ο Σνούπης. Ναι, οτι κάνεις έιναι μια αφορμή για έξοδο. Να πάμε να ξεμπουώσουμε λίγο ;)
χαιρετω και παλι ολη την παρεα επειτα απο 25 μερες αποχης λογω διακοπων!καλο χειμωνα να εχετε...
στο θεμα μας τωρα,με το που γυρισα σημερα το πρωι η πρωτη μου δουλεια ηταν να παω στο συνεργειο να δω σε ποιο σταδιο βρισκεται το αυτοκινητο.ολα εχουν κουμπωθει επανω,το αμαξι παιρνει μπροστα κανονικα χωρις βλαβες χωρις τιποτα.αυριο μαλλον βγαινουμε δοκιμη και αν ολα πανε καλα την παρασκευη τελειωσαμε.επειδη ομως σιγουρα θα υπαρχουν καποια θεματακια(αυτα εχουν οι μετατροπες) εγω εχω στο μυαλο μου οτι απο βδομαδα θα το παρω και αν γινει και νωριτερα εχει καλως...μπορειτε να καταλαβετε νομιζω την ανυπομονησια μου μεχρι να καβαλησω το οχημα!τοσο καιρο στις διακοπες το ειχα ψιλοξεχασει,τωρα ομως ΚΑΙΓΟΜΑΙ!!!!
υγ:για οποιον ενδιαφερεται υπαρχουν πολλα πραγματα απο το αλλο 36αρι,δινεται ομως και ολοκληρο με οτι εχει επανω.θα ανεβασω θρεντ στην σχετικη ενοτητα οποτε βρω τον χρονο.
Άντε με το καλό Μάνο να βγει το τέρας στο δρόμο!!
σ'ευχαριστω ρε ζαχο!με νιωθεις αφου εισαι κι εσυ στην ιδια φαση...
μοτερ σασμαν πλυθηκαν με πιεστικο.το μονο που βαφτηκε σ αυτα ειναι το ψευτοκαπακο του μοτερ το οποιο εγινε με σπρευ.
τωρα τα υπολοιπα,διαφορικο,ψαλιδια ,γεφυρες κτλ πλυθηκανε κι αυτα στο πιεστικο να φυγει η βρωμια,υστερα ενα ελαφρυ τριψιμο και τελος βαψιμο κι αυτα με σπρευ thumb
Ζαχαρια τι εγινε ρε φιλε τελιωσες?