Το clio v6 ειναι οτι πρεπει για πιστα!!!μικρο,δυνατο και ευκινητο!!!ειδικα αν ειναι αγωνιστικο!!!
Printable View
Το clio v6 ειναι οτι πρεπει για πιστα!!!μικρο,δυνατο και ευκινητο!!!ειδικα αν ειναι αγωνιστικο!!!
Στις ευθειες καπως τον πλησιαζα ,αλλα στις στροφες χανοταν! Στριβει απιστευτα..
βασικά το συγκεκριμένο clio, έφαγε κάτι ψ@λίδι@ τρελά όμως απο τον μιχάλη
με το boxster, που θα το θυμάται για όλη του την ζωή...απο την λύσα του, του
έφυγε και κάνα δυο φορές.
το συγκεκριμένο αμάξι, είχε φύγει αρκετές φορές απο τον δρόμο, και αρκετές φορές
στα φρένα, ντουμάνιαζε τον τόπο απο την καπνίλα που έβγαζαν τα λάστιχα...υποθέτω,
πως οι σχέσεις του σαζμάν δεν πρέπει να είχαν την κατάλληλη κλιμάκωση για να τρέξει
μέσα στην πίστα των σερρών. η δική μου λογική λέει πως στα κατεβασίδια, οι τροχοί
μπλοκάριζαν τρελά, σαν να τραβάς χειρόφρενο ένα πράμα...έχει και το μοτέρ του πίσω,
πράγμα που το κάνει ακόμα πιο απότομο στις κινήσεις του...αν φορούσε κάνα σαζμάν
όπου η πρώτη βγάζει καμμιά κατοστάρα χιλιόμετρα και κάθε επόμενη ταχύτητα βγάζει
20 - 30 χιλιόμετρα, τότε αυτός αν έχει πχ τετάρτη με 160 χιλιόμετρα και κάνει κατέβασμα
στα φρένα πρίν πέσουν τα χιλιόμετρα του, τότε η τρίτη έχει μπλοκάρει, μιάς και είναι είδη
πάνω απο τα χιλιόμετρα που σπάει η ταχύτητα...εγώ πιστεύω πως αν είχε το συγκεκριμένο
λίιιιιιιιγο πιο μακρυά τρίτη, γιατί αυτή είναι και η ταχύτητα για αυτήν την πίστα που πάντα
σε φρενάρει σε ένα εξατάχυτο κιβώτιο, το αμάξι θα ήταν απλά τέλειο...απο εκεί και πέρα,
ο οδηγός σε κάποιες στροφές, θα πρέπει να περιοριστεί μόνο στην δύναμη των φρένων
που δεν είναι και ότι καλύτερο...κατά τα άλλα, το ρενάκι ήταν άκρως πορωτικό...
Επειδή τον τελευταίο καιρό έχω συχνή επαφή με πισωκινητο κεντρομηχανο, ένα mg tf , έχω να πω ότι είναι αρκετά διαφορετικό Απο την κλασική διάταξη που έχουμε συνηθίσει . Είναι πιο απότομα και δυστροπα στο όριο. Σαφώς και τα συμπεράσματα μου δεν είναι τόσο ασφαλή αφού βασίζονται σε ένα και μόνο αυτοκίνητο , αλλά επιβεβαιώνει την θεωρία των κεντρομηχανων και της συγκεντρωμενης μάζας