Καλημέρα παίδες!
Όλα καλά μέχρι χτες με το εργαλείο εώς ότου άρχισε να τρέμει το τιμόνι λες και είχε δονητή, μετά τα 70χμ/ω.
Να τονίσω τα εξής: φοράω λάστιχα 225/50/16 μπρος-πίσω ολοκαίνουρια κοντινεταλ και μπροστά αποστάτες 6,5 χιλιοστά χωρίς αφαλό (χειλάκι-πατούρα-όπως αλλιώς το λένε)
Πήγα σε λαστιχάδικο μήπως ήθελε ζυγοστάθμιση (το πιο πιθανό) και με το που έβγαλαν τη μπροστινή ζάντα τι να δω... το ελατήριο έγδερνε το λάστιχο!!! :shok: Επίσης ο αποστάτης που είχανε βάλει χωρίς αφαλό (χειλάκι-πατούρα-όπως αλλιώς το λένε) έβγαζε έξω τον τροχό με αποτέλεσμα να μη στηρίζεται στη βάση-οδηγό (5 χιλιοστά περίπου μόνο) και κυριολεκτικά έπλεε και στηριζόταν κατά κύριο λόγο στα μπουλόνια! Μίλησα με τους ... που αναλάβανε να μου φτιάξουν το αμάξι και μου είπαν να πάρω μεγαλύτερους αποστάτες. Πήρα μεγαλύτερους αποστάτες ( https://www.streetware.gr/product.aspx?id=4993 ) αυτούς συγκεκριμένα, λέγοντάς μου ότι το πρόβλημα θα διορθωθεί "μάλλον" δεν ήθελα να αλλάξω λάστιχα 600¤ και 3ων μηνών, καταλαβαίνεται. Όμως και πάλι τίποτα. Η τελευταία λύση μου λένε είναι να αλλάξω λάστιχα εμπρός και να βάλω 205/50/16. :facepalm:
Άλλαξα λάστιχα (για δοκιμή και μόνο) και δεν φαίνεται να έχει κάποιο πρόβλημα με τους παλιούς αποστάτες. Εάν βάλω αυτούς που πήρα θα έχει μεγάλη διαφορά? Μπορείτε να μου δώσετε κάποια συμβουλή σχετικά?
Υ.Γ. Μα καλά, ο μ@λ@κ@ς ο ευθυγραμμισας και ο "μάστορας" που τα έβαλε δεν είδε ότι έχει πρόβλημα να μου το πει? Αφού ισχυρίστηκαν ότι το πήγαν και βόλτα.... :ranting2: :ranting2: :ranting2: