Εγω εβαλα απο 3,38 σε 3,23 οταν εσπασε το δικο μου. Μπηκε χωρις παντεντες αποσο ξερω αλλα δεν ειχε και μεγαλη διαφορα απ οτι θυμαμαι. Στις 3000 στοφες αν θυμαμαι καλα ειχε 111 χλμ.
Printable View
Εγω εβαλα απο 3,38 σε 3,23 οταν εσπασε το δικο μου. Μπηκε χωρις παντεντες αποσο ξερω αλλα δεν ειχε και μεγαλη διαφορα απ οτι θυμαμαι. Στις 3000 στοφες αν θυμαμαι καλα ειχε 111 χλμ.
Ποια τετρακυλινδρα φορεσαν μεγαλο καβουκι?
Όλες οι κούπες ημιαξονίων ή ''αυτάκια'' διαφορικού δεξιά και αριστερά ταιριάζουν σε όλους τους τύπους διαφορικών είτε μεγάλο είτε μικρό καβούκι...
Δλδ μπορώ να ταιριάξω κούπες ημιαξονίων από διαφορικά με μεγάλο καβούκι με βήμα 2.93 ή 3.07 ή 3.38 ή 3.15 σε μικρό καβούκι και έτσι τοποθετούνται ολόκληρες οι γέφυρες από τα μεγάλα μοντέλα σε μικρότερα χωρίς να χρειαστεί να γίνει τροποποίηση στο υπάρχον μαμίσιο διαφορικό ή τον κεντρικό άξονα...
π.χ.: Μπορώ σε ένα 316 να βάλω γέφυρα ολόκληρη πίσω από 330 με το ίδιο το διαφορικό του 316 αλλάζοντας μόνο τα αυτάκια - κούπες του διαφορικού για να ταιριάξουν τα ημιαξόνια τα μεγάλα και κρατώντας ατόφιο τον κεντρικό του 316....
εγω παντως οταν ψαχτηκα λιγο με τα διαφορικα ειδα οτι μεχρι κ στο 320ci εβγαινε με μικρο κ μεγαλο καβουκι απο εκει κ πανω μονο μεγαλα καβουκια....υπαρχει τεραστια διαφορα μεγεθους ειναι αλλη μιση φορα και...τα ημιαξονια επισης 2πλα...τωρα πως θα ταιριαξουν το ενα μεσα στο αλλο δεν ξερω....για παιχνιδι παντως 3,38 ειδικα σε επαρχιακο δρομοειναι μανα γλυκια....το απολυτο ντριιφτ...ωρεσ ωρες κουμπωνεις κ 3η με τις παντες....αν αποζητα αυτο κ μονο κ δεν κανεις καθολου ταξιδια βουρ...εγω το μετανιωσα που το πουλησα κ το μακρυνα....βεβαιατωρα το αμαξι απλωνει....καταπινει το κοντερ κ κανει χρονο στο 400αρι...αλλα δεν υπαρχει παιχνιδι....με 2ρα μονο σε καμια ανοιχτη στροφη κ παντιλικι με 70-80....ασε που στα πολυ κλειστα κομματια συμπλεκταρεις για να ξυπνησει....