για να βγαζεις τοση κακια μαλλον δεν βγηκε καλη επιδοτηση... ελα πες την αληθεια αλκατελ?
Printable View
Οχι...Περιμένω διορισμό ρε...Τι με πέρασες?Ψιλικατζή?:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Το κακό είναι ότι το έχουμε στο DNA μας... όλοι συμφωνούμε με τον Στάθη, αλλά όχι για εμάς... για τους άλλους...
Ολοι πρέπει να είναι ειλικρινείς και να πληρώνουν τους φόρους τους... αλλά εγώ δεν πληρώνω τίποτα, γιατί είμαι πολύ έξυπνος για να πληρώνω ένα κράτος που δεν μου προσφέρει τίποτα.
Ολοι πρέπει να στηρίζουν την αγορά της χώρας τους και ειδικότερα της περιοχής τους, για να μην φεύγουν τα λεφτά μακριά... αλλά εγώ δεν είμαι χαζός, παίρνω το αυτοκίνητό μου, κάνω 50 χιλιόμετρα, στριμόχνομαι σε ουρές και ψωνίζω φθηνότερα στα εκπτωτικά χωριά... ότι δεν βρίσκω εκεί, τα παραγγέλνω στο Ιντερνετ και ας πετάω τα μισά που δεν μου κάνουν.
Ολοι πρέπει να οδηγούν πολιτισμένα... αλλά εγώ είμαι πολύ καλύτερος οδηγός από αυτούς και επιτρέπεται να κάνω ότι μου γουστάρει στο δρόμο με κίνδυνο τις ζωές όλων.
Πρέπει να μου δίνουν προτεραιότητα όταν είμαι πεζός στις διαβάσεις... αλλά εγώ βιάζομαι και δεν μπορώ να περιμένω τους χαζούς να περάσουν.
Κανείς δεν πρέπει να διπλοπαρκάρει... αλλά εγώ είμαι γρήγορος... ένα λεπτό θα το αφήσω...
Πάω ανάποδα στον μονόδρομο, αλλά γίνομαι θηρίο αν κάποιος άλλος πάει ανάποδα στον μονόδρομο που κινούμε...
Κανένας δεν πρέπει να πετάει σκουπίδια στους δρόμους... αλλά μιάς και δεν με βλέπει κανείς, τι να το κάνω το ποτήρι του καφέ που ήπια, μέσα στο φρεσκοπλημένο αυτοκίνητό μου?
Ολοι θέλω να αγοράζουν από το μαγαζί μου, αλλά εγώ δεν αγοράζω τίποτα από την γειτονιά μου... δεν είμαι κορόϊδο... τα αγοράζω από αλλού φθηνότερα και αυτοί οι κλέφτες να τα πουλήσουν αλλού και να μου φέρουν εμένα τα λεφτά τους...
Ολοι ξέρουμε το σωστό... αλλά ωχ αδελφέεε, εγώ θα σώσω την Ελλάδα.
Δυστυχώς φίλοι μου... είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ !!!
To ποστ του Νικου μου θύμισε αυτό:
https://www.youtube.com/watch?v=9qJ07lXjwwM
Φιλε Δημητρη ο καθενας κανει κουμαντο στην τσεπη του.
Μην "πιανεσαι" απο μεμονομενες λεξεις ή φρασεις.
σωστα τα λες αλλα οχι να μου τη λεει επειδη ΕΓΩ ψάχνομαι !
αν καποιοι ειναι ευχαριστημένοι με τις τιμες της ΒMW στο
Ελλαδισταν τοτε καλα κανουν δικαιομαι του καθενος ,αλλα οχι και τυπακια σα και μενα
φερανε την Ελλαδα εδω που ειναι ποιοι εμεις που αγοραζουμε τακακια, κλπ ,κλπ απο εξωτερικο μαλλον καποιοι ειναι βαθια νυχτωμένοι με το τι γινετε !!
(θα μιλαω-γραφω και ας ειμαι ενα σταδιο πριν τη διαγραφή)
Δυο παρατηρήσεις για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις και παρεξηγήσεις.
Πρώτον κανείς δεν είπε ότι θα σε "διαγράψει" ούτε και κινδυνεύεις απο κάτι τέτοιο,αν δεν υπάρξει παραβατική συμπεριφορά.
Δεν ξέρω απο που (ίσως απο κάπου αλλού?), αρκετοί έχουν αυτή τη λογική της διαγραφής επειδή υπάρχει διαφωνία.Αυτό είναι καθαρά φασιστικό!
Δεύτερον ο χώρος εδώ είναι δημοκρατικός και καθένας λέει με ευπρέπεια την άποψη του.Είτε συμφωνεί,είτε διαφωνεί με κάποιον άλλο ή με κάποια άλλη άποψη/τοποθέτηση.Κουβέντα κάνουμε και σίγουρα θα υπάρξουν διάφορες απόψεις...
Φιλικά Βασίλης :original:
Ποιος από εσάς δεν έχει δοκιμάσει εφαρμογή πριν την αγοράσει?
Ποιος από εσάς δεν έχει παρανομήσει ούτε μια φορά?
Ο αναμάρτητος υμών πρώτος τον λίθον βαλέτω.
Όλα αυτά τα περί ενισχύω την τοπική αγορά, ισχύουν κυρίως για την πρωτογενή παραγωγή.
Η μεταπώληση αγαθών που κατασκευάζουν τρίτοι είναι άλλου παππά ευαγγέλιο.
Να ψωνίσεις φίλε μου από τη γειτονιά σου, που πουλάει ελληνικά προϊόντα και όχι από τη γειτονιά σου που πουλάει αμερικάνικα ή εισαγώμενα.
Να πάρεις ντομάτα κρήτης, ώστε ο κρητικός να αγοράσει πατάτες νάξου και ο ναξιώτης να αγοράσει κουφώματα από τον ξυλουργό και ούτω καθεξής.
Εφόσον δεν υπάρχει πρωτογενής παραγωγή στα είδη για τα οποία συζητάμε, η θέση του Στάθη είναι λάθος.
Ο κάθε ένας κοιτάζει το κέρδος του. από τον καταναλωτή μέχρι και τον έμπορο. ΟΚ, να είμαστε αλτρουιστές, αλλά σε σωστή βάση. Διότι αλλιώς είμαστε κορόιδα.
Για παράδειγμα.
Ο Κώστας (Monsta) έχει ένα κατάστημα που προσφέρει υπηρεσίες αλλά και προϊόντα. Τα προϊόντα του είναι κατασκευής εξωτερικού και πωλούνται και τοποθετούνται και από Χ άλλους.
Εγώ θα διαλέξω τον Κώστα, ακόμα και αν είναι ακριβότερος, διότι προσθέτει στα προϊόντα που πουλάει προστιθέμενη αξία (added value).
Ποια είναι αυτή?
Η ποιότητα των υπηρεσιών του αλλά και ο τρόπος αντιμετώπισης του πελάτη.
Εκεί θα τα ακουμπήσω.
Αν όμως ήθελα να πάρω μόνο το προϊόν χωρίς υπηρεσία γιατί θα έφτιαχνα κάτι μόνος μου, τότε γιατί να πληρώσω παραπάνω? Επειδή ο Χ έχει αυξημένα κόστη? Επειδή θέλει να βγάλει μεγαλύτερο κέρδος?
Επειδή λοιπόν είμαστε μια χώρα όπου σε πολύ μεγάλο ποσοστό πουλάμε (διότι παράγουμε) κυρίως αέρα, τα χρήματά του ο κάθε ένας από εμάς πέραν από το γεγονός ότι μπορεί να τα διαθέσει όπως νομίζει, καλό θα ήταν να τα διαθέσει σε όσους παράγουν και σε όσους προσφέρουν καλές υπηρεσίες. Όλα τα άλλα κατά την ταπεινή μου πάντα γνώμη, είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
και εγώ διαφωνώ με τον Στάθη. Είμαι από τους άλλους καπνίζω τσιγάρα αμερικάνικα και φορώ νάιλον κάλτσες