φαινεται ωραιο εμφανισιακα.αλλα ψαξε το για τρακαρισμα γιατι φοραει ενα μπροστινο φαναρι μπος και ενα HELLA (με το χαμογελο)
Printable View
το φαναρι μπος ειναι το εργοστασιακο μιας και τα πρωτα facelift E30 φορουσαν χωρις χαμογελο και οπως αναφερεται στην αγγελια , λεει μοντελο 1/ 1988
το παλιο μου Ε30 που ηταν 6/1988 ειχε και αυτο μπος χωρις χαμογελο
σωστη η παρατηρηση!
μπορει απλα να εχει αλλαξει απο ενα φαναρι γιατι εσπασε απο καποιο πετραδακι εως ολη την αριστερη πλευρα
κοιτα και προς VW MK2 πλευρα , απλα ειναι δυσκολο να βρεις με AC σε λιγα κυβικα , μιας και τα Gti 16v & 8v με μηχανικο ψεκασμο καινε τα αντερα τους! (παθων), εκτος αν βρεις καποιο 1800 8v motronic η καποιο 1600gt με motronic και AC
Από αυτά τα Ε30 που αναρτήθηκαν αυτό φαίνεται να είναι το πιο σένιο.
Όπως λέει και ο bass το μοτέρ κατά 99% είναι από Ε36, επίσης κάτι πρέπει να παίζει και με το air condition (είτε ημιτασιόν είτε κάποια πατέντα) γιατί το μαρκούτσι που φεύγει από τον κομπρέσορα δεν είναι τόσο μακρύ.
Οι σωληνώσεις όμως φαίνονται να είναι οι χάλκινες ( ; ) του μαμά, τα ημιτασιόν (DIAVIA) συνήθως είχαν πλαστικές σωληνώσεις.
Μιας και μιλάς για πούντο/ούνο κλπ, να προτείνω τότε το Renault Clio πρώτης γενιάς?
Κάτι σαν αυτό:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/1818077/
Ιδανικό στα 1400 κυβικά με 78 άλογα, έμμεσου ψεκασμού (το 1200 αρχικά ήταν καρμπυρατεράτο). Έχουμε στην οικογένεια ένα τέτοιο, αγορασμένο καινούριο τέλη του '90 με κάτι παραπάνω από 320.000km. Δε σπάει, δε χαλάει, δεν καταλαβαίνει τίποτα!
Τράβα ρε που θα μου πεις το Clio κουρελού! Ρε, ξέρεις τι ανάποδα έχει να μαζέψει ο άνθρωπος στην προνομιακή τιμή των 1000¤? Ρε, ο γάλλος είναι υπερστροφικός, ρε. Έχει ψυχή, ρε! :D
Και δε μου λες ρε παλικάρι, ο μύθος πόσο καίει?
Μεταξύ σοβαρού και αστείου, το Clio δεν βγαίνει από την πόλη καθόλου πλέον και με το βαρύ πόδι του πατέρα κινείται γύρω στα 7.5 με 8l/100km αστικό κύκλο!
έτσι ειναι τά παλιά bmw τρώνε πολύ δε συμφέρει πλέον να τά χεις για να κάνεις τ δουλειά σ παρά μόνο για τ κ@)λα σ κ γω είχα/έχω αρκετά μικρά(σαξο, κορσα, getz, picanto) αυτοκ στ κατοχή μου αλλά όπως τά bmw δ εκαιγε/καίει κανένα όσο κ να τά πάταγα/πάταω λογο μικρότερου βάρους + κυβισμού
Λοιπόν με νευρική οδήγηση ,και κάποια ξεσκίσματα 2-3 μες την βδομάδα. Ε30 σημειώσατε 12.6
με νευρικη οδηγηση σημειωσατε 12,6 και 2-3 κολωνες που μαζεψε απ τον γαλλο!