Με αυτα που του γραφεις οχι Μ3 θα παρει ουτε στο φορουμ δεν θα ξαναμπει αχχαχχα
Printable View
Τα μεταξωτα βρακια.. ξερετε τι κωλους θελουν. Το οτι τα αμαξια εχουν ξεφτυλιστει δεν σημαινει πως επεσε και το κοστος συντηρησης. Καποτε τα Μ3 ηταν απλησιαστα, με βαρβατη συντηρηση. Οι τιμες πεσαν, η συντηρηση στα ιδια (και χειροτερα λογω αυξησης ΦΠΑ και μειωση μισθου απο τοτε).
εγω ψαχνω μ3 παντως μετα απο ολα αυτα, να ναι καλα το αφεντικο μου!
Πρώτα θα πεθάνει απο την πείνα το αφεντικό , και μετα θα πεινάσει ο υπάλληλος ... Έτσι κάνουν οι σωστές επιχειρήσεις !
και που να δείτε σε λίγο καιρό τι έχουν να εμφανιστούν...υπάρχει κόσμος που δεν ξέρει
όχι τι είναι το car.gr, αλλά τι είναι το ιντερνετ...υπάρχουν τόσες επιταγές διαμαρτυρημένες,
που πλέον αυτοί που έχουν να λαβαίνουν, κατάσχουν ότι βρούν μπροστά τους...έχω
συνεργάτη που έχει κλειδωμένο cayenne turbo, για χρωστούμενα 18 χιλιάδων στην
αποθήκη του.
άλλος πείρε ένα s500 του 2008 για χρέη 16 χιλιάδων. το πιο τραγικό, είναι ένας που
πείρε Ε200 του 2005, για χρέη 6 χιλιάδων...ο τρίτος το κράτησε για την πάρτη του :th_Laie_67-1:...
οι άλλοι δύο, κοιτάνε να πάρουν τα λεφτά τους και γυρνάνε απο μάντρα σε μάντρα...
κάτσε και θα δείς τι έχει να γίνει αν ανακαλύψουν όλοι αυτοί το car.gr θα βλέπουμε
Μ3 για 3 χιλιάρικα.thumb
Λες να δούμε Ε46 Μ3 φθηνότερο από Ε30 Μ3 ? :shok:
??????????????μα οι τιμές στα γνήσια Μ3 Ε30, είναι μακράν ακριβότερες απο τα γνήσια
Ε46...εδώ και οι μετατροπές τύνουν να γίνουν ακριβότερες αν δεν έχουν γίνει ήδη. το
ένα είναι δυσεύρετο, το άλλο πουλήθηκε με το τσουβάλι...εδώ μέχρι και τα csl που έχουν
πουληθεί, πουλήθηκαν εξεφτελιστικά!!!αυτό είναι κάτι το περίεργο για μένα. ένα αμάξι
σαν το csl, θα έπρεπε να κρατάει γερά την τιμή του...τελικά μου φαίνεται απο ένα σημείο
και μετά, όποιος να'ναι τραχανάς έπαιρνε ότι να'ναι!!!