το μονο που θα καταφέρουμε γιώργο είναι να μας χλευάσει ο κάθε Χιος στο τσοντοκάναλό του τη νύχτα ...
Printable View
Δεν έχει να κάνει μόνο με τους ιδιώτες αυτό το μέτρο, αλλά με τόσο κόσμο επαγγελματίες και αντιπροσωπείες στον κλάδο του αυτοκινήτου, όπως επίσης και συνεργεία-ανταλλακτικά και όλα όσα γυρίζουν γύρω απο αυτό..
όλο αυτόν τον κόσμο τον αφορά το μέτρο αυτό διότι σε μια χώρα που σβήνει συνεχώς η αυτοκίνηση που την έχουν κάνει είδος πολυτελείας κοπανάνε μέτρα τα οποία είναι τελείως παράνομα και δεν έχουν καμία βάση..
κανονικά όλος αυτός ο κόσμος πρέπει να κατέβει άσχετα τώρα αν είναι με τζίπ ή οτιδήποτε άλλο..
δηλαδή θα πρέπει να τα κρύβουμε τα τζίπ ασ πούμε? γιατί ? το έκλεψα ?
Τον Ιούνη Ιούλη που θα βγουν οι φόροι εισοδήματος γενικά εκει να δείτε κλάμα....
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=16830
Γιατι εχω bmw.
Ουτε την εκλεψα, ουτε μου τη χαρισανε (οπως συνηθως γινεται και στις δυο περιπτωσεις για τους βουλευτες μας).
και κάτι ακόμα..όσο αναφορά την ΤV. Εγώ προσωπικά πιστεύω οτι δεν είναι απαραίτητο να σε καλύψει η τηλεόραση για να διαμαρτυρηθείς για ένα μέτρο. Γιατί στην Ελλάδα δυστυχώς έτσι το έχουμε συνδέσει όλο αυτό..
σκοπός είναι να πάει σε αυτούς που υποτίθεται είναι αρμόδιοι και να κάνουν κάτι..με το να καλύψει η τηλεόραση ένα γεγονός το οποίο θα το δουν οι συνταξιούχοι στις ειδήσεις των 8 δεν μου λέει τίποτα προσωπικά..
Μη φοβάστε θα έρθουν τα κοράκια (TV)...
Καποια σελίδα ρε παιδιά στο FACEBOOK
Δεν είναι διαμαρτυρία για τα κυβικά είναι για το άρμεγμα .....!!!! :thumbsdown:
Χωρις να το παιζω ξερολας,κακεντρεχης και επειδη ζουμε στην ελλαδα, με την νοοτροπια να πεθανει η κατσικα του γειτονα οι μισοι θα λενε αφου εχεις πενφε πληρωνε οτι χαζομαρα κατεβει στον στουρναρα.
Μπραβο στην προσπαθεια παντως και μακαρι να γινει κατι.
πολύ σωστός εισαι Στελιο και προσωπικά με πείθεις απόλυτα.
μπορούμε να την επικοινωνήσουμε στα ΜΜΕ αυτη τη λογική ? Μπορούμε να εξηγήσουμε οτι το 520 Ε39 του 96 δεν αποτελεί πολυτελή διαβίωση ? Οτι η συντήρηση του δεν ξεπερνάει αυτή ενός Laguna 1,8 ? Το Βλέπω δύσκολο όταν εχεις απέναντί σου αδηφάγους κονδυλοφόρους και μικροφωνοφόρους λαικιστες που αναμασανε σε 24ωρη βάση την δυστυχία που προκλήθηκε στο μέσο έλληνα από τη μείωση μισθών και συντάξεων, αντί να μιλάνε γιά την καταστροφή της ιδιωτικής οικονομίας ? Το βλέπω δύσκολο ...
Ευχαριστώ Πάνο..
εγώ το ξέρω το καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που λες..και το παράδειγμα είναι σωστότατο..
Γιαυτό και είπα για την τηλεόραση και τους δημοσιογράφους, γιατί δυστυχώς μόνο κίνδυνο δημιουργούν..Μπορεί να πάρουν 10 συνεντεύξεις απο ανθρώπους οι 9 να είναι απολύτος σωστοί και αντικοιμενικοί και ο ένας που θα πεί κάτι άλλο αυτόν θα βγάλουν στις ειδήσεις..
Τέλος θα σχηματιστεί η γνώμη αυτού..Πιστεύω να γίνομαι κατανοητός σε αυτό που λέω..
Οι εταιρίες με τα καυσιμα έχουν δύναμη, μεγάλη δύναμη σε επίπεδο επιρροής στην διαμόρφωση ακόμα και νόμων.
Ισως αν λάμβαναν ένα μήνυμα απο σοβαρή - έστω και περιοδική- πτώση πωλήσεων...
Οχι οτι δεν υπάρχει πτώση πωλήσεων και στα καυσιμα αλλά κι αυτή που υπάρχει είναι "προϋπολογισμένη" ωστε να είναι διαχειρίσημη.
Για να "κουνήσουν τα πράγματα" θα πρέπει να βιώσουν τέτοια πτώση που θα τους ταρακουνήσει για τα καλά.
Π.χ. Τί λέτε να γινόταν αν για 1-2 εβδομάδες όλα μαζί τα Ι.Χ. στη χώρα έμεναν ακίνητα ;
Σαν ένα πρώτο "μήνυμα" το εννοώ.
Κοιτά να δεις που στο τελοσ θα αρχίσω να ψάχνω τα κλεφτρονια να τους πω κι ευχαριστω
μαγκες η τηλεοραση ειναι δυναμη.το θεμα δεν ειναι να γινει μια συγκεντρωση και μετα τα παιδακια σπιτι τους.το θεμα ειναι να γινει....Θ Ε Μ Α.
πρωτον ξεχνατε οτι ολοι στα καναλια εχουν 2-3 αυτοκινηταρες? τους τσουζει και αυτους μαζι με τα ακινητα.για να φτασει ομως στα κεντρικα πρεπι να γινει μεγαλο θεμα...μεγαλο νταβαντουρι.αν δουν οτι υπαρχει προσελευση τοτε θα το αναδειξουν.απο την στιγμη εκεινη θα φωναξουν και ενα εκρποσωπο και ετσι φτανει στον λαο το νοημα της οργης κα της δρασης.δεν μπορουν να αγνοησουν το θεμα οι μεγαλοι δημοσιογραφοι,πρωτον γιατι τους συμφερει προσωπικα και δευτερον γιατι εχουν συμφερον για ειδηση,για να πουλησουν κατι φρεσκο.
τελος το θεμα δεν εχει να κανει με τα κυβικα αλλα με τα μετρα τα ιδια συν τους υπολοιπους φορους.εξαλου αν γινει οργανωμενα δεν θα ειναι μονο τα μπεμπε και τα αλλα πριμιουμ αλλα θα ακουθησει ο καθενας με οτι εχει.
ομως...για να πετυχει αυτο θελει πολυ οργανωση και σχεδιο.να γινει λιγο μακρια ημερομηνιακα.
να μαζευτουν καταρχην οι μοντ των φορουμ και αλλων εθελοντων να συμφωνησουν μεταξυ τους.πρωτα εμεις απο μπεμπε,μετα οι αλλες μαρκες.αφου τελειωσουμε με φορουμ να γινει κρουση σε βενζιναδες,εισαγωγεις ,επαγγελματιες.οπως ειπατε και οποιον αλλον θιγουν τα μετρα.
και ολοι μαζι να συμφωνησουν τι απαιτουμε και τι θα δηλωσουν στους δημοσιογραφους και να γραφτει σε μια ανακοινωση.αφου συμφωνησουν ολοι αυτοι,ο καθενας μας να βγαλει φωτοτυπιες και να τις μοιρασει σε οποιον ξερει.
μενει ενα θεμα που για μενα ειναι ερωτημα,αν θα πρεπι να μαζευτουμε και να παμε αιφνιδιαστικα...ετσι υπαρχει ο κινδυνος να μας σταματησουν μακρια απο τον προορισμο που θα οριστει η'...να σταλθει ενημερωση και συνενοηση με στρουμφ για να προετοιμαστουν για διακοπη κινησης και για να μην υπαρξουν απροσμενα νευρα.
αν θελουμε να γινει κατι πρεπει να ειναι οργανωμενο,χωρις συνδικαλιστες και κομματαρχες μεσα στους αντιπροσωπους που ενδεχομενα να ζητησουμε να ακουστουν και να εχει διαρκεια,οσο παει.καλα ειναι να γινει σαββατοκυριακο μια ανοιξιατικη μερα.
τα εγραψα και το ευχαριστηθηκα...ετσι !
Επανέρχεται ο φόρος επί των στοιχείων πολυτελούς διαβίωσης των φορολογούμενων.
Tο Yπουργείο Οικονομικών κινητοποιήθηκε και με διάταξη που προσέθεσε στο πολυνομοσχέδιο που κατέθεσε στη βουλή επαναφέρει το φόρο που είχε καταργηθεί.
Η νέα μορφή του φόρου έχει ως εξής:
Υπολογίζεται, όπως έγινε και το 2011, με συντελεστή 5% επί της ετήσιας αντικειμενικής δαπάνης (τεκμήριο) για τα Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα ηλικίας έως 10 ετών με κυβισμό 1.929 έως 2.500 εκατοστών).
Το θέμα είναι επί ποιών τεκμηρίων.
Έχω μπερδευτεί!
Είναι αυτά:
https://www.4troxoi.gr/default.php?p...3&art_id=12229
(μειωμένα που είχαν πει)
Ή αυτά:
https://www.autotriti.gr/data/news/p...ews/109353.asp
Για το 2014 πάντως λένε ότι πάει η εισφορά, οπότε αν κατάλαβα καλά δε θα πληρώσουμε φέτος.
Μήπως τελικά ρίξουν τα τεκμήρια?
Παρά την περιρρέουσα έντονη φημολογία, για σημαντική μείωσή τους, τα τεκμήρια διαβίωσης του 2013, στα οποία συμπεριλαμβάνονται και αυτά των Ι.Χ. αυτοκινήτων παρέμειναν αμετάβλητα, σε σχέση με το 2012.
https://www.autotriti.gr/data/news/p...ews/109353.asp
Τα Τεκμήρια παρέμειναν όπως ισχυαν για πέρυσι.
Ακουω τωρα οτι η εισφορα περιλαμβανει και τα υβριδικα.
Φατε τη στον κωλο αλλη μια φορα.
Δλδ, λεξους 430 τελη κυκλοφορια υβριδικου, εισφορα βαση κυβικων.
Το ειπαν τωρα στο μεγκα.
Διαβαστε αμα αρχισε το Downsing και εδω να δωσουμε τα πενβε να παρουμε Jaguar.
https://www.zougla.gr/automoto/artic...00-ke-1800-kek
Στο υπουργειο οικονομικων πρεπει να συμβαινει ενα απο τα 2 παρακατω
1)Ειτε γ@μιουνται οι μανες τους για 5 ευρω και δεν τους φθανουνε τα χρηματα.
2)Ειτε πουλανε τον κωλο τους σε πιατσες για 5 ευρω και παλι δεν τους φθανουνε τα χρηματα.
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
απ'τα νευρα μου γελαω βασικα.....τι να πω..ωρα για βαλιτσες και Μοναχο.
ποιός τα παίρνει το δίλιτρα + bmw πιά βρε Λεω ? Κανένας ...
εγώ λέω (χωρίς καθόλου πλάκα) να εκμεταλλευτούμε αυτό που έχουμε ήδη φτιάξει και που δεν κοστίζει και τίποτα, την καλή μας παρέα. Να ανταλλάσσουμε μεταξύ μας αυτοκίνητα, είτε μόνιμα, είτε περιστασιακά. Ανάμεσα σε πολλά από τα μέλη μας έχει αναπτυχθεί εμπιστοσύνη.
παραδείγματος χάριν, εμένα το 520 μου περισσεύει πλεόν, είναι πολυ μεγάλο γιά τις ανάγκες μου, αν κάποιος φίλος το χρειάζεται και μου δίνει ένα Ζ4 ή ένα Ε46 κουπέ, μιά χαρά μπορούμε να τα βρούμε.
γιατί να αναγκαστεί κάποιος να το σκοτώσει γιά να πάρει άουντι ? Είμαστε αρκετοί και είμαστε δεμένοι εδώ μέσα, ας το εκμεταλλευτούμε. :original:
Γιαννη ενα μαθημα εμεινε στην γυναικα για το πτυχιο(ιατρικη) οταν το παρει θα τα βαλουμε κατω και θα αποφασισουμε, δεδομενου της τρομεροτατης αναγκης για ιατρικο προσωπικο στην Γερμανια και της δικης μου δουλειας θα υπαρξει αμεση αποκατασταση. Εκτος και αν παει πολυ καλα(που μαλλον θα παει) κατι που ετοιμαζουμε..δεν ξερω..κανεις δεν θελει να ξενιτευτει αλλα εχουμε μπλεξει εδω με τους αλητες!
Εγω παω να του χωσω τα δερματα σημερα και παμε για 20ετια.
Εγω πάντως με το 335 ''την εφαγα στον κώλο'' μπορώ να πω.
Η λύση πλέον ειναι ή πώληση για ενα κομματι ψωμί ή μετατροπή κινητηρα (πραγματική ή εικονική).
Η σταγονα αυτη ξεχείλισε το ποτήρι....