ναι
οχι
Ανταλλαζω σεατ ιμπιζα 1,2 ντιζελ, καινουριο 0χλμ, με χειροκινητο Μ3 92αρι.
![]()
vagmag (13-01-13)
Δεν χρειάζεται αφού δεν περνάει εδω.
φαίνεται απο το vin η ημερ παραγωγής.
Sent from my iPhone using Tapatalk
A4 2.0 TFSI FWD B7
- M3 E46 sold
ε ναι εντάξει εγώ απλά το έκανα και πήγα μετά στην εφορία για να το καταχωρήσουν σαν 2003 και οχι 2007 και έφαγα άκυρο μιας και ο υπάλληλος μου λέει κοιτάμε μόνο την πρώτη άδεια στην ελλάδα και οχι τι μοντέλο είναι..
καλά ρε του λέω και άν φέρω ένα αμάξι 20ετίας απ την γερμανία και το ταξινομήσω θα φαίνεται μοντέλο 2007 δηλαδή?
Μου λέει ναι ακριβώς..Λάθος λέει αλλα έτσι είναι και τα γνωστά μην τα λέτε σε μας δεν είμαστε αρμόδιοι ώς συνήθως την ίδια καραμέλα..
Ειτε το γραφει ειτε οχι δεν το λαμβανουν υποψιν, καθως οπως σας ειπα η εφορια λαμβανει μονο την πρωτη ημερομηνια εκδοσης στην Ελλαδα. Μην εχετε ελπιδες οτι κατι θα αλλαξει αν το γραφει. Εγω μεχρι και την ταξινομηση απο το Υπουργειο τους πηγα και δεν ιδρωνει το αυτι τους. Τωρα και με την επαναφορα του φορου "πολυτελους διαβιωσης" (θα θελα να ξερω ποιος μ@λ@κας απο το υπουργειο ειχε αυτην την φαεινη ιδεα να τον ονομασουν ετσι και να συμπεριλαβουν και τα αυτοκινητα σε αυτο......φωστηρας) εχουν να λαβαινουν για καποια χρονια ακομη καθως τα περισσοτερα αυτοκινητα ενω στην πραγματικοτητα κλεινουν δεκαετια συντομα θα συνεχισουν να πληρωνουν για αρκετα χρονια ακομα
![]()
Είχα ρωτήσει κ εγω το μάντρα μου το 2006 πως κ γράφει 6 κ όχι 3 κ μ λέει έτσι είναι.
Κ είπα τότε α καλλααα μπούρδε@οκρατος
A4 2.0 TFSI FWD B7
- M3 E46 sold
δεν παει άλλο αυτή η κατάσταση , η παρανοια σε όλο της το μεγαλείο, δηλ. οποιος πηρε διλιτρο έχει πολυτελή διαβίωση ? έχουμε βάλει το γα...νο κωλοκράτος νταβαντζή στη τσέπη μας και κανείς απο αυτα τα καθάρματα που μας κυβερνουν απο το 74 ως σήμερα δεν έχει τιμωρηθεί...ας αντιδράσουμε επιτέλους να φυγουν οι δοσίλογοι γιατι τον πατο δεν τον εχουμε δει ακόμα.
Αστο, είναι αυτο που λέμε
Σπαρτιάτες, καμμια σχέση εμείς όλοι.
A4 2.0 TFSI FWD B7
- M3 E46 sold