Αυτή την Ελλάδα θέλουμε.
https://www.youtube.com/watch?v=A40iNV_e7DU
Printable View
Αυτή την Ελλάδα θέλουμε.
https://www.youtube.com/watch?v=A40iNV_e7DU
Δέν μας λές ποιοί είναι αυτή η μαφία να μάθουμε και εμείς???????
τους ξέρεις δλδ????
Έλεος!!!!!!! τους πήρε όλους η μπάλα και γράφει ότι θέλει ο καθένας χωρίς να έχει ιδέα.
Καταλαβαίνεις φαντάζομαι πώς όλα έχουν τα όρια τους και χαρακτηρισμοί
αυτου του είδους αποτελούν εξύβριση μέ ότι αυτό συνεπάγεται.
https://www.troll.me/images/crossing...p-trolling.jpg
Κανονιστε να κλεισει το θεμα οπως η επικαιροτητα και τα αθλητικα.
Πραγματικα τοσα χρονια δεν το εχω καταλαβει αυτο το πραγμα.
Καποιος βλεπει μια αποψη που τον ενοχλει για τον α ή β λογο.
Γιατι δεν την προσπερναει να παει στο καλο και να ασχοληθει με κατι αλλο που δεν τον ενοχλει?
Στην πραγματικη ζωη σας, στο δρομο, στη δουλεια, στη γειτονια σας τι κανετε?
Τα βαζετε με οτι δεν σας αρεσει εσας, η μονο δικτυακα συμπεριφερεστε ετσι?
Κουβέντα γίνεται, αλλά επειδή το θέμα είναι τι γράφουν οι άλλοι (εφημερίδες, νετ, κλπ), ίσως είναι καλύτερα να μην γίνεται κανένας σχολιασμός από κανέναν επάνω στα γραφόμενα που παραθέτουμε.
Μόνο λίιιγο τακτ χρειάζεται από όλους μας.
@ηλιας: Θα προσπαθουσα να του αποδειξω με επιχειρηματα οτι δεν ειμαι αρα κανει λαθος.
Ενα ποστ σαν το δικο σου δεν προσφερει κατι, το μονο που μπορει να δημιουργησει ειναι ενταση.
Προσπαθησε να καταθεσεις την αποψη σου πριν τα βαλεις με τις αποψεις των αλλων, ωστε ολοι να καταλαβουν και να προχωρησει η κουβεντα σε καποιο αποτελεσμα.
Οταν αυτο δεν γινεται, αλλα τα βαζει ο ενας με τον αλλο σε προσωπικο επιπεδο η συζητηση οδηγειται σε αδιεξοδο και ως εκ τουτου κλεινει.
Φιλικα παντα, ολα αυτα δεν αναφερονται ειδικα σε σενα ηλια (παρα μονο σε καποια σημεια) τις λιγες φορες που σε εχω δει εισαι ευγενεστατος και φιλικος με ολους.
Που είδατε γράμμενο ότι εάν πχ δέν έχεις πληρώσει ΙΚΑ,Εφορία κτλ θεωρείς βιβλία και παραστατικά και μπορείς να συνεχίσεις να εργάζεσαι.
Ειδατε κάπου να υπάρχουν κριτήρια για το πώς θα γίνεται πλέον η αδειοδότηση, γιατί εγώ μέχρι τώρα δέν είδα.
Και έλα πές μου τί ακριβώς θα πρέπει να πώ του Πατέρα μου που στα 62 του θα βρεθεί χωρίς δουλειά γιατί θα έχουν μαζέψει σκούπα τις άδειες τα S/M ή ό οποιοσδήποτε άλλος.
Δέν νομίζω να ερχόταν κανείς να ανακαλέσει την άδεια λειτουργίας της επιχείρησης σου ενώ είσαι καθ' όλα νόμιμος και εσύ απλά να παρακολουθούσες.
Όσο για το αν υπάρχουν αχρειάστα επαγγέλματα αυτό ας το κρίνει ο χρόνος και ο κόσμος,σίγουρα κάποια με τα χρόνια πεθαίνουν.
Και τέλος, εγώ δέν είδα επιχειρήματα στο εν λόγω post, παρα μόνο σχόλια και μάλλιστα άσχημα.
Όπως είπα και πριν, το πρόβλημα είναι οι κάποιοι έμποροι-πωλητές που αντιδρούν και όχι οι παραγωγοί. Όποιος το ψάξει λίγο έξω από αυτό το χώρο, δεν είναι δύσκολο να το αντιληφθεί.
Επιπροσθέτως, όποιος διαφωνεί με οτιδήποτε, όπως για παράδειγμα παλαιότερα ο "πολίτης του κόσμου", ελεύθερος είναι να κάνει αντίλογο με επιχειρήματα.
Δε θα μας κλείσει κανένας το στόμα στη παράνοια, ούτε θα περιοριστούμε στα δελτία των 8.
@ηλιας: Οταν ο καθενας υποταξει το προσωπικο συμφερον του μπροστα στο κοινο καλο, θα παμε μπροστα.
Δυστυχως δεν γνωριζω το θεμα και δεν μπορω να σου απαντησω στα ερωτηματα σου.