ποτε περιπου θα ερθει η νεα παρτιδα ξερουμε??
ας παρει καποιος μια τιμη για group buy!!
Printable View
ποτε περιπου θα ερθει η νεα παρτιδα ξερουμε??
ας παρει καποιος μια τιμη για group buy!!
γιατί δεν του προπαραγγέλνουμε μια παρτιδα με mpeg4
thumb Αύριο το πρωϊ θα πάω στη Νίκαια να το δώ και να μιλήσω με τον άνθρωπο και να τον ρωτήσω για mpeg4 και για group buy και τα λέμε.Επίσης να ψάξουμε και το θέμα της Hualingan που έχει την ίδια τιμή και στο μάτι φαίνετε πιο ωραίο αν κοιτάξετε τις φωτογραφίες. Μια γνώμη λέω και ακούω και τις δικές σας...:thumbsup:
Λοιπον οπως ολοι μιλησα και εγω με τα παιδια απο eautoshop.Το μαγαζι ειναι στην γειτονια μου και εχω ψωνισει κατα καιρους και εγω και αρκετοι φιλοι!
Τα περισσοτερα ηδη τα αναφερατε πιο πανω.Υπομονη ειναι το συμπερασμα...Ετσι και αλλιως μπηκε σε μια τροχια το ζητημα...η τιμη επεσε!
Αυτα που δεν διαβασα παραπανω ειναι...
Συμφωνα με το καταστημα ...αντιστοιχα μηχανηματα για vw βγηκαν πολυ καλα. Μετα απο λιγο χρονο κυκλοφοριας του εγινε ανανεωση σε λογισμικο αλλα και δεκτη!
Μολις κυκλοφορησει η αναβαθμισμενη εκδοση με mpeg4 θα ξανασυζητησουμε την τιμη με το καταστημα! Μου ειπε οτι λογω ανταγωνισμου η τιμη λογικα θα πεσει...
Επισης με διαβεβαιωσε οτι οταν ερθει η ωρα ,θα μας κανει οτι καλυτερο απο θεμα τιμης !
υ.γ Θα ειμαι σε επικοινωνια με τα παιδια της e autoshop και θα ενημερωσω εγκαιρα για τις οποιες εξελιξεις! Νομιζω οτι τα πραγματα εχουν παρει τον δρομο τους...
ευχαριστουμε σπυρο!!! ενημερωσε αμεσως να παραγγειλουμε!!!!
περιμενω πως και πως....
μπράβο Σπύρο
thumb: Πήγα Νίκαια. Δεν υπάρχει μηχάνημα τώρα. Εχουν βάλει τα αντίστοιχα σε VW και δουλεύουν τέλεια. Μου είπε ότι εαν θέλουμε αυτό που κυκλοφορεί τώρα, που είναι όντως 2ης γενιάς όπως το λένε, μπορούν να του δώσουν μια προκαταβολή και να τα φέρει.Πάντως σαν μηχάνημα είναι πολύ καλό και σε περίπου 20 ημέρες θα έλθουν τα νεότερα με δέκτη mpeg4 όπως η digea εδώ.Οπως μου είπε ο Αποστόλης καλό θα είναι να περιμένουμε λίγο και μόλις έρθη το καινούργιο,το περιμένει, θα το βάλει στο Ε46 του πατέρα του και οποιος θέλει μπορεί να πηγαίνει να το βλέπει από κοντά. Ο Αποστόλης είναι πολύ εξυπηρετικός και κατατοπιστικός. Εγώ λέω να περιμένουμε και να το βάλουμε μια και καλή,κομπλέ.Μου εξήγησε ότι και σ΄αυτά που κυκλοφορούνε τώρα συνδέεται δέκτης mpeg4 αλλά θα δουλεύη με χειρηστήριο δικό του και όχι μέσω της οθόνης, έτσι θα είναι δύσχρηστο πιστεύω. :thumbsup::thumbsup::thumbsup:
Επειδή και ο Αποστόλης δεν τα ξέρει καλά ................. και τσάμπα μας έχει στην αναμονή, ορίστε η ερώτηση που έκανα στην dynavin:
The DVN-E46 will be support mpeg4???
If yes, when this will happen??
Η απάντηση:
Maybe you are refering MPEG4 in DVB-T mode. we do not have plan now.thank you
ΕΠΟΜΕΝΩΣ κάποιο καλό παιδάκι να κανονίσει για group buy άμεσα!!!!
Βασίλη μια και ξέρεις Αγγλικά, δεν ρωτάς και την Hualingan τι γίνεται και κανονίζουμε;
Βασιλη ,μηπως υπαρχει και το ενδεχομενο η dynavin να μην εχει σωστη ενημερωση ή να μην θελει να ενημερωσει για τους δικους της λογους?
Και εξηγουμαι...Επειδη βλεπω οτι το μηχανημα κυκλοφορει απο 2-3 διαφορετικες εταιριες ,προφανως το κατασκευαζει καποιο εργοστασιο για λογαριασμο των εταιριων αυτων που απλα πληρωνουν δικαιώματα! Αν ισχυει ο συλλογισμός μου ,τοτε δεν το βρισκω παραλογο να θελει να ''σπρωξει'' οσα περισσοτερα κομματια αμεσα...(συνηθης τακτικη των κινεζων).
Ασε που δεν μπρω να βρω εναν λογο, να μας λεει ο Ελληνας εμπορος περιμενετε...
Δεν ξερω ...σκεψεις παραθετω
καλησπερα και απο μενα.σαν νεο μελος και εγω στην εδω παρεα και παρακολουθωντας αυτο το θεμα αποφασισα να δωσω και εγω εδω μια απαντηση.καταρχην ειμαι εδω και μια εβδομαδα κατοχος του μηχανηματος και μολις χθες το συνδεσα και ειμαι ετοιμος να σας λυσω καθε απορια .οσο αφορα το θεμα που διαβαζω για τον αν γινει ο δεκτης ψηφιακος mpeg4 αυτο που εχω να σας πω ειναι πως μιλωντας και εγω τηλεφωνικα με φιλο ο οποιος εχει αριστη συνεργασια με dynavin μου ανεφερε πως προς το παρων τουλαχιστον δεν υπαρχει το ενδεχομενο να γινει ο δεκτης ψηφιακος αλλωστε αυτο το λεει και η ιδια η εταιρεια στο site που εχει.στα επομενα μηχανηματα θα προσπαθησουν να κανουν απλα καποιες βελτιωσεις αν και το δευτερης γενιας μεχρι στιγμης δεν εχει παρουσιασει προβληματα.ανεβαζω 3 προχειρες φωτο μιας και ακομη η τελικη εγκατασταση δεν εχει ολοκληρωθει.
Παιδιά εγω λέο να το πάρουμε από εδώ και να το κανονίσοyμε πριν το πάσχα όσο για mpeg4 βάζουμε έξτρα dvb
εγω λεω να περιμενουμε.. να παρουμε το mpeg4..
και να δουμε τη θα πει και ο σπυρος!! που θα παει να το δει!
οκ σπυρο περιμενουμε να δουμε..τι θα γινει με το mpeg4. και την 2 παρτιδα!
και τη τιμη θα πετηχουμε!! αν και καταλαβα που ειναι το μαγαζι!! και τον αποστολη τον ξερω και εγω καλα εχουμε ξανα κανει σηνεργασια! ποιο παλια αμα μπορεσω θα παω και εγω μια βολτα!!! απο κει...
παιδιά έχουμε κανένα νέο?
Σπύρο??????????????????????????????
:whistle: :whistle: :whistle: :whistle:
Και κάτι άλλο, πως θα ξεχωρίσουμε τα μηχανήματα 2ης γενιάς ????
Βασιλη αυριο μεσημερι θα παω ,απο το καταστημα
συμφωνω απολυτα μαζι σου φιλε μου.πριν μια εβδομαδα μιλησαμε και εμεις με dynavin και την ιδια απαντηση πηραμε και εμεις.πως αυτη τη στιγμη δεν ειναι στα σχεδια της εταιρειας ο mpeg4.και κατι ακομα.η dynavin σαν εταιρεια στην ελλαδα εχει δυο επισημους ανιπροσωπους κανοντας ενα τηλ και στους δυο μου ανεφεραν χαρακτηριστικα πως και αυτοι ζητησαν να γινει ο δεκτης mpeg4 και η εταιρεια πολυ ευγενικα το αρνηθηκε λεγοντας πως δεν ειναι στα σχεδια τους και πως η ευρωπη εχει το συστημα mpeg 2 και οχι 4.το μηχανημα εχει αλλες δυνατοτητες που εμενα μου αρκουν γιατι και εγω ειμαι ενας απο αυτους που δεν καιγομαι αν εχει tv η οχι.
παιδια εγω θελω και μαρεσει να εχει τv.. αμα εχει mpeg2 δεν εχει tv?
τη ειναι αυτα γενικος δεν τα πολυ ξερω...
φιλε ουτε εγω ξερω αν θα εχει δεκτη mpeg-4 απλα αναφερω τι ειπε ο πωλητης. αν δεν εχει θα βγει λανθασμενος αυτος και οχι εγω που απλα μεταφερω τα λεγομενα του. στο κατω κατω μην προτρεχουμε ας περιμενουμε να δουμε τι θα γινει και μετα λεμε κατι. και αν το παρουμε ετσι δεν ειναι μονο η dynavin που βγαζει αυτο το μηχανημα. αποκλειεις το ενδεχομενο καποια αλλη να ενσωματωσει αυτο το δεκτη πανω? μην εισαι τοσο κατηγορηματικος