Το REMOTE ειναι πανω στο dynavin?
Printable View
Δεν εχω τα spec του αλλα εαν ειναι με φισα ISO τοτε θα ειναι το μπλε καλωδιο. Ακομα και ξεχωριστα να ειναι δες το group των καλωδίων τροφοδοσιας και εντοπισε το μπλε. Με μια απλη μετρηση μπορεις να το διαπιστωσεις. Παντως μπορεις να την τροφοδοτήσεις και με το διακοπτόμενο +12V καλωδιο. Δεν συνιστώ μονιμη τροφοδοσια καθως θα εχεις ασκοπη καταναλωση.
λεβεντες μετα απο απροσμενη διακοπη ρευματος (εμεινα απο μπαταρια) οταν εχω ραδιο καποιον σταθμο ας πουμε 98.5 μετα απο καποια δευτερα πηγαινει αυτοματος στον 105.3 παιζει για λιγα δευτερα και γυριζει παλι εκει που ηταν, αυτο το κανει συνεχεια..................τι πρεπει να ρυθμισω??????????? επαιξα λιγο με τις ρυθμισεις αλλα δεν εβγαλα ακρη :whistle:
το automatic frequency να είναι off το κοίταξες?
δεν είμαι κοντά στο αμάξι αλλά αν θυμάμαι καλά, πας στο ράδιο, πατάς επάνω που έχει ένα γραναζάκι και βγάζει ένα μενού.
κάπου εκεί λέει AUTOMATIC FREQUENCY ή ΑF η κάπως έτσι.
αυτό το βάζεις στο OFF.
αν δεν βγάλεις άκρη το βράδυ θα σου βάλω φωτογραφίες βήμα βήμα, αλλά τωρα ακριβώς δεν θυμάμαι.
εκανα καποιες ρυθμισεις που δε ξερω αν θα ειναι οκ γιατι δεν ειχα χρονο να κανω καμια βολτα.......................καταρχας δε βρηκα απευθειας επιλογη για ενεργοποιηση-απενεργοποιηση AF, αυτο που εκανα απο τις ρυθμισεις του ραδιοφωνου ειναι απο το TA options επελεξα seek και απο το TA Return επελεξα το long, οποιος θα εχει χρονο και θυμηθει ας ριξει μια ματια αυριο μεθαυριο (δε καιγομαστε) να μου πει πως ειναι οι δικες του ρυθμισεις..............
οπως κοιτάς το ράδιο στην οθόνη στην αριστερή μεριά έχει αυτές τις επιλογές
dx
loc/pty
af
ta
εσύ διαλέγεις το af και το βάζεις στο off
είναι η σελίδα 10 στο βιβλιαράκι
https://ebookbrowse.com/dynavin-e46-...pdf-d121714481
Παιδια επειδη βρισκομαι κοντα στην αγορα του dynavin,θα μπορουσατε παρακαλω με λιγα λογια εσεις που το εχετε και το δουλευετε να γραψετε αν ειστε ευχαριστημενοι,οπως επισης απο που μπορω να το προμηθευτω σε συμφερουσα τιμη...Με λιγα λογια...θα το ξαναγοραζατε?ευχαριστω για τον χρονο σας...
καλή λήψη ραδιοφώνου, μέτρια λήψη τηλεοπτικού σήματος, γρήγορο και πραγματικά εντυπωσιακή λειτουργία GPS, μέτρια λειτουργία DVD σε ταχύτητα και μενού λειτουργίας
Ευκολο στον χειρισμό του και στην εγκατάσταση
ο ήχος του σαν πηγή είναι μέτριος και χρειάζεται φιλτράκια και ενισχυτή για να παίξει καθαρά και καλά στις ψηλές.
αν δεν είσαι πολύ απαιτητικός θα μείνεις ικανοποιημένος απο τον ήχο.
για τα χρήματά του σε σχέση με το BMW ναβι, είναι τέλειο.
Αυτο θα πει αποκριση...Σταματη εχεις αναλογικο τιουνερ?επισης γινεται με στικακι να εχω ιντερνετ?Και τελος απο που να το προμηθευτω?
και το αναλογικό και το ψηφιακό είναι μάπα.
έχω δεί πολύ καλύτερη λήψη απο επώνυμες πηγές.
για το στικάκι δεν ξέρω.
Απο όπου και να το πάρεις, κάνε παζάρι, να πουλήσουν θέλουν.
Η εγκατάσταση είναι απλή μη μασάς (ενα μικρό θέμα έχει με τα καλώδια που πρέπει να τα στουμπώσεις σε ένα μέρος στο ταπλώ αλλά ντάξει, δεν είναι και τίποτα τραγικό)
Θενκ γιου...
Εγω εχω το v5 (wince) και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Δεν έχω ενισχυτή, αλλά χρειάστηκα φιλτράκια για να κόψω κάποιο παράσιτο.
Με ipod σαν πηγή ο ήχος είναι πολύ ποιοτικος.
Το ραδιόφωνο έχει λίγο κατώτερη λήψη απο το εργοστασιακό, με την τηλεόραση δεν έχω ασχοληθεί. Το navigation δουλεύει πολύ καλά, και το internet τέλεια. Επίσης του έχω βάλει email και remote desktop!
Θα το ξαναγόραζα με κλειστά τα μάτια.
Έχουν Καλιθέα και Μοσχάτο (car.gr)
Tα καινούργια έχουν android.
ριξε μια ματια εδω
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=11371
εχει βελτιωθει αρκετα στην τελευταια εκσδοση(προβληματα παρασιτου κλπ κλπ) και ειδικα τωρα κυκλοφορει με δυνατοτητα board computer σαν το εργοστασιακο ναβι. η εκδοση android ειναι αλλη δλδ εχεις 2 επιλογες η την μια με την πλατοφορμα d99 η με την android.στην τελευταια εκδοση κυκλοφορει με win ce6 και οχι 5 που ειχαν μεχρι τωρα. ιντερνετ μπαινεις ειτε με wifi stick το οποιο το εχει μεσα η συσκευασια ειτε με 3g dongle το οποιο ομως μπορεις να βαλεις μονο της dynavin(καποια ''@ουστια'' με τους drivers των συσκευων κανουν και δεν παιζουν οι αλλες του εμποριου).σε γενικες γραμμμες ειναι πολυ καλες συσκευες και διαρκως εξελισσονται.(μακαρι να εκαναν το ιδιο και αυτοι που τα εισαγουν αλλα αυτοι ειναι σε αλλο κοσμο)
Έχω την πάλαιότερη έκδοση (V3 or V4?), με τον ενσωματωμένο αναλογικό δέκτη TV.
Το ραδιόφωνο δεν έχει την ευαισθήσια του μαμα business.
Στον ήχο, δεν παρατηρώ κάτι το μειον απ το μαμά. Καθαρός, δεν έχω καθόλου παράσιτα όπως έχει αναφερθεί.
Δέκτης gps καλός.
Bluetooth, ανοικτή ακρόαση τέλεια. Τηλεφωνικός κατάλογος (χωρί υποστήριξη ονoμάτων, η V99 τώρα το υποστηρίζει) εξερχομένων και εισερχομένων κλήσεων.
Απόδοαη Ipod με πληροφορίες στην οθόνη τέλεια.
Δεν έχω χρησιμοποιήσει καθόλου cd, dvd, stick και τηλεόραση, αφού ούτε καν κεραία δεν έχω.
αυτο που επαθα σημερα δε ξερω εαν θα υπαρχει εξηγηση, καθως μπηκα στο οχημα ειδα την οθονη να εχει το λογοτυπο της bmw και να παιζει ραδιο , να σημειωσω οτι οταν βγαζω το κλειδι απο τον διακοπτη κλεινει και το ραδιο τωρα πριν βαλω καν το κλειδι στην μιζα βλεπω να παιζει το ραδιο τι γινετε μηπως να φωναξω κανα παππα να το διαβασει?????? παραξενα πραγματα δοκιμασα παλι χωρις το κλειδι στην μιζα να ανοιξει αλλα τιποτα ολα κανονικα .................επισης να πω οτι ποτε δεν μου εχει τυχει να παιζει ραδιο και να εχει το σημα της bmw στην οθονη
edit παλι καλα που δε μας εφαγε την μπαταρια
καντο ενα reset μητσο καλησπερα!!
γεια σου φιλε μου ναι αυτο θα κανω αλλα γιατι να το εκανε αραγε????????? τεσπα, γινετε να ακους ραδιο και να εχει το λογοτυπο της bmw στην οθονη ???????? υπαρχει ρυθμιση?????????
edit αν το κανω reset θα πρεπει να ρυθμισω gps κλπ κλπ ?????????? γιατι εαν θυμαμαι καλα κατα την εγκατασταση ειχε κανει πολλα κολπα το παληκαρι στην σαλονικα...................και κατι τελευταιο επειδη εμεινα απο μπαταρια τωρα τελευταια δεν εκανε ρεσετ????? αυτα......
οντως το να ακους ραδιο κ να βλεπεις το σημα ειναι παραδοξο.τωρα μαλλον αφου αλλαξες μπαταρ μαλλον εκανε ρεσετ.
μετα το ρεσετ το δικο σου θα χρειαστεις να ρυθμισεις ωρα,να απενεργοποιησης το μαλακισμενο μπιπ και να ορισεις την διαδρομη απο οπου θα παιρνει τους χαρτες.κυριακη θα ειμαι κοζανη αν αντιμετωπισεις προβλημα θα το κανουμε επι τοπου
Παιδιά χθές έβαλα το μηχάνημα στο autosynthesis που μας έχει κάνει προσφορά. Οι πρώτες εντυπώσεις καλές. Μήπως έχει κανένας τις οδηγίες χρήσης στα Ελληνικά; Γιατί όπως ξέρετε δεν ξέρω Αγγλικά. Και αν μπορώ να αλλάξω πως δείχνει τα διάφορα μενού. Σας βάζω φωτό για να δείτε πως δείχνει... :thanks:
Πριν 2 χρόνια περίπου όταν το έβαλα, υπήρχε εγχειρίδιο λειτουργιών και βασικών ρυθμίσεων στα ελληνικά. Κάνε μια ερώτησουλα από κει που το πήρες.
Το μενού δεν μπορείς να το αλλάξεις αν το λειτουργικό σου είνα win6, εκτός και αν έχεις έκδοση με android που είναι ανοικτό λογισμικό και γνωρίζεις προγραμματισμό.
Πάνο μετά από αυτό που έκανε στους δικούς μου ούτε να τον δω δεν θέλω. Πήρα τον Θωμά στην autosynthesis και μου είπε θα το βρεί και θα μου το στείλει. Το λειτουργικό πρέπει να είναι σε 5. Θα το κοιτάξω.
Χαχαχαχαχα.:th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: Που το πήρε το μάτι σου βρε Μιχάλη; Είναι άδειο γιαυτό το έβαλα εκεί...:hystericalbs1: :hystericalbs1:
γι να αλλαξουν τα μενου (οχι το ραδιοφωνο αλλα το ναβι κλπ) χρειαζεται να φορτωθουν στην sd καρτα σου. ειναι ενα προγραμματακι που ανοιγει αυτοματα και παρακαμπτει το μενου της dynavin-vision(ειναι τα ιδια ακριβως μην αγχωνεσαι)δυστυχως δεν δουλευουν απο μηχανημα σε μηχανημα ετσι απλα ειναι αναλογα το firmware. αν εχει καποιο παιδι απο αθηνα καρτα απο dynavin το οποιο ειναι απο τον Ζερβουδακη τοτε θα εχει ολα αυτα φορτωμενα. εσενα δυστυχως ειναι αδεια η καρτα σου,μονο χαρτες εχει.κανε δοκιμη με αλλη καρτα μη πειραξεις την δικη σου.
Ευχαριστώώώώώ. Θα το κάνω και θα σας πω νέα. Τώρα όποιος έχει μου λέει και το κάνουμε και πίνουμε καφέ...
Το αρχικό μενού (ράδιο, cd, dvd κτλ.) είναι firmware και αλλάζει μόνο αν "φλασάρεις" το μηχάνημα με άλλη έκδοσή του. Έχω την αγγλική αλλά δυστυχώς δεν έχω την ελληνική να ανεβάσω. Τώρα για το ναβι, έχω φτιάξει μενού i-Drive ελληνικό, αν θέλετε το ανεβάζω κάπου και βάζω λινκ
Πες πως γίνετε γιατί δεν τα ξέρω για το αρχικό. Οτι μπορείς βάλε να αλλάξουμε αυτό που έχει...thumb
η εκδοση που εχεις εχει το τελευταιο firmware οποτε δεν αναβαθμιζεται. αν βαλεις ''πειραγμενο'' firmware δεν σε καλυπτει η εγγυηση και εχεις πιθανοτητες να εχεις ψιλοπροβληματακια.
Και τι κάνουμε Πάνο; Δεν γίνετε να βάλω κανένα άλλο; Όταν ανοίγει βγάζει το DYNAVIN και προτοιμώ το σήμα της BMW ή κάτι άλλο... thumb
αυτο ειναι που ειπα πιο πανω το startup των windows.αυτο αλλαζει,αλλα χρειαζεται να αντιγραψεις μια καρτα απο καποιον που εχει ενα dynavin πχ που τπο πηρε απο ζερβουδακη και να κανεις μια ρυθμιση ωστε να ξεκιναει αυτοματα το προγραμμα.μην σβησεις και γραψεις την δικια σου γιατι μπορει να μη δουλεψη η αλλη.κανε δοκιμη με μια ετοιμη και αν δουλεψει παρε μια καινουρια.
Ευχαριστώ. Θα το ψάξω και θα δώ. Πολύ πολύ να φορτωθώ σε ένα Πάνο να με βοηθήση χαχαχαχα... thumb