ωραιος .μπαξτες πανω:thumbsup:
Printable View
Πω πω.. Ηλια!! Ειναι..Πανεμορφο!!!!!! Καλες βολτες.
Ευχαριστα νεα...Οι ζαντες αγοραστηκαν και ειναι στην μεταφορικη.Ναι ειναι ασυμμετρες.
7.5 μπροστα και 8.5 πισω.Λογικα αυριο θα τις εχω για να τις δω και απο κοντα και να τις δειξω και σε εσας.Απο οτι ειδα στις φωτογραφιες και απο οτι μου ειπε ο φιλος μου ειναι σε πολυ καλη κατασταση.
Δεν μπορω να περιμενω :thumbsup:
δωσε φωτο και τιμη στο λαο....χεχεthumb
Μπράβο ρε Μητσάρα! Αυτά είναι...!:thumbsup:
Υ.Γ.: Τώρα αν ανεβάσεις και φωτό θα μου πάρεις τη δόξα...:whistle: Οι ζάντες που ήθελα... Πλάκα κάνω εννοείται!:thumbsup: Δώσε υλικό να γουστάρουμε...:thumbsup:
Αρχίζουν να ξεφεύγουν τα 36άρια του fans...:warriorsmiley:
Kαλορίζικες Ηλία !!!
Jim περιμένουμε φωτό!
Φωτογραφιες οταν τις παρω στα χερια μου.Αυριο ή μεθαυριο δηλαδη.Η τιμη οπως σας ειπα ειναι παρα πολυ χαμηλη.Απο οτι ειδα στο ebay, ενα σετ γνησιες σε καλη κατασταση φτανει τα 700 με 800 ευρω.Εγω τις πηρα 350 :thumbsup:
:original::original:
https://www.bmwfans.gr/forum/attachm...1&d=1395944283
Ωραίος...!!!thumb
Τι φάρδος έχουν οι BBS? Είναι ασύμετρες?
^
thumb
Jim ήρθαν οι ζαντούλες???
Ηρθαν οι ζαντουλες επιτελους. :thumbsup:
Ειναι σε καλη κατασταση αλλα καποια σημαδακια τα εχουν.Δεν πειραζει ομως γιατι εντος απριλιου θα σταλουν Αθηνα για νικελωμα thumb
Τί χρώμα θέλεις ηλεκτροστατική;
Το εργοστασιακό... Δεν τις θέλω νικελ...
Παντως τις δικες μου οπως τις φανταζομαι,ειναι πολυ ωραιες βουτηγμενες... thumb
Εγω θα τις στειλω στον Πεττα μεσο γνωστου μου.Θες να παρω τιμη και για σενα;
επειδη φοραω τις ιδιες ακριβως ζαντες (αρρωστεια thumb) οταν παρεις τιμη 4αδα ρωτα και για μαμα αποχρωση ανοιχτο ασημι της bmw το γυαλιστερο (ετσι πες του) ποσα θελει.
και γνωμη μου ειναι να τις βαψεις στη μαμα αποχρωση γιατι ειναι ιστορικες ζαντες.
βγαινανε μονο στο e36 m3 gt και ειναι ελαφρυτερες απο τις ιδιες που δεν γραφουν τιπτ και εχουν το M το σηματακι...thumb
και επειδη μου την εδωσε τωρα πρωι-πρωι με τα ζαντονια :th_Laie_67-1::hystericalbs1: οπως ειχε πει και ενας φιλος μου αμερικανος με ε36 you can't beat the oem look!!!:tt1:
Ναι Δημήτρη ρώτα και για μένα και στείλε μου πμ...thumb
Εγώ θέλω το εργοστασιακό χρώμα από τις style 68, ασημί ανοιχτό γυαλιστερό αλλά όχι νίκελ...
Ρωτησα τον γνωστο μου και μου ειπε οτι ειναι λιγο δυσκολο να παει εκει 3 σετ ζαντων, γιατι υποτιθεται οτι θα ειναι δικες του.Οποτε συγνωμη παιδια αλλα δεν νομιζω.
Για τις δικες μου που ρωτησε, του ειπε τελικη τιμη 300 ευρω και για τις 4.
Και παλι πολλα δεν ειναι ή ειναι ιδιεα μου;
Και παλι συγνωμη παιδια αλλα δεν ειναι στο χερι μου.
300¤ μου είχε πει και εμένα ένας απο 'δω από Λάρισα για να μου τις στείλει στον Πέττα οπότε στα ίδια βγαίνει...thumb
Κανονική βαφή είναι γύρω στα 200¤ αλλά πρέπει να βρω καλό μάστορα... Ο Μαλλίδης εδώ στη Λάρισα κάνει τρομερή δουλειά όμως κατά 99% θα ξεπερνάει τα 200¤... Όταν βάψαμε μια ζάντα από το Vectra σ'αυτόν πριν 8 χρόνια έκανε φοβερή δουλειά και η ζάντα είναι ακόμα στην πένα... Το θέμα είναι τι τιμή θα μου πει...:whistle:
300 οχι για βαψιμο.300 μου ειπε για βουτηγμα.Δηλαδη τσεκαρισμα αν ειναι ισιες,αμμοβολη,ενα υλικο περασμα για προετοιμασια και βουτηγμα.
150 με 200 για 4άδα παίρνουν εδώ Γιάννενα ο οποίος είναι ένας και μοναδικός...
Το λέω αυτό διότι δεν υπάρχει συναγωνισμός ανάμεσα σε άλλους εμπόρους-επισκευαστές ζαντών...
Φανταστείτε να υπήρχε δλδ...
Τσάμπα θα τις βάφαμε...
Απο ποιότητα εργασίας είναι κορυφή εξάλλου δεν θα μπορούσε να είναι και αλλιώς διότι είμαστε μικρή αυτοκινητιστική κοινωνία και η βρώμα θα βγει στο επόμενο 24ωρο...
Για βαψιμο λες ή για νικελωμα;
Βάψημο με ηλεκτροστατική βαφή σε ότι χρώμα επιθυμεί ο πελάτης....
Τώρα δεν ξέρω αν η τιμή αυτή ισχύει για το νικέλωμα...
Είναι κάτι διαφορετικό να υποθέσω??? Πάλι βάψημο δεν γίνεται????
Oχι δεν ειναι το ιδιο.Εγω μιλαω για την τεχνικη του εμβαπτισματος.
Ηρθαν και οι ζαντες.Τα λαστιχα εμειναν τωρα.
Πολυ καλη δουλεια απο τον Πεττα.
Περισσοτερες φωτο στο νημα : τι καινουργιο προσθεσατε στην BMW σας.
https://www.bmwfans.gr/forum/attachm...9&d=1398779100
πολυ ωραιες!!!
εχω τρελλα με τις ζαντες-νικελ, το πρωτο που εβαλα στο αυτοκινητο όταν το πηρα. πολύ ωραιες και θα κανουν καιωραια αντιθεση με το σκουρο χρωμα του αυτοκινητου!