:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Printable View
Να πάρει group vag να χαρεί χειρόφρενα!
:hystericalbs1:
εγω λεω να παρει mx5 ειναι φοβερο αυτοκινητο
ή hondara s2k, που ειναι πριονιιιι, και βτεξ...
αν το παρει μαυρο παιζει να το παρω και εγω οταν το πουλησει, να του βαλω μονομπουκο χαρντοπ και κιτρινα φλασακια...
και μπλε λεντακια στα πιτσιλιστήρια !
... καλύτερα να πάρει μια Pagani Huayra
το ξαναγράφω επειδή είναι σημαντικό αυτό που έγραψα αλλά πέρασε στο ντούκου:
... καλύτερα να πάρει μια Pagani Huayra
Η το χοντα ή το μαζντα να πάρεις γιατρέ!
Ελπίζω να βοήθησα !!! Χαχαχαχα
Σπύρο ανεκτίμητη η βοήθειά σου!:thanks:
Με έπεισες και θα πάρω το σ2000
Ευτυχως αποφασισε γιατι παραλιγο να τον πειθατε να'παιρνε το Pagani....ασχετοι,ε ασχετοι!Να τον καψετε τον ανθρωπο με την Ιταλικη μπουρουχα!
Νίκο κοίτα τι αμάξι μπαίνει στην πίστα,λίγο πριν μπει ο οδηγός του χόντα στο σ2000!!!
Το βλέπω να επαναλαμβάνεται!!!:thumbsup:
Beware!!:th_Laie_67-1:
https://www.youtube.com/watch?v=fnJhK-HnZZI
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
αρχισαμε......
τυχαιο? δεν νομιζω!!!
:fountwtis:
Αναψτε τα καρβουνα...φουντωνει η φλογα!!
Gentlemen,start your engines!!
Επομενη σταση:Μεγαρα!!!
Έκλεισε.
Πάρε βετέξ Χρή.
Συνημμένο Αρχείο 21182
Κατι μου λεει οτι το'χει παρει ηδη και θα μας κανει σουρπριζ παλι!!!χαχαχαχαχα!
Θα το κρατησει κανα 6μηνο να του πιει το αιμα και θα το πουλησει στον Spar@ να του κανει τον επικηδειο....εεεε να του αλλαξει ολα τ'αναλωσιμα εννοω!!
Προς το παρόν έχω πάρει το Ε.Τ.ΑΚ :ranting2:
για το τροπο λειτουργιας του πολυστροφου κ νευρικου μαμα κινητηρα το μαμα στησιμο δεν επαρκει κατ'εμε! δεν εχω δει επισης κ πολλα τιμονια να ανεβοκατεβαινουν την πεντελη, παρνηθα, ριτσωνα κ.α. με το πολιτικο χοντα τους δουλευοντας ψηλα.. ουτε τις στροφες στον περιφεριακο του υμμητου δεν περνανε σβελτα εδω που τα λεμε..!
σορυ αν ακουστηκα εριστικος δεν ειχα καμια τετοια προθεση.. ειναι η αδυναμια του chat στο να μεταφερεις το υφος! κ παλι συγγνωμη αλλωστε κουβεντα κανουμε.. τωρα αν οδηγαει το ονειρο rx7 fd (batman) χαιρο πολυ φιλε μου, ολα ειναι ταφος.. ο,τι αμαξι κυκλοφορει στα ιδια αλογα με ενα batman απλα ειναι τις περισσοτερες φορες πισω του εκτος ελαχιστων αυτοκινητων..
Κι ομως κανεις μεγαλο λαθος....Εχοντας οδηγησει για πολλα και γρηγορα χλμ ενα S2K,παντα ζηλευα τον τροπο που στεκοταν στο δρομο,την προσφυση που ειχε και ποσο ζυγισμενα πηγαινε στο οριο.Και ηταν απολυτως εργοστασιακο!!Μαλιστα,εκει� �η την εποχη,εχοντας ακομη ως πολιτικο το 328 Ε36 μου,ειχα πει οτι θα ημουν ικανοποιημενος αν το'φτανα να πηγαινει,να στριβει και να'χει αυτη την αισθηση ενος S2K......Τελικα το ξεπερασα!! thumb
Το οτι δεν το στριβουν οι απανταχου οδηγοι του και μαλιστα σε δημοσιους δρομους,δεν λεει τιποτα για ενα αμαξι!!Αν ειναι δυνατον!!Τι λογικη ειναι αυτη???
υγ2.....και το δευτερο αμαξι που μου κολλησε στο δρομο...ηταν ενα ιεροσυλο ε46 330diesel με 19αρες απο bulgaria....και που...πως να το πω..και να μην ακουστει κακο....ναι ηταν σαφως χειροτερος οδηγος απο τον hondakia....ετσι για να μην με λετε προκατειλημενο.....αντιhondaio.. .και ετσι.....τουλαχιστον ο hondakias παλευε με το "μπουρδελο" μπας και στριψει....ο bulgaros ηταν απλα κακος οδηγος....
Το S2000 ειναι εκπληκτικο αμαξι σε οτι εχει να κανει με κρατημα ακομη και σε εργοστασιακη μορφη.
Το οτι δεν εχεις δει εσυ S2000 να πηγαινει σβελτα στα βουνα δεν σημαινει οτι το αμαξι δεν εχει κρατημα και οτι θελει "χοντρα λεφτα σε αναρτηση και ψαλιδια mugen " οπως λες.
Σορρυ, αλλα αυτα ειναι αερολογιες καφενείου.
Δεν θελω να φερω παραδειγματα απο πιστες σε όλο το κοσμο για να δειξω οτι το αμαξι εχει κρατημα, γιατι δεν εχει νόημα.
Να πω ομως οτι εγω δεν γνωριζω πολλα εντελώς εργοστασιακα αμαξια με καθημερινα λάστιχα, που να κατεβαινουν κατω απο το 1.37.5 στις Σερρες.
καποτε οταν ειχε βγει το s2000 ειχα διαβασει ενα γερμανικο περιοδικο, νομιζω το sport auto, που το ειχε παει για δοκιμη στα ελβετικα βουνα και ειχε γραψει οτι εχει εξαιρετικο κρατημα με ουδετερο στησιμο.
στον ελληνικο δρομο το αυτοκινητο γινεται δυσκολο και ισως επικινδυνο οταν το οδηγει ανεγκεφαλος που δεν ξερει και δεν σεβεται βασικους παραγοντες της γρηγορης οδηγησης.
δηλαδη οτι σε καθε περιπτωση η ταχυτητα ειναι συνδυασμος, του αυτοκινητου, του οδηγου και του δρομου.
οποιος αυτο δεν το εχει εμπεδωσει θα εχει ατυχηματα μικρα ή μεγαλα, στα οποια παντα θα φταιει ειτε το αμαξι που ειναι σκοτωστρα, ειτε ο δρομος που ειναι κακος.
ποτε ομως ο εαυτος του, που δεν μπορει να εκτιμησει την κατασταση και να παει στο οριο του συνδυασμου χωρις να τον ξεπερασει.
σε αυτό που λέει ο Σταθης,
Οταν πριν καιρό εκανα σεμιναρια αγωνιστικης αδηγησης με εκπευδευτη τον αγωνιστικό διευθυντη της Nissan στους αγωνες GT1, μας ειπε ο ανθρωπος οτι ειμαστε ο μονος λαος που πιστευουμε σε οτι πάει στραβα, ΠΑΝΤΑ για εμας φταιει το αυτοκινητο, τα λαστιχα, ο δρομος, το σεταπ κλπ.
Οτιδηποτε αλλο δηλαδη εκτος απο εμας.
Εννοειτε οτι κατα 95% παντα ευθυνη εχει ο οδηγός.
Ακριβως..και οπως μας ελεγαν στην Γηραια Αλβιωνα ''This vehicle does not have a brain, use your own!''
Oπως και να εχει νομιζω ξαναεγραψα σε αυτο το thread και γνωμη μου ειναι HONDARA!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παρε κανενα ισιο μονο να μην εχει περασει ισιωματα και τραβηγματα στην καλιμπρα γιατι οσο χαμηλα και να το παρεις θα χασεις παλι χρηματα οσο και να το παλεψεις.
Τα λέει και ο Drift King:
https://www.youtube.com/watch?v=OtBaX4iFrMU